Minimalistisen makuuhuoneen moodboard

Minimalistisen makuuhuoneen tuleva sisustustyyli ja kalustus alkaa olla valaisinta vaille selvillä ja tässä pienimuotoinen koonti tulevasta…

Mittatilauksena teetettävä sänky on muodoltaan samankaltainen kuin kuvassa oleva BoConceptin Limo, jonka valmistus on lopetettu. Tyynyt, peitot ja lakanat löytyvät valmiina ja valkoisella petauksella jatketaan sillä erotuksella, että jättikokoisia 60x80cm kokoisia tyynyjä ei enää nähdä. Myös päiväpeiton kanssa arvon enttententten, mutta sen päätöksen teen vasta kun pääsen petaamaan uutta sänkyäni.

Vaatteiden säilytysratkaisu vaihtuu myös minimalistisempaan suuntaan ja kaappien (tai tuunamani oksan) tilalle tulee Domo Designin valkoinen teräksinen vaijerin varassa roikkuva vaaterekki… ja koska vaaterekki on jatkossa hyvin eleetön suora putkilo, luon seinälle twistiä BEdesignin veikeillä Lume-henkareilla, joista olen pitkään haaveillut.

Sisustuksellisesti haen japanilaishenkistä suomalais-tanskalaista vaaleaa harmoniaa ja sen vuoksi valitsen piensisustustavarat entistäkin tarkemmin. Alustavasti makuuhuoneessa tulee olemaan tilaa vain yhdelle viherkasville, joka on lattiaruukkuun istutettava peikonlehti, sekä MUJI:n rauhoittavalle tuoksulampulle. Seinähyllyjä ei makuuhuoneeseen enää laiteta, jolloin huomio keskittyy kauniiseen lattiaan ja sänkyyn. ♥

Valaistuksen osalta en ole tehnyt vielä päätöksiä, mutta todennäköisesti tulen pitämään vanhat valaisimet omilla paikoillaan – ainakin lattiavalaisimet molemmin puolin sänkyä, sillä rakastan niitä niin paljon. 🙂

Seuraavaksi jaan teille vastaavanlaisen moodboardin olohuoneen tulevasta kalustuksesta ja sisustuksesta, siellä muutokset ovat enimäkseen rakenteellisia.

Nyt toivottelen kaikille ihanaa illanjatkoa!

*Tuotekuvat: Domo Design, BoConcept, Louis Poulsen, BEdesign, MUJI, Plantagen, Balmuir. Sisältää kaupallisen linkin.
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Minimalistisen makuuhuoneen moodboard

  1. Leena: henkarissa enimmäkseen, jatkossa myös housutkin, ja jonkinlaisen ratkaisun keksin niille pienille vaatekappaleille joita ei voi ripustaa. 🙂

 1. Missä ne jutut säilytetään, joita ei voi laittaa henkariin ja jotka aiemmin oli makkarin kaapissa (alusvaatteet, neuleet, kengät esim)? Mielenkiinnolla odotan lopputulosta, se on varmasti hieno! 🙂

  1. Meri: pyrin henkaroimaan mahdollisimman paljon ja jatkossa myös housut ripustan henkareihin. 🙂 pienet vaatekappaleet laitan todennäköisesti johonkin boksiin, tässä on parikin eri ideaa muhimassa. Kenkien osalta katselen vaihtoehtoja myös… vaatteita on karsittu siitä mihin vaatevideo jäi, juhlamekoja on kolmen sijaan enää yksi jne. Tästä postailen teille lisää kunhan pääsen sisustustamaan makkaria. 🙂

  1. Hippu-76: se on Balmuirin torkkupeitto, sen ajattelin laittaa sängylle tuomaan kontrastia ja väriparin henkareissa roikkuville vaatteilleni. 🙂

 2. En tiennytkään, että kyseistä sänkyä ei enää valmisteta. Onneksi ostin limon aikoinaan ja tykkään edelleen! Mielenkiinnolla jään odottelemaan lopputulosta! 🙂

  1. PIA: Kyseisen sängyn valmistus on loppu kokonaan eikä kuulemma ole näkyvissäkään korvaavan mallin tuloa markkinoille. Tosi kiva sänky oli, mutta onneksi on puuseppiä ja ammattiosaajia jotka voivat mittatilauksesta valmistaa mitä vaan. 😀 Teetän nimittäin vastaavankaltaisen sängyn itselleni omilla mitoilla. <3

  1. Karoliina: Tarkoitatko Luhdan Pilvi-päiväpeittoa? Sellainen valkoinen neliötikattu? Se on vielä ja mallailen sitä sänkyyn joulukuussa kun saan kaiken muun ensin valmiiksi. 🙂

 3. Jatkatko myös Casa Stockmannin perkaalipuuvilla-lakanoilla? Löysin blogiisi sen postauksen kautta 🙂 Olen haaveillut Fretten lakanoista, mutta kyllä ovat niin tyyriit, että ainakin nyt alkuun taidan ostaa nyt nuo kehumasi Casa Stockmannit ja katsoa sitten myöhemmin raaskinko satsata ulkomaan matkan verran Fretteen.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *