IKEA VANGSTA – Edullinen jatkettava ruokapöytä 4-6:lle

Syysloma pärähti päälle ja vaikkei minulla ihan koko viikkoa olekaan mahdollista lomamoodailla, aion nauttia tulevista vapaapäivistä perinpohjaisesti. 🙂 Viikonloppu vierähtää syyssadon antimia kokkaillessa ja porkkanamuffinseja leipoessa, sillä sunnuntaina vietetään erään tärkeän tyypin synttäreitä. Siihen tarkoitukseen tarvitaan tietysti ruokapöytä ja tälläisen jatkettavan Ikealaisen ostin edullisesti meitä palvelemaan…

Teräsrunkoisen Ikea Vangsta -pöydän ääreen mahtuu jatkopalan kanssa jopa kahdeksan ihmistä kun päätypaikat ottaa käyttöön. Pöydän kannen alle piiloon sujahtava pidennyslevy on äärimmäisen kätevä siirreltävä, kuten myös teräsrunko joka liikkuu peruskehikon sisällä edestakaisin istumatarpeen mukaan. Pöydän hinta ei uutenakaan päätä huimaa, alle 100€:lla irtoaa tämä ja kirppiksiltä toki vielä edullisemmin. 🙂

Leppoisaa myöhäisiltaa kaikille ja huomiseen!

24 kommenttia “IKEA VANGSTA – Edullinen jatkettava ruokapöytä 4-6:lle

 1. Mitkä noi sun ruokapöydän tuolit olikaan? Onko ne käytössä hyvät? Ihana seurailla sun remppaa!! Mukavaa lauantaita ja syyslomaa!

  1. MiraP: Tuolit on Muuton Visut teräsjaloilla, väri valkoinen. On aivan ihanat ja äärimmäisen hyvät istua, niitä en vaitaisi vaikka pakotettaisi. 😀

   Mukavaa lauantai-illan jatkoa ja ihania syyspäiviä! <3

   1. Vielä pöydästä. Jos aiot myydä sen kun Artek vihdoin saapuu, olisin kiinnostunut sen nappaamaan. Edellisestä päätellen jatkat samoilla tuoleilla… :-).

 2. Hei Miia!

  Jäin miettimään eikö vanha pöytäsi olisi voinut jäädä siksi aikaa, että nämä juhlat saadaan pidettyä? Sen sijaan halusit mielummin käyttää 100e uuteen pöytään, joka on sitten ylimääräinen, kun uusi artekin pöytäsi saapuu. Aika outo ratkaisu minusta, mutta tietenkin jokainen tekee niin kuin haluaa, anteeksi ääneen ihmettely.

  1. s.m: Pyöreä pöytä ei mahdu tuohon kohtaan, pöydän ympärillä ei pysty liikkumaan ollenkaan varsinkaan jos tuoleissa istutaan. En maksanut Ikean pöydästä 100€:a joten mielestäni saan ihan hyvän vastineen. Artekin pöydässä on toimitusongelmia enkä tässä haluaisi julkisesti ketään sormella osoittaen syyttää siitä että pöytäni ei ole saapunut sovitun toimitusajan puitteissa. Näin nyt kuitenkin kävi ja ratkaisuksi asiaan ostin edullisen Ikea-pöydän joka on aika kiva vaikkei Artek olekaan. 🙂

  1. N: 🙂 Tuo on kyllä varsin näpsäkkä, kokemusta jatkettavista pöytämalleista minulla ei ollutkaan ja oli iloinen yllätys miten helppo pöytää on säätää isommaksi tai pienemmäksi tarpeiden mukaan. 🙂

  1. Jonna: En ole tehnyt niin. 🙂 Haluaisitko hieman avata mitä tällä kysymykselläsi hait takaa? Halusitko vain päästä näpäyttämään minua vai kysytkö tosissasi?

   1. Minäkin olen saanut käsityksen, että olet odottanut Artekin pöytää innoissasi ja nyt ostatkin Ikean pöydän. Joka ilmeisesti jää ylimääräiseksi sitten kun Artekin pöytä tulee. Ei kovinkaan järkevää kuluttamista tai varsinkaan minimalismia. Ja kuitenkin sinulla oli jo tuo toinen pöytä valmiina, eikö sen kanssa olisi yhden syntymäpäivän jotenkin pärjännyt?

    1. Luumi: Odotin innolla syyskuun alkuu asti kunnes pettymys vei voiton. En halua erikseen asiaa puida tämän enempää, sen vaan sanon että tilaus on omalta kohdaltani peruttu ja jos kyseisen pöydän joskus haluan on odotettava uudet 12 vkoa. Tällä mennään siis nyt ja ehkä se oli kohtalon tarkoitus että Artekin pöytää ei meille tule ainakaan tänä vuonna. 😀 En jaksa puljata kalusteiden kanssa, jos jokin asia menee liian vaikeaksi niin antaapi olla.

   2. Ihmettelen vaan näitä ratkaisuja ruokapöydän kanssa. Itse olen vain sitä mieltä, että nykyään ennemmin ostan sellaista, mitä ei tarvitse heti olla uusimassa. Eli tosissani kysyn.
    Muistelen, että mallailit joskus aikaisemminkin pöytää tuolle kohdalle?
    Olen ollut seuraajasi blingbling ajasta lähtien, nyt vasta olen alkanut muutamia postauksia kommentoimaan.

    1. Jonna: Jatkettava pöytä on kompromissi jonka pituutta en vielä osaa sanoa. Katselen tämän vuoden nyt rauhassa loppuun ja rempan valmistuttua teen lopullisen päätöksen uudesta pöydästä. Harmittaa tuo Artek-case, mutta ehkä se oli tarkoitus tapahtua niin kuin tapahtui. Sainpahan ainakin aikaa miettiä asiaa uudemman kerran, tonnin ruokapöytiä kun ei tosta noin vaan ostella joka vuosi. 😀 😀

     Kiva kun jätit kommenttia, pahoittelut että vastauksessani kesti näin pitkään. <3

 3. Kuulisin mielelläni lisää tästä Artekin pöydän toimitusongelmasta. Minulla kun koskaan ei ole ollut ongelmia minkään Artekilta tilaamani suhteen. Olen sieltä tilannut pöytää ja tuolia. Tämähän on Artekille todella huonoa mainosta sillä kerroit tilanneesi pöydän jo kuukausia sitten.

  1. Sussi: En halua asiaa puida julkisesti blogissa, ongelman ydin ei koskaan minulle ihan selvinnyt kun osapuolet osoittelevat toisiaan sormilla. Oli niin tai näin, tilaus ei kulkenut eteenpäin toivotulla tavalla enkä jaksa pöydän takia päätäni enää vaivata. Kaupat on purettu ja ehkä tilaan pöydän joskus uudelleen 3kk toimitusajalla tai sitten en, sen aika näyttänee.

 4. Minusta kuluttaja voi vaatia korvausta viivästyneestä tuotteesta jota ei ole toimitettu sovitusti . Ymmärrän ettet halua syytellä ketään ainakaan julkisesti mutta onhan se ihmeellistä etteivät toimita tilattua tuotetta 🤔 Aika pitkään olet saanut ihanuutta odotella ????
  Tuo Ikea on kätevä kun saa säädeltyä kokoa tarpeen mukaan !

  1. Suomineito: Varmasti voisin mutten jaksa alkaa hankalaksi, kaikille parempi että kauppa on nyt purettu eikä kenenkään tarvitse odotella mitään. 🙂

 5. Kyllä hieman minuakin ihmetyttää, että keittiön järjestys piti nyt synttäreiden alla muuttaa juuri niin, että vanha pöytä ei enää mahdu asuntoon. Eikö järjestyksen olisi voinut pitää samana siihen saakka, kun uusi pöytä saapuu? Ei ole järin ekologista ostaa väliaikaispöytää. Ihan järjetöntä luonnonvarojen haaskausta.

  1. Jemina: Tälläisen päätöksen tein tällä kertaa, ja pöydälle on paikka olemassa kun se aikanaan meiltä eteenpäin lähtee. 🙂

  1. Hei: Ei koska se ei mahdu tuohon tilaan jossa uusi pöytä nyt on. Ja vanha pöytä sai jo uuden kodin, joten ihan soljuvasti meni tuo pöytävaihdos puolin ja toisin. 🙂

 6. Tuleeko noista tuoleista postausta? Mietinnässä meille uudet ruokapöydän tuolit ja olen saanut täältä sinulta hyviä vinkkejä tuoleista! Onko nuo tuolit liukkaat tai kylmän/ kovan tuntoiset? Todella kauniit ne ovat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *