Valkoinen sohvanpäällinen – Bemz Cotton Panama Absolute White

Valkoinen Bemz Cotton Panama -sohvanpäällinen (värissä Absolute White) saapui eilen, sopivasti itsenäisyyspäiväksi. ♥ Siirsin sohvan ja kuusen keskenään toisinpäin, nostin tarjotinpöytäni sohvan eteen ja sommittelin pöydälle itsenäisyyspäivän kimpun sekä kynttilän.

Näissä tunnelmissa toivottelen teille kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!

22 kommenttia “Valkoinen sohvanpäällinen – Bemz Cotton Panama Absolute White

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää ! Miten selkävaivaisena istut tolla sohvalla selän kannalta “hyvin”? Itsekin selkävaivaisena joko selkeästi lepään tai sitten tykkään istua ryhdikkäästi.Tossahan jos nojaa selkänojaan,jalat jää hassusti ? En tarkoita piikittelynä,kysyn kun olen just käynyt kiropraktikolla,jolta saanut lisätietoa selkävaivoista.

  1. Pilvi: aika harvoin istun sohvalla “niin kuin kuuluu” vaan röhnöttelen milloin missäkin asennossa. Istuessani jalat on yleensä ristissä (risti-istunta) ja tuo sohvan pienin tyyny mukavasti alaselän takana tukena. Tuo pieni tyyny piti pistää kokonaan pois kun se tekee sohvalle “romanttisen tunnelman”, mutta enpäs voikaan koska se on ihan mahtava juurikin alaselän tukena. 🙂 Minusta sohva on oikein hyvä, ei ole mitään pahaa sanottavaa sen istuinmukavuudesta tai tyynyjen täyteistäkään. 🙂

 2. Hei! Millaiset valot olet valinnut joulukuuseen? Näyttävät tosi kivoilta ja juuri sellaisilta, joita olen ajatellut. Olen hankkimassa joulukuusta ensimmäistä kertaa omaan kotiin, joten juuri oikeanlaisten valojen hankkiminen on edessä 🙂

  1. Eija: minulla on kuusessa Tokmannilta ostettu Kotikulta led 240 valosarja vihreä (johdon väri vihreä). Se piiloutuu tuonne kuusen sisään tosi kauniisti eikä johtoa huomaa ollenkaan. 🙂 Vihreään kuuseen suosittelen vihreää tai mustaa valosarjaa, kirkas tai valkoinen johto jää rumasti esiin kuusen oksilla.

 3. Vähän keskeneräiseltä näyttää nyt, olisi kiva nähdä sohva yhdessä Mademoisellen ja laatikostojen kanssa, niin saisi jonkunmoisen ajatuksen miltä kokonaisuus näyttää. Missä uusi valaistus? Jotenkin oletin että sitä oli alettu laittamaan jo ja tytön huoneesta piti kai tulla vielä sisustuspostaus?

  1. Sussi: valolistan asennus siirtyi viime viikolta tälle päivälle sairastumisen vuoksi. Koti ei ole vielä valmiina enkä pientä sisustussälää viitsi laitella paikoilleen ennen kuin kaikki isot asiat ovat kohdillaan. Sohvan päällinen onneksi saapui jo ja olohuoneesta puuttuu enää valolista. Makkarista puuttuu sänky ja lisäksi väliovet. Mutta jouluksi valmistuu, hitaasti mutta varmasti. 🙂

   1. Kiitos vastauksesta:) Ja uudessa postauksessa valolista näyttää kivalta. Olisi mielenkiintoista kuulla miksi päädyit Ikean sohvaan?

    1. Sussi: valolista sai aikaan sen viimeisen silauksen. ❤

     Halusin sohvan olevan rakenteeltaan siro ja myös siirrettävissä helposti (kun kuitenkin tykkään välillä pyöräytellä järjestystä ympäri). Kävin läpi monta eri vaihtoehtoa ja tykästyin tähän Ikean malliin eniten. Lisäksi oli tärkeää että sohvaan saa vaihtopäällisiä sillä tiedän että kotiin tulee uusi koira jossakin vaiheessa, kenties jo ensi vuonna. Ikean sohviin saa Bemzistä päällisiä kohtuullisella aikataululla (3-5vkoa) ilman suurta vaivaa ja melkoisen edullisestikin ja kangasvaihtoehtojakin on lukuisia, joten se sinetöi lopulta valintani. 🙂

     Sohvan hinta oli tietysti myös plussaa, hyvin edullinen ollakseen kuitenkin näinkin vankkatekoinen kunnon sohva. 🙂

 4. Valkoiset päälliset näyttävät ihanilta! Jäin miettimään, aiotko laittaa mattoja lattialle? Ja mihin musta valaisin seinältä on kadonnut? Jään innolla odottamaan, miten sisustus tuosta muokkautuu lopulliseen muotoonsa 😊 tsemppiä ahertamiseen! Olet kyllä melkoinen tehopakkaus, pakko myöntää 😀

  1. Nanna: mattoja laitan varmasti jossakin vaiheessa, vielä en viitsi kun tässä on hommaa tekemättä. 🙂 Musta Flos oli seinällä pari viikkoa, mutta otin sen pois kun olohuoneeseen asennetaan valolista (asennus siirtyi viime viikolta tälle viikolle). En halua tärvellä valaisinta. 🙂

   Vielä on tekemistä mutta jouluksi pitäisi kaikki olla valmiina. 🙂

 5. En halua mitenkään loukata tällä kommentilla. En tiedä onko sisustuksesi vielä keskeneräinen, mutta tästä kuvasta jää fiilis kuin tämä on talo johon juuri muutettu. Matto tekisi paljon kodikkaamman oloiseksi tilan, nyt on jotenkin liian “pienet” kalusteet ympäristöön nähden tai joku tuossa tökkii. mutta pääasia että koti on omistajan näköinen. Tykkäsin kuitenkin aiemmasta sisustuksesta enemmän <3

  1. Arkeni estetiikkaa: koti on vielä täysin keskeneräinen, valolistan asennus siirtyi viime viikolta tälle aamulle ja väliovetkin huoneista puuttuvat. 🙂 Jouluksi on tavoite saada kaikki valmiiksi, makuuhuoneeseen tulee sänky 16.12. Ja vasta sen jälkeen sielläkin alkaa sisustuspuuhat. Alusta kun kaiken tekee uudestaan niin valmista ei ihan hetkessä saa aikaan, mutta loppusuoralla jo ollaan! 🙂

 6. Hei ! Kiitos vastauksesta edelliseen kommenttiini.Mikä tossa tokavikassa kuvassa oleva vaalea/valkoinen viiva lattiassa on ? Sohvan etureunan kohdalla lattialla ? Ihan kuin yhden lattialankun reuna painuisi alemmas sohvan painosta ? Vai onko kukaan muu huomannut ?

  1. Pitju: ekat tilasin ilmaisen postituksen kampanja-aikana ja nämä uusimmat maksoi tasan 10€ toimitukselle Suomeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *