Taljat tuoleille – Talvi tulloo!

Talvi tekee jo tuloaan ja varsinkin iltaisin on niin kylmä ettei ilman pipoa tarkene ulos astua. Kaivoin viime syksynä Hemtexistä ostamani kauniin valkoiset Dolly-taljani kaapista ja sohvan sijaan laitoinkin ne keittiön tuoleille…

Minulla on teille paljon kaikenlaista kerrottavaa… kuten se että lennän kuun vaihteessa ulkomaille ja että ostin eilen uuden sängyn. 🙂 Sänkyä en saa teille välttämättä esiteltyä ennen lattiarempan alkamista, en tiedä onko järkeä kasata sitä pariksi viikoksi ennen kuin se pitäisi taas purkaa osiin. Olen aivan innoissani täällä enkä meinaa pöksyissäni enää pysyä – kumpa aika menisi nyt sukkelammin eteenpäin, ei tätä odottamista kestä enempää. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

14 kommenttia “Taljat tuoleille – Talvi tulloo!

 1. Woi, miten ilahdun aina näistä sinun kodin kauniista kuvista.Taljat antaa ihanasti lämpöä ja luo kotoisan tunnelman.

  1. Pirkko: nuo taljat on ihanat myös tuolien päällä, ja iltapalalle oli kiva istua pehmoisen taljan päälle, vaikkei tuo puutuoli kovin kylmä sellaisenaan ole. 🙂

 2. Ihana tunnelma! Taljat sopivat tuohon kivasti. 👍

  Onpa kiva kuulla että pääset taas reissuun. Palaatkohan New Yorkiin?

  Ohhoh mikä uutinen! Vai menit sinä ostamaan uuden sängyn. Varmaan on kurja odotella sen kokoamista, mutta se lienee silti viisainta. Jännityksellä odottelen miltä sinulla kohta näyttää.

  1. Hippu-76: matka on viikonlopun mittainen ja suuntana “naapurimme” Tanska. Pieni irtiotto tähän syksyyn tekee hyvää. 🙂 Sänkyä ei ole järkeä kasata, vaikka mieli tietysti tekisi heti sitä testata ja laittaa makuuhuone kuntoon. 😀

 3. Ihanan näköistä 🙂 Onko nuo tuolitkin uudet? Mä olen jo useamman viikon meinannut kaivaa taljat esille, mutta en saa aikaiseksi näköjään. Tytär olisi halunnut viedä ne mukana muuttaessaan, mutta olivat ainoat jutut mitä en suostunut antamaan hänelle 😀

  1. Pitju: taljat pysyvät aikuisten peppujen alla ihan hyvin mutta tytön jäljiltä se pitää aina nostaa takaisin selkänojalle. Lattialle asti eivät ole tippuneet kuitenkaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *