Kalusteklassikko: Muurame koulupöytä & etukampanja -20%

Yhteistyössä Muurame Oy

Tyttö sai etukäteisjoululahjaksi Muuramen Jungmanni -parvisängyn ohella upouuden koulupöydän, jonka ääressä neiti on viihtynyt myös joululomallaan…

Muuramen klassikkopöytä sopii erinomaisesti pieneen tilaan ja esimerkiksi koululaisen tarpeisiin tai kampauspöydäksi. Kirjoituspöytäkokonaisuus TP1601 sisältää L-tason, Pikku-Kolmonen laatikoston ja 12,7cm korkean sokkelin. Pöydän leveys on 109,4cm, syvyys 52cm ja korkeus 70,7cm. Sen pinta on maalattu kulutusta hyvin kestävällä polyuretaani-maalilla, minkä vuoksi se säilyy siistinä myös perheen pienimpien käytössä.

Laatikot liukuvat kiskoillaan pehmeästi ja vaimentimen ansiosta pienimmätkin irtotavarat pysyvät nätisti paikoillaan. Kolmeen 50cm syvään laatikkoon mahtuu hurja määrä tavaraa ja askartelutarvikkeita, jotka ovat paremmin nyt kädenulottuvilla kuin aikaisemmin ollessaan sängyn alla olevissa säilytyslaatikoissa.

Ihana on ollut myös huomata miten hyvää huolta tyttö pitää tavaroistaan, laatikot ovat pysyneet nätisti järjestyksessä aivan kuin minullakin oli lapsena. Muistan kuinka kivaa oli järjestellä koulupöytää ja sen laatikoita – oli omat paikkansa ja boksinsa kaikille keräilyaarteilleni, kuten kiiltokuville, tarrakirjoille ja karkkipaperikokoelmalleni. 🙂

Pöydän ääressä on tytön mielestä mukava istua tekemässä läksyjä koulun jälkeen, kun vähäinen luonnonvalo ylettää sisälle ikkunasta. Vanha koulupöydän paikka oli ikkunaa vastapäätä olevalla seinustalla, jolloin luonnonvalosta ei näin talviaikaan pahemmin ollut iloa. Parasta uudessa pöydässä neidin mielestä on kuitenkin tuo laatikosto-osuus, se on kuulemani mukaan kivointa. 😀

Joululoma on ohi ja koulutielle tallustellaan jälleen huomisaamusta alkaen. Muurame tarjoaa sen kunniaksi valikoiduista koulu- ja työpöytäkokonaisuuksista -20% alennusta! Tarjous voimassa 4.2.2018 asti Muuramen verkkokaupassa sekä kaikilla jälleenmyyjillä, lue lisää täältä:

→ muurame.com

Niin leppoisaa ja ihanaa kuin joululomailu on ollutkin, on meillä jo alettu kovasti kaipailemaan koulujuttuja, -kavereita, opea ja vähän niitä läksyjäkin… saa nähdä miten iloinen on neidin mieli aamulla klo 7:00 kun pitäisi nousta ylös, ulos ja kouluun! 🙂

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

6 kommenttia “Kalusteklassikko: Muurame koulupöytä & etukampanja -20%

  1. Kaunis pöytä🙂 Voi kun olisi kiva nähdä laajempaa kuvaa huoneesta, nyt ei saa oikein käsitystä. Huoneessa on hieno sänky ja hieno pöytä, kokonaisuus kiinnostaisi!

    1. Anski: Yritän saada kokonaisuudesta kuvaa pikimmiten, mutta sitä varten minun tarvitsee ostaa toisenlainen linssi kameraani. Nykyisillä objektiiveilla olin jo nyt selkä seinässä kiinni ja kamera kurkulla saadakseni koulupöydän kokonaan kuvaan. 😀

    1. Järjestys: se on Nomess Copenhagenin lokerikko, akryylimuovia. 🙂 Ihan mainio kynien ja pienten tavaroiden säilytyksessä kun tyttö näkee heti jo läpi missä laatikossa mikäkin tavara on. Ei tule sotkua pöydälle niin paljoa kuin ennen. 🙂

  2. Kunnollinen penkkimäinen patterinsuojus tuohon ja laatikosto toiselle puolelle pöytää. Noin tuo ei tule näyttämään hyvältä vaikka minkälaiset verhot laittaisi.

    1. Lene: täytyy laittaa harkintaan. 🙂 Verhoja en ole toistaiseksi ajatellut laittaa ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *