Synttäriarvonnan voittaja

Suuret kiitokset kaikille blogin synttäriarvontaan osallistuneille! Paljon oli joukossa tuttuja nimimerkkejä vuosien varrelta ja sydäntä lämmitti lukea teidän kommentteja! ♥ Lämpimästi toivotan tervetulleeksi myös teidät uudemmat lukijat, jotka vasta viime aikoina olette blogiini löytäneet! ♥ 

Olisin kovasti halunnut jakaa palkintoja teille kaikille, tämä on näissä arpomisasioissa aina se huono puoli. 🙂 Onneksi on Random.orgin numeroarvontakone, joka vähän helpottaa tehtävääni… se kun arpoo numeron puolestani, eikä minun tarvitse tehdä vaikeaa valintaprosessia itse…  

Omakotivalkoinen_6v_05072017_4082_2.jpg

Onnetar valitsi voittajaksi nimimerkillä Anna Appelsiini kommentoineen lukijani, onnea voittajalle! Otathan Anna pikaisesti yhteyttä minuun osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi pakettitoiveesi (yhden hengen pussilakanat vai tuplapussilakanan) ja osoitetietojesi kera niin laitan sinulle postia tulemaan. Mikäli voittaja ei ilmoittaudu 7 päivän aikana, arvotaan voittaja uudelleen osallistuneiden joukosta. Kaunis kiitos vielä kerran teille kaikille, uusille ja vanhemmillekin lukijoilleni! ♥

Tänään on tulossa jatkoa Kylässä-sarjaan, tulkaahan siis myöhemmin kurkkaamaan miltä ystäväni kesäkodissa näyttää. 🙂 Leppoisaa päivänjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *