Kaikki kodin tuotteet -20% – Stockmann Black Weekend

Tätä on odotettu pitkään – Black Weekendin myötä Stockmann tarjoaa tänään -20% alennusta kodin tuotteistaan! Nyt onkin hyvä hetki toteuttaa vaikkapa sisustushaaveita, päivittää huonokuntoiset keittiötarvikkeet uusiin, hankkia joululahjoja rakkaille ihmisille (ja elämille) ja koristella koti jouluiseksi…

Stockmannin kodin valikoima on syksyn aikana monipuolistunut ja erityisesti heidän omalle Casa Stockmann -merkilleen annan kiitosta. Suomessa ja ennen kaikkea suomalaisille sisustajille suunnitellut Casa Stockmann -kodintuotteet täydentävät monipuolisuudellaan ja edullisuudellaan Stockmannin laajaa designtuotteiden valikoimaa.

Casa-suosikkeihini kuuluvat mm. perkaalipuuvillaiset hotellilakanat, kaikenlaiset keittiötarvikkeet sekä lukuisat piensisustustuotteet… sekä tietysti joulukoristeet, joiden ilmestymistä joka vuosi kovasti odotan. 🙂

 

Sisustajan näkökulmasta katsottuna joulu on ihan kohta jo ovella ja Stockan alennusta hyödynsin viimeisiin joulukoristehankintoihin. Yli kaksimetrinen tekojoulukuusi kasattiin olohuoneeseen eilen ja heti piti siihen päästä valot virittelemään. 🙂 Koti on ollut remontin kourissa sen verran pitkään, että tänä jouluna aiomme nauttia jouluisesta sisustuksesta pitkään ja hartaasti. Myös ensi viikonloppuna vietettäviä pienimuotoisia tupari- ja itsenäisyyspäiväjuhlia varten halusin kuusen jo nyt laittaa toimintakuntoon. Illalla tulossa tästä oma postauksensa, kunhan saan siivottua kaikki eiliseltä jääneet sotkut pois ja vietyä kuusen pahvilaatikon varastoon.

Nyt on hyvä hetki toteuttaa sisustusunelmia hyödyntäen Stockmannin kodin osaston Black Weekend -20% alennus. Alennus voimassa vain tänään sunnuntaina! Lisäksi maksuton toimitus kaikille yli 50€ arvoisille tilauksille!

→stockmann.com/koti

Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille, muistakaahan tulla illemmalla kurkkaamaan meidän kaunista joulupuuta!

Kuvat: Stockmann / valmistajat. Sisältää kaupallisen linkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *