Hyvä joulu on lähellä – K-Market Aurinkolahti

Yhteistyössä K-Market Aurinkolahti

Vuoden viimeinen työviikko on puserrettu pakettiin ja nyt on aika ottaa rennosti. Meidän jouluteema on tänä vuonna rauhallinen, kaikki ylimääräinen hössötys on karsittu pois ja nautin juhlapyhistä puhtaasti levon merkeissä. Joulun kaikki ruokaostokset tein K-Market Aurinkolahden lähikaupasta kinkkua ja lohta myöten, ja kiitän suuresti kauppiasta kuluneen vuoden yhteistyöstä ja loistavasta tuotevalikoimasta, josta löytyi muutamia viime hetken lahjojakin kuusen alle. ♥

Aurinkolahden K-Marketin tuotevalikoima poikkeaa monilta osin lähikauppojen valtavirrasta. Heillä on panostettu tuoreiden ja ajankohtaisten ruokatuotteiden lisäksi myös asiakkaiden esittämiin toiveisiin ja siitäkin syystä heillä on aina ilo asioida. ♥ Omia toiveitani ovat olleet mm. erikoissuklaat, inkiväärishotit, karamellivärit sekä Method-siivousaineet, jotka kaikki löytyvät kaupan valikoimasta.

Aurinkolahden lähikaupan antimia löytyy huomenna sekä ruokapöydästä että kuusen alta – äidilleni ostin herkkukorin, tytölleni Littlest Pet Shopeja sekä koira-pehmolelun, veljelleni (ja parille muulle sukulaismiehelle) suihkusaippuasettin, siskoilleni pörrösukkia ja parhaalle ystävälleni japanilaisia kasvonaamioita sekä suklaisia herkkuja. Myös tytön opettajalle löytyi lahja samasta osoitteesta. 🙂

Joulujärjestelyt hoituivat hyvin helposti ja luulen että aikaisempien vuosien päätön kaupassa ravaaminen jää tuleviltakin vuosilta minimiin. Joulussa tärkeintä on rakkaus ja hyvä ruoka, yhdessä vietetty aika ja levollisuus siitä ettei ole kiire mihinkään. ♥

K-Market Aurinkolahti on avoinna myös joulun pyhinä, katso ajankohtaiset aukioloajat ja edut täältä:

→ facebook.com/k-market-aurinkolahti

Ihanaa aatonaattoa ja joulun aikaa kaikille!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *