Siivousmotivaatiota videon muodossa – Speed clean with me!

Olen jäänyt pahemman kerran koukkuun Youtuben nopeutettuihin “clean with me” -siivousvideoihin. Katselen niitä lähestulkoon joka ilta ja parhaimmat pistän talteen myöhempää tarvetta ja siivousmotivaation nostatusta varten. 🙂 Halusin ottaa itsekin osaa moiseen hauskuuteen ja kuvasin videolle makuuhuoneen siivouksen lakananvaihtoineen, toivottavasti tämä sytyttää siivouskipinöitä samalla tavoin kuten muiden videot ovat minulle tehneet. 🙂

Omakotivalkoinen_Speedcleaaning_Youtube.

Omakotivalkoinen_Pikasiivous_04072017_41

Omakotivalkoinen_Speedclening_04072017_4

Omakotivalkoinen_Speedcleaning_04072017_

Vielä on muutama tunti aikaa käydä osallistumassa blogini synttäriarvontaan TÄÄLLÄ, palkintona aivan ihana Biothermin hemmottelusetti ja samanlaiset perkaalipuuvillaiset hotellilakanat kuin mitkä omastakin sängystäkin parhaillaan löytyvät. 🙂

Kivaa ja aurinkoista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

17 kommenttia “Siivousmotivaatiota videon muodossa – Speed clean with me!

  1. Susa: Käytän siivoamisessa sekä Sinin mikrokuituliinaa että talouspaperia, vähän kohteen mukaan. Peilit ja lasipinnat putsaan yleensä talouspaperilla helppouden vuoksi, muut pinnat Sinin liinalla. Valitettavasti siivousliinani oli niin vanha ja hapertunut että heitin sen pois jo kuukausi takaperin enkä ole muistanut ostaa uutta tilalle. 🙂

 1. Ihana video, ja todellakin siivousinspiraatiota herättelevä. Mutta jäin miettimään, että miksi pyyhit pölyt talouspaperilla?

  1. Siivousmisu: Sinin mikrokuituliinaa yleensä käytän pintojen puhdistamiseen, mutten ole muistanut ostaa uutta vanhan tilalle, jonka heitin pois parvekkeen pesun jälkeen noin kuukausi takaperin (liina oli huonokuntoinen jo valmiiksi, siksi "tuhlasin" sen parvekkeella olleiden siitepölyjen siivoamiseen). 🙂 Talouspaperia käytän peilien ja lasipintojen puhdistukseen, olen kokenut että se on helpoin tapa puhdistaa nuo harvemman siivousvälin kohteet. 🙂

 2. Ihan huippu video! Oli tosi kiva katsella ja motivaatio todella heräsi! 🙂 Toivottavasti jaksat jatkossa kuvata lisää näitä. 🙂 Silitätkö lakanat vai mankeloitko? Huomasin että lakanat oli todella sileät, itse olen ihan mankeli riippuvainen. 😀

  1. Nina: Kiitokset kivasta palautteesta. 🙂 Video oli hauska tehdä ja vielä kivempi muokata kompaktimpaan pituuteen. 🙂 <br />
   <br />
   En silitä enkä mankeloi, vaan kuivatan lakanat narulla ja viikkaan ne jo valmiiksi pituussuunnassa kahteen kertaan puoliksi ja ripustan S-muotoon narulle kuivumaan. 🙂 Näin ollen suurin vaiva on nähty jo ripustettaessa ja lakanat on helppo viikata kaappiin tai laittaa suoraan takaisin petiin suht suorana ilman ruttuja. 🙂

 3. Ihana video! Teillä siivous käy joutuisasti. Minäkin käytän siivouksessa liinoja ja talouspaperia. Peilit ja lasipinnat saa paremmin puhtaiksi talouspaperilla, eikä ikäviä rantuja jää pinnalle.

  1. KastehelmiB: Minäkin tykkään peileissä ja laseissa talouspaperista enemmän, liina kun menee helposti ruttuun varsinkin peilejä pyyhkiessä ja jos liina pölyyntyy hiemankaan liikaa, alkaa pöly leviämään peilin / lasin pinnassa ikävästi. Paperissa ei ole sitä ongelmaa… ja helppous ennenkaikkea! 🙂

 4. Ikkunat ja peilit voi pestä ekologisesti Tupperwaren ikkunaliinalla.<br />
  Vain vettä ja liina, ei pesuaineita.<br />
  Annetaan kuivua ja kaikki pisarat jne kuivuvat pois, ei jää ikkunoihin tai peileihin jälkiä. Helppoa, ekologista ja nopeaa!

  1. Sussiluu: Olen useita ikkunaliinoja kokeillut mutten ole löytänyt sellaista jonka käyttö olisi ollut helppoa ja nopeaa. Monet liinat kinnaavat lasia vasten ja niitä on vaikea liikutella. Myös pölyjen leviäminen on liinoissa ongelma, niitä pitää olla taittelemassa tai huuhtomassa varsinkin isoja seinäpeilejä puhdistessa. Olen kokenut talouspaperin itselleni mieluisemmaksi ja helpommaksi tavaksi puhdistaa peilit ja ikkunalasit / -pinnat. 🙂

 5. Ikkunat ja peilit voi kuivata sanomalehdellä, raidat ja nukka pois pyyhittyjä harmeja – kirjaimellisesti 🙂

  1. Jaana: En tykkää nykypäivän sanomalehtimusteesta, sen haju saa aikaan huonon olon ja muste tarttuu tosi pahasti sormiin. Raitojen ja irtonukan / pölyhaituvien taltuttamisessa sanomalehti on kieltämättä lyömätön ykkönen… mutta kun se haju… 🙂

 6. Ei millään pahalla, mutta imuroitko sängyn samalla suulakkella, kuin lattiat? Onko petivaatteet otettu suoraan paketista sänkyyn? Kaikki ei tosiaan niitä pese ennen käyttöä, mutta minulla on tapana pestä. Video oli kiva:)

  1. Ihmettelen: Imuroin välillä, jos en jaksa hakea erillistä tekstiilisuulaketta. 🙂 Meillä ne samat jalat ovat lattian lisäksi myös sängyssä, eikä meillä ole lattiat erityisen likaiset että pitäisi pelätä pöpöjen hyökkäystä. 🙂 jalat ne ovat sohvallakin, jota tekstiilisuulakkeella(kin) imuroin, joten eipä sillä ole merkitystä mikä suutin sängyssä pölypunkit huuveroi pois. :)<br />
   <br />
   Lakanat on otettu kaapista, jonne ne pesun jälkeen viikkasin reilu viikko sitten. Pesukertoja lienee kertyneen näille jo useampia kymmeniä, Perlana White on mahtava pesuaine ja se pitää valkoisen todellakin valkoisena. 🙂 <br />
   <br />
   Kiva kun tykkäsit videosta, itse olen ihan koukussa tälläisiin siivousvideoihin, joita youtube on pullollaan. 🙂

 7. Mitä lattimoppia käytät, varsi näyttää tosi lyhyeltä ja moppaus ergonomisesti tosi hankalan näköistä.

  1. Sari: Sinin moppia käytän ja olosuhteet huomioon ottaen moppaaminen (ja imurointikin) sujuivat varsin mukavasti tuolla kyseisellä siivouskerralla. 🙂 Selkävammaisena kaikenlainen moppaaminen ja pölyjen pyyhintä on välillä aikaimoista paritanssimista ja akrobatiaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *