Muutosten syksy – Uusi lattia, uudet ovet, uudet listat & uusi sisustus

Loppuvuonna tapahtuu suuria sisustusmuutoksia, joista mullistavimman vaikutuksen tulee tekemään joulukuussa asennettava uusi kaunis lattia, jihuu! 🙂 Muutokset eivät suinkaan rajoitu uudenkarheaan lattiaan, sillä listat ja väliovetkin menevät lattianvaihdon yhteydessä kokonaan uusiksi. Myös seinät saavat uuden maalipinnan, tosin sävy tulee olemaan lähes jokaisessa seinässä tuttu paperinvalkoinen…

Sisustusinspiraatiota ja valmistautumista sisustusremonttiin

Uudesta lattiasta en paljasta teille vielä muuta kuin sen että se on sävyltään vaalea ja uskomattoman kaunis. ♥︎ Vanha kellastunut tammiparketti kun vaihdoksen myötä lähtee, vapaudun samaan hengenvetoon kaikista sisustusrajoitteista, joita tähän asti olen joutunut sietämään. Jatkossa voin tuoda kotiini myös vaaleita puunsävyjä, ilman että ne ovat epäsoinnussa tummankeltaisen tammilattian kanssa.

Sisustusinspiraatiota ja valmistautumista sisustusremonttiin

Väliovet vaihtuvat moderniimpaan malliin, kuten myös seiniä ja ovia kiertävät listat. Eteisen seinällä olevien peilien suhteen tulen todennäköisesti myös tekemään jonkinlaisia muutoksia, mutta se on vielä aikomustasolla ilman uutta ideaa.

Värimaailma kotona tulee olemaan entistäkin vaaleampi, selvästi modernimpi ja myös luonnollisempi. Nyt on ihan mieletön fiilis ja päähän oikein tulvii toinen toistaan kivempia sisustusideoita, joista varmasti kuulette vielä. 🙂

Sisustusinspiraatiota ja valmistautumista sisustusremonttiin

Seuraavat viikot keskityn uusien sisustusideoiden ohella raivaamaan kodista kaiken turhan pois, jotta lattianvaihto on helppo hoitaa yhden huoneen taktiikalla – sillä oletuksella että saan mahdutettua meidän kaikki tavarat yhteen makkariin.

Huomenna vietän vapaapäivää ja pääsen kunnolla keskittymään kommentteihinne ja niihin vastaamiseen. ♥︎ Luvassa on myös monen toivoma vaatekaapin suursiivouspostaus videoineen!

Leppoisaa iltaa kaikille!