10 kommenttia “Patterikäyttöiset harmaa-valkoiset pallovalot

 1. Moikka! Nuo on kauniit pallovalot, mulla kans samantyylisiä ja ovat esim. lapsen huoneessa kamalan kätevät yövalot. Itse kammoan pistorasiassa olevia yövaloja niiden syttymisherkkyyden vuoksi. Nuo patteri/akkukäyttöiset ovat taatusti turvalliset. En tiedä onko hyvien tapojen mukaista mainostaa pienesti, mutta särähti korvaan tuo “patteri”. Suosittelen kertakäyttöisten patterien tilalla käytettäväksi uudelleenladattavia akkuja, joita saa esim. veljeni verkkokaupasta täältä –> akkula.fi 🙂 Sieltä saa varmasti ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

  Tunnelmallista elokuista lauantai-iltaa sinulle <3

  1. MariaO: patterivalot ovat turvallisempia ja ihan samaa mieltä myös tuosta pattereiden käytöstä. Minulla on uudelleen ladattavat patterit käytössä tälläkin hetkellä.:) Täytyykin käydä veljesi sivuilla tutustumassa hänen tuotteisiinsa, kiitos vinkistä ja terkkuja veljellesi! 🙂

   Tunnelmallista tiistaita! <3

  1. Minna: nuo ovat Tokmannilta mutta vastaavia löytyy monesta muustakin kaupasta kuten Prismasta. 🙂 Patterikäyttöiset valot tuntuvat olevan tämän syksyn hitti, niitä löytyy jos jonkin värisenä. 🙂

  1. Annika: lyhty on Jyskistä, siihen kuuluu myös erillinen yläosa johon saa tuikun tai pienen pöytäkynttilän palamaan. 🙂

 2. Miltä näyttävät ne katossa roikkuvat valot iltahämärällä? Mietin hankkiako vai ei….:) entä miten on toiminut minikasvihuone, viihtyivätkö yrtit siinä eli kannattaako minunkin kokeilla?

  1. Jaana: Valot ovat tosi kivat. 🙂 valaisevat juuri sopivasti ja tekevät parvekkeelle sellaisen espanjalaisen tunnelman. <3 Täällä yksi kuva iltatunnelmasta: http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2017/06/03/kesakeittiotarvikkeita-uusi-poytavalaisin-iltatunnelmaa/

   Minikasvihuoneeni ei toiminut, kesä oli liian viileä ja sateinen. Yrtit kupsahtivat, mutta ensi kesänä yritän uudelleen. Toivottavasti säät ovat kesäisemmät kuin tänä vuonna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *