Toivepostaus – Lattia ennen ja jälkeen (parketti vs bambu)

Moni teistä on toivonut vertailupostausta uuden bambulattian ja vanhan tammiparketin välillä. Sävyero on selkeä ja lattian vaikutus kodin yleisilmeeseen on isompi kuin mitä aluksi osasin edes ajatella. Kaikista suurin ero on kuitenkin siinä miltä lattia jalan alla tuntuu: vanha tehdaslakattu tammiparketti oli kiiltävä ja liukas luikero, ja toi mieleeni koulun liikuntasalien lattiat. Uusi upea Nordic bamboo -bambulattia on tuntumaltaan mattainen ja pehmeän samettinen, muistuttaen enemmänkin massiivipuista sileäksi hiottua lautalattiaa.

Bambulattia kokemuksia - Kuvat ennen ja jälkeen
Bambulattia kokemuksia - Kuvat ennen ja jälkeen
Bambulattia kokemuksia - Kuvat ennen ja jälkeen

Nordic Bamboo Kaisla -bambulattia on ylittänyt kaikki odotukseni moninkertaisesti – se ei naarmuunnu kenkien mukana sisään kulkeutuvista kivistä, eikä säikähdä eteisen lattialle sulaneista loskalammikoista. Lisäksi lattia tuntuu lämpimältä ihoa vasten ja sen päällä voi juoksennella märilläkin jaloilla pelkäämättä liukastumista.

Lue lisää bambulattiasta aikaisemmista postauksistani täältä → omakotivalkoinen.casablogit.fi/nordicbamboo

Tämä viikko on ollut kiirettä sekä kivoja juttuja täynnä ja innolla kerronkin teille että ensi vuoden alusta alkaen pääsette seuraamaan blogissani suurta rakennus- ja sisustusprojektia, jossa minulla on ilo ja kunnia olla mukana. 🙂 Oman kotini sisustusjuttujen lisäksi luvassa on siis kaikenlaista muutakin mielenkiintoista.

Huomenna tulossa juttua uudesta sängystäni ja sen valmistusprosessista – tulkaahan katsomaan mitä tuleman pitää!

Kivaa perjantai-iltaa kaikille!