Epäsuoravalo – Tunnelmaa eteiseen & olohuoneeseen

Yhteistyössä Epäsuoravalo Oy

Kodin tunnelmaa voi muokata valaistuksella ja sen tärkeys korostuu täällä pimeässä pohjolassa varsinkin näin talviaikaan. Perinteiset kattovalaisimet ja niiden tuoma valo on tarpeellinen mm. siivotessa ja arjessa askarrellessa, mutta tunnelmallisuutta niillä on mahdotonta saada aikaan. Epäsuora valaistus on avainsana lähes jokaiseen sisustuspulmaan – sen avulla kodin viihtyvyys kasvaa ja kaunis sisustuskin pääsee oikeuksiinsa…

Käväisin tutustumassa Epäsuoravalo Oy:n moderneihin valaistusratkaisuihin osana meidän kodin mittavaa uudistusta ja suunnittelimme yhdessä eteisen ja olohuoneen yhdistävään viistottain kääntyvään seinään modernin minimalistisen ja himmennettävän valaistusratkaisun – seinälle kiinnitettävän ylös ja alas valaisevan valolistan, jonka asennus on sovittu ensiviikolle. 🙂

Epäsuorat valaistusratkaisut voivat olla kiinteästi katto-, seinä- ja lattiarakenteisiin asennettuja, sekä pinta-asennettuja valaisimia – sisällä ja ulkona. Alla muutama kuva Epäsuoravalo Oy:n toteuttamista valaistusratkaisuista, jotka ovat kuin taideteoksia! ♥

Epäsuoravalo Oy / Järvenpään Kotisiilo
Epäsuoravalo Oy / Spektri Business Park
Epäsuoravalo Oy / Olohuone
Epäsuoravalo Oy / Asuntomessut 2013

Vuoden 2013 asuntomessukohteen seinälle toteutettu vaakasuora valaistus on todella kaunis ja tuo sisustukseen lämpöä sekä kodikkuutta. Eteisestä olohuoneen ikkunalle asti asennettava valolista saa aikaan samankaltaisen tunnelman meidän kodissa, korostaen sekä huonekorkeutta että kodin vaaleutta tekemättä siitä kuitenkaan kylmää. Erillisen säätimen avulla saan säädettyä valon määrää (kirkkautta) sekä lämpötilaa (kylmä-neutraali-lämmin) toivotun tunnelman mukaiseksi. ♥

Valolistoja on saatavana montaa eri mallia ja kokonaisuuksia voidaan räätälöidä sekä rakentaa täysin omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Epäsuoravalo Oy:n valikoimassa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi keittiön työtasojen valaistukseen kapeista led-listoista alkaen. Tutustu Epäsuoravalo Oy:n valikoimaan täällä → epasuoravalo.fi

Valaistusasioista tulossa lisää juttua heti ensi viikolla valolistan asennuksen yhteydessä. 🙂 Kivaa iltaa kaikille & huomiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *