Sinivalkoisen sävyjä…

Sinivalkoisuus viehättää kovasti sisustussilmääni ja lauantain minitupareita vietetäänkin Suomi 100 -teemaväreihin puetussa kodissa. Juhlakattauksen lisäksi sinistä löytyy kuusen koristeista, mehikasvista, Maria Drockilan käsintehdystä Suomi-kynttilästä sekä perisuomalaisista Artek Rivi -sisustustyynyistä…

Sisustuksessa suomalaisuus on juhlavuotemme vuoksi isosti esillä ja itse näkisin meidän luontoa arvostavien ja hienostelemattomien pohjolaisten tuovan maailmalle seuraavan hyggeen verrattavan sisustustrendin. Tähän viittaisi myös ulkomaisen Elle Decorin “pinnalla nyt” -artikkeli, joka nosti esiin suomalaisten omaa rauhaa arvostavat elämäntavat sekä tietysti kauniit sisustusklassikomme.

Sadas itsenäisyyspäivä on innostanut monet sisustamaan sinivalkoisin sävyin, enkä minäkään ole poikkeus – Artekin sinivalkoisia Rivi-tuotteita ihastelin jo alkuvuodesta blogipostauksessani ja nyt kun sisustus on lattian myötä harmonisempi, uskaltauduin himoitsemaan näitä kauniita sisustustyynyjä niinkin pitkälle että ostin ne ikiomakseni. ♥

Alvar Aallon kolmijalkainen klassikkojakkara, Tapiovaaran Mademoiselle-tuoli, Artekin Rivi-tyynyt, BEdesignin Lily-minikippo sekä Drockilan kynttilä ovat kuin luodut toisilleen! Enää Finlandia-hymni taustalle soimaan ja Aurajuustoa Töysän paksujen pipareiden päälle niin Suomi-teema on taattu. 🙂

Kivaa iltaa kaikille & huomiseen!

*sisältää kaupallisen linkin

8 kommenttia “Sinivalkoisen sävyjä…

  1. Anastasia: minun iso ja pienempi Suomi 100 pallot ovat Stockmannilta, merkki niillä on Weiste ja kyseistä mallia löytynee muistakin Weisten tuotteita jälleenmyyvistä kaupoista. 🙂 Mutta Stockalta siis ainakin pitäisi vielä löytyä. 🙂

 1. Kyllä sininen ja sen eri sävyt ovat kauneimpia sävyjä sisustukseen ja sopivat yhteen monen eri värin kanssa.

  Kauniit somisteet olet löytänyt.

  Mukavia juhlia teille.

  1. Sandra: Tuo “suomensininen” on yksi kauneimmista sinisen sävyistä, tykkään kovasti. <3

  1. Leena: Kaaren ja Itiksen Prismoista olivat loppuneet kun kävin, mutta kiva juttu että vielä joistakin myymälöistä löytyy. 🙂

 2. Weiste on avannut tänä syksynä koristemyymälän tehtaansa yhteyteen Pukinmäkeen. Ihan vaan vinkkinä 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *