Sinivalkoista raitaa & Familon -tuotearvonta

Kaupallinen yhteistyö: Familon

Peitoistaan ja tyynyistään tunnettu kotimainen Familon on kasvattanut valikoimaansa reippaalla kädellä myös pussilakanoihin ja sain perkaalilakanoiden ohella testattavakseni tälläiset kauniit sinivalkoiset Raita-pussilakanat hyvän olon harmonian hengessä…

Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat
Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat
Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat

Sinivalkoiset raitalakanat

Familonin raidallinen Ultra-pussilakanasetti on kuin tehty juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Raikkaan skandinaavisen pussilakanan toinen puoli on tummansininen ja toinen valkoinen, käänteisillä raidoilla elävöitettynä. 50x60cm kokoinen tyynyliina on molemmin puolin tummansininen. Materiaali on laadukasta puuvillaa (lankaluku 150), joka kestää pesua 60°c lämpötilassa.

Pussilakana tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja sileältä, jopa aavistuksen vilpoiseltakin. Puuvillasatiinin himmeä hohde yhdistyy perkaalipuuvillalle tuttuun sileyteen ja varsinkin tyyny tuntuu posken alla hyvin mukavalta. ♥︎

Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat
Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat

Osallistu ja voita Familon tuotesetti

Sain Familonilta arvottavakseni sinivalkoiset Raita-pussilakanat teidän lukijoideni kesken ja voittaja saa valita itselleen joko 2kpl yhden hengen pussilakanasettiä (150x200cm, sis. tyynyliinan) tai yhden tuplakokoisen pussilakanasetin (230x220cm, sis. 2kpl tyynyliinoja). Palkinto postitetaan voittajalle.

Arvontaan voit osallistua jättämällä vapaamuotoisen tervehdyksesi tämän postauksen kommenttiboksiin. Voit halutessasi vaikkapa kertoa, mikä sinulle tuo hyvän olon harmoniaa. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 3.9.2017 klo 23:59 asti.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse maanantaina 4.9. kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Leppoisaa viikonloppua!