Videopostaus: Dermosil-tuotetestaus & blogiarvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil.fi

Dermosil lähetti minulle tuotepaketin testattavakseni ja innolla lähdin kokeilemaan näitä testituotteita. Tyylikäs Living-sarja ihastutti tuoksullaan ja tämän syksyn Spa & Sauna -uutuus Kaura vuorostaan vaikutuksellaan. Kurkkaa videolta vinkit itsensä hemmotteluun ja jätä osallistumiskommenttisi postauksen lopussa olevaan tuotearvontaan! 🙂

Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus
Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus

Kuten videollakin mainitsin, olin todella vaikuttunut Dermosil-tuotteiden laadusta sekä vaikutuksista. Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat ihoystävällisiä ja niissä käytetään vain mietoja Hypoparfum® -hajusteita. Mielenkiintoisin tuote oli ehdottomasti Spa & Sauna -hemmottelusarjan uusin tulokas Kaura, jonka pääraaka-aineena on käytetty kotimaista kauraa. Mannapuuromainen ja hellävarainen Kaura-vartalokuorinta sekä kädet pehmeän puuteriseksi jättävä Kaura-käsisaippua saavat täydet 10 pistettä! ♥

Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus
Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus

Kaura-tuotteiden lisäksi ihastuin Living -tuotesarjan tuoksuun, joka on ylellinen, kylpylämäinen ja herkullinen. Living-käsisaippua sekä saman sarjan voide saavat myös täyden kympin arvosanan, kuten myös kaikille pinnoille sopiva kevyesti minttuinen Living-yleissiivoussuihke. Tyylikkäät Dermosil Living -tuotteet löydät kätevänä listana suoraan TÄÄLTÄ.

Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus

Haluan laittaa hyvää mieltä jakoon ja keräsin saamistani tuotteista pienen setin, jonka arvon täällä blogissa teidän lukijoiden kesken. Palkintona on Kaura-käsivoide, Living -sarjan 500ml kokoinen suihkusaippua sekä käsien ja vartalon pesuun sopiva kaunis narusaippua. Lisäksi sujautan voittajan pakettiin 11kpl erilaisia tuotenäytteitä.

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen tervehdyksesi… ja jos Dermosil on sinulle jo tuttu, olisi mukava kuulla mitkä tuotteet ovat sinun suosikkejasi. 🙂 Osallistumisaikaa sunnuntaihin 1.10.2017 klo 23:59 asti. 

Kokemuksia Dermosil tuotteista videopostaus

Tuoreesta kuvastosta löydät runsaasti lisätietoa syksyn uutuustuotteista, niissä käytettävistä raaka-aineista ja vaikuttavista ainesosista:

dermosil.fi/magazine

Kivaa torstaipäivää kaikille!

Lue myös: ➤ Testissä Jolie Box