Sohva siistiksi teippiharjalla

Vanhassa Belluksen nahkasohvassa oli yksi ehdoton paremmuus Ikean kangassohvaan nähden ja se oli pölyttömyys. Nahkasohva pysyi siistinä useita viikkoja, ennen kuin sille tarvitsi näyttää rättiä. Kangassohva pölyyntyy jo alle viikossa sen näköiseksi että se on joko imuroitava tai teippirullailtava puhtaaksi pölyhaituvista, langanpätkistä sekä irtohiuksista. Habitaren MUJI-messushopista ostin näppärän kokoisen teippiharjan, joka on leveämpi kuin perinteinen vaateteippiharja muttei niin massiivinen ja painava kuin Sinin mattoteippiharja. Tämä vekotin rullaa kevyesti ranteen jatkeena ja tekee puhdasta jälkeä käden käänteessä. 🙂

MUJI-tuotteista on minulta todella paljon kyselty ja selvitin että niitä tosiaan voi tilata brittien MUJI-verkkokaupasta kohtuullisin toimituskuluin myös Suomeen. Ainoan poikkeuksen tekee huonekalut, joita ei meille tänne pohjolaan voida toimittaa. Kaikki Habitare-messuilta ostamani MUJI-ihanuudet, kuten terapeuttisen tuoksulampun öljyineen, voitte halutessanne tilata täältä ⇒ http://www.muji.eu/

Leppoisaa lauantain jatkoa kaikille!

5 kommenttia “Sohva siistiksi teippiharjalla

  1. Kiitos vihjeestä.
    Olisin kysynyt tusta mustasta sohvatyynystä, saako niitä jostain. Jaunis.

    1. R: Pellava on materiaalina sen verran tiivis ettei viikossa pöly taida päällisen sisäpuolelle sentään mennä, mutta totta on että kangas imee itseensä sen verran haituvaisia sekä hiuksia että kerran viikossa on tavalla tai toisella siivottava ne pois. 🙂

  2. Tuohan on kuin maalitela 🙂 Joudun teipaamaan sängyn helmalakanaa monta kertaa viikossa. Ihan kuin olisin joskus nähnyt pestäviä “teippirullia”. Siis niissä ei ole teippiä, vaan joku pölyä keräävä materiaali. Tuota teippiä kuluu nyt niin paljon, että taidan enemmin toisenlaista metsästää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *