Parhaat tärpit – Hullut Päivät Syksy 2017

Stockmannin Hullut Päivät lähestyvät ja kuvastosta tein monia loistavia bongauksia. Erityisesti kodin osastolla on tuttujen hullariklassikkoiden kuten Pentik-valaisimien ja Iittalan astioiden lisäksi monipuolisesti muitakin design- ja sisustustuotteita. Itse iskin silmäni mm. Foreon uuden sukupolven hammasharjaan, Fiskarsin kerroskattilaan sekä Artemiden lattiavalaisimeen.

KESKIVIIKKO


TORSTAI


PERJANTAI


LAUANTAI


SUNNUNTAI


Tuotteiden joukosta löytyy paljon sellaisia tuotteita, joita meidän kodista ja minun vaatekaapistani löytyy. Tyylikkään ja hoikistavan Tiger of Swedenin Floy-villakangastakin ohella myös Muuramen Iso-Tupla Mup -laatikosto kuuluu parhaisiin hullarituotteisiin ja jos sellainen (yksi tai useampi rinnakkain) on haaveissa, kannattaa sen ostamista ehdottomasti nyt harkita.

Minun ostoslistani jakaantuu useammalle päivälle ja olen koneen ääressä lähes joka aamu keskiviikosta sunnuntaihin koittamassa onneani. Keskiviikon tärkein ostos on Foreon hammasharja, sen jälkeen yritän ehtiä nappaamaan ostoskoriini muutaman vaatekappaleen. Torstaina kyttään Artemiden valaisinta sekä Fiskarsin kerroskattilaa, perjantaina vuorostaan Cut & Pret -puseroa sekä klo 18 myyntiin ilmestyvää Ferm Livingin joulukalenteria. Jos viikonloppuna silmä aukeaa seiskaan mennessä, yritän ehtiä ostamaan muutaman Villeroy & Bochin Flow-kahvikupin ja kehuttua Curaproxin hammastahnaa. 🙂

Käy katsomassa Hullut Päivät kuvaston anti läpi jo ennakkoon täältä ⇒

hullutpaivat.com

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Ps. Käy kurkkaamassa blogin Facebook-sivuilta mitä meidän viikonloppuun kuuluu, jaoin sinne hetki sitten videon eräästä suloisesta tyypistä… ⇒ facebook.com/omakotivalkoinen

*Kuvat: Stockmann / hullutpaivat.com, sisältää kaupallisen linkin

4 kommenttia “Parhaat tärpit – Hullut Päivät Syksy 2017

  1. hei etkös joku aika sitten ostanut valkoisen sähköhammasharjan? miksi tarvitset jo nyt uuden? yleensä ne kestävät monta vuotta.

    1. lukijasi: Tuo Foreo on ihan mahtava vempain ja haluan vaihtaa vanhan tuohon parempaan malliin. Foreosta en ollut kuullutkaan kun edelliseni ostin, joten en voinut arvata että markkinoille on tulossa jotakin tälläistä. Tälläisessä tapauksessa parempaan tuotteeseen vaihtaminen on vain fiksua, se tekee hampaidenpesusta kivaa. 🙂

  2. Onpa kivoja juttuja! Katselin monia samoja tuotteita itsekin silmät kiiluen.
    Haluaisin kuitenkin kysyä sinulta aivan toista asiaa, sillä katselin juuri videosi, jossa raivasit kenkiäsi. Ihailin jälleen kaappiesi selkeyttä ja säntillisyyttä. Jäin miettimään, millaiset arkirutiinit sinulla on kenkien suhteen? Kenkäsi näyttivät putipuhtailta ja mainitsit, että yksi pari on eteisessä. Hetikö puhdistat ne ja millä?

    1. Peepi: Jos kengät kastuvat tai likaantuvat, pyyhkäisen ne monesti puhtaaksi koiran tassupyyhkeellä tai talouspaperilla. Pyrin siihen että kumppareita lukuunottamatta annan kenkien viettää lepopäiviä, näin kengät pysyvät pitempään hyvänä ja muodossaan. Nahkakengissä ongelmana on että jos niillä kävelee päivittäin, ei nahka ehdi palautumaan ennen seuraavaa kävelykertaa ja varsinkin tennareissa sen huomaa siitä että kenkä löystyy ja varpaiden ääriviivat tulevat näkyviin kengän päälle (pikkuvarpaan kohta pullottaa pohjan yli, pottuvarpaan kohdalta kengässä selvä painautuma jne.). Myös suojaus kannattaa tehdä jos kenkä on nahkaa, suojasuihketta itse käytän ja laitan suihkeet aina ennen käyttönottoa sekä säilytykseen puhdistuksen jälkeen laitettaessa. Nilkkurit suojasin keväällä ennen kesälomalle joutumistaan ja teen tarvittaessa lisäsuojauksen talven aikana mikäli on tarpeen. Tärkeintä melkeimpä on että pyyhkii kengät puhtaaksi heti jos ne rapaantuvat / likaantuvat, silloin ei katusuolauskaan pääse haperruttamaan kenkiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *