Tiistain touhuja – Maalailua ja paluu vanhaan

Viikon määräaika tuli tänään täyteen ja kyllä se vaan niin on että sohva oli parhaimmillaan vanhalla ja tutulla paikallaan, kuten myös Muuramen taso ja BEdesignin seinähylly. Telkkarin seinätelineestä jääneet ruuvinreiät ja ripustuskiinnikkeiden aikaansaamat naarmut on tänään paklattu piiloon, jonka jälkeen koko seinä sai uuden maalipinnan…

Kalusteet sain alkuillasta siirrettyä paikoilleen ja vielä olisi pientä järjestelyä tiedossa loppuillalle. Pappelinan isot matot lähetin siivouksen lomassa pesulaan puhdistumaan (puolessa tunnissa puhelun jälkeen tulivat pesulan toimesta niitä täältä kotoa hakemaan) ja ne saavat todennäköisesti olla putipuhtaana rullalla odottamassa lattiarempan valmistumiseen asti. 🙂

Nyt on vaihtoehtojärjestys kokeiltu ja paluu vanhaan tehty, eikä tarvitse enempää miettiä variaatioita olohuoneen sisustuksen kanssa.

Huomenna luvassa vähän syvällisempää sisustus- ja remppapostausta… kivaa iltaa ja heipat huomiseen!

6 kommenttia “Tiistain touhuja – Maalailua ja paluu vanhaan

  1. Se on hyvä kokeilla monta variaatiota ja päätyä sitten siihen parhaimpaan vaihtoehtoon 🙂 Täällä kans koki koko yläkerta täyden myllerryksen. Nyt saa vähäksi aikaa riittää huonekalujen siirtely. Ylhäältä alas ja tosinpäin, kunnon hyötyliikuntaa 🙂
    Kivaa loppu viikkoa sinne!

    1. Päivi S: sinulla on ollutkin sitten vähän isompi hyötyliikuntasessio, kerrosten välillä kalusteiden kanniskelu käy kuntosalirääkistä. 😀 itse pääsin paljon helpommalla, kaappien osat toki nostin (tyhjennetty) mutta sohvan palat liukuivat huopatassujen ansiosta parketilla ihan työntäen. 🙂

    1. Anna: annoin viikon määräajan itselleni uuden järjestyksen kanssa, jotta tulee tehtyä kunnon päätös kerralla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *