LettiLeidi – Kampauspalvelu elämän merkkihetkiin

Ystäväni Elina teki unelmistaan totta ja perusti LettiLeidi -kampauspalvelun, joka tarjoaa palveluja asiakkailleen juuri siellä missä tarvitaan. Asiakkaan kotona tehtävät juhlakampaukset säästävät aikaa, vaivaa sekä hermoja – mikä olisikaan mukavampaa kuin istahtaa alas oman pöydän ääreen aamutakissa kahvikupin tai kuplajuoman kanssa ilman sen erityisempää valmistelua…

LettiLeidi loihtii kampaukset kaikkiin tilaisuuksiin joustavilla aikatauluilla ja sopuhinnoin – kotona, työpaikalla, mökillä, missä vain! Hinnat vaihtelevat sen mukaan miten paljon aikaa, muotoilutuotteita ja tarvikkeita kuluu. Alla suuntaa antava hinnasto:

Lettikampaus 20€ – 30€
Juhlakampaus (esim. nutturakampaus) 35€-40€
Kiharakampaus 40€
Morsiuskampaus koekampauksella 50€ – 60€
Vanhojentanssikampaus koekampauksella 50€ – 60€ 

LettiLeidi tarjoaa palveluja kaikkiin elämän merkkihetkiin ja myös isommallekin juhlaporukalle. Esimerkiksi hääjuhlia varten voidaan morsiamen hääkampauksen lisäksi tehdä juhlakampaukset myös kaasoille sekä anopille, ja siistiä tietysti myös sulhasenkin hiukset. 🙂 LettiLeidiltä voit tilata kampauspalvelun myös tyttöjeniltaan sekä pikkujouluihin, nappaa siis parhaat kaverit kainaloosi ja kaunistautukaa yhdessä ryhmäetuhintaan!

LettiLeidin löydät Facebookista sekä Instagramista, jossa runsaasti työnäytteitä erilaisista kampauksista. LettiLeidi toimii pääasiallisesti Pohjois-Savon alueella. Käykäähän tykkäämässä ja pistäkää viidakkorumpu laulamaan:

⇒ facebook.com/lettileidi   /   ⇒ instagram.com/lettileidi

Suorat yhteydenotot ja tarjouspyynnöt osoitteeseen: lettileidi@gmail.com, helpota juhlastressiä ja tilaa kampauspalvelu suoraan kotiin!

Aurinkoista sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *