Sinivalkoisen sävyjä…

Sinivalkoisuus viehättää kovasti sisustussilmääni ja lauantain minitupareita vietetäänkin Suomi 100 -teemaväreihin puetussa kodissa. Juhlakattauksen lisäksi sinistä löytyy kuusen koristeista, mehikasvista, Maria Drockilan käsintehdystä Suomi-kynttilästä sekä perisuomalaisista Artek Rivi -sisustustyynyistä…

Sisustuksessa suomalaisuus on juhlavuotemme vuoksi isosti esillä ja itse näkisin meidän luontoa arvostavien ja hienostelemattomien pohjolaisten tuovan maailmalle seuraavan hyggeen verrattavan sisustustrendin. Tähän viittaisi myös ulkomaisen Elle Decorin “pinnalla nyt” -artikkeli, joka nosti esiin suomalaisten omaa rauhaa arvostavat elämäntavat sekä tietysti kauniit sisustusklassikomme.

Sadas itsenäisyyspäivä on innostanut monet sisustamaan sinivalkoisin sävyin, enkä minäkään ole poikkeus – Artekin sinivalkoisia Rivi-tuotteita ihastelin jo alkuvuodesta blogipostauksessani ja nyt kun sisustus on lattian myötä harmonisempi, uskaltauduin himoitsemaan näitä kauniita sisustustyynyjä niinkin pitkälle että ostin ne ikiomakseni. ♥

Alvar Aallon kolmijalkainen klassikkojakkara, Tapiovaaran Mademoiselle-tuoli, Artekin Rivi-tyynyt, BEdesignin Lily-minikippo sekä Drockilan kynttilä ovat kuin luodut toisilleen! Enää Finlandia-hymni taustalle soimaan ja Aurajuustoa Töysän paksujen pipareiden päälle niin Suomi-teema on taattu. 🙂

Kivaa iltaa kaikille & huomiseen!

*sisältää kaupallisen linkin

10 kommenttia “Sinivalkoisen sävyjä…

  1. Anastasia: minun iso ja pienempi Suomi 100 pallot ovat Stockmannilta, merkki niillä on Weiste ja kyseistä mallia löytynee muistakin Weisten tuotteita jälleenmyyvistä kaupoista. 🙂 Mutta Stockalta siis ainakin pitäisi vielä löytyä. 🙂

 1. Millivilleyteni taas nostaa päätäni ja ihan itteenikin hävettää.
  Mut tässä postauksessa, en pääse ekan kuvan irvistävästä lattialistasta eroon. Vähäpätöinen asia, joka hyppää mun silmään.
  Taustalla varmaan muutama päivä ja itse oon laitellut listoja ja manannut miten ammatti-ihmiset saa ne irvistelemättömän siististi paikoilleen.

  Muuten tykkään itsenäisyyspäivän vietosta ja sinivalkoisista koristuksista.

  1. mari: Listojen asennus oli äärimmäisen haastavaa, mikään linja ei ollut suora ja seinien alaosat ihan kuprullaan. Minulle tuo pieni rakonen on niin olematon asia ettei se haittaa eikä häiritse kun tiedän millainen taistelu listojen laittamisessa oli. 😀 😀

 2. Kyllä sininen ja sen eri sävyt ovat kauneimpia sävyjä sisustukseen ja sopivat yhteen monen eri värin kanssa.

  Kauniit somisteet olet löytänyt.

  Mukavia juhlia teille.

  1. Sandra: Tuo “suomensininen” on yksi kauneimmista sinisen sävyistä, tykkään kovasti. <3

  1. Leena: Kaaren ja Itiksen Prismoista olivat loppuneet kun kävin, mutta kiva juttu että vielä joistakin myymälöistä löytyy. 🙂

 3. Weiste on avannut tänä syksynä koristemyymälän tehtaansa yhteyteen Pukinmäkeen. Ihan vaan vinkkinä 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *