Uudet Memobottle-tuotteet & blogiarvonta

Kaupallinen yhteistyö: Mukama Oy

Memobottlen tyylikäs vesipullovalikoima on kasvanut mukavasti – uutuuksien joukossa on mm. nahkainen suojatasku ja kantohihna, teräksiset korkit eri metallisävyissä, sekä A7-kokoinen minijuomapullo, jonka mahtuu sujauttamaan lenkkitakin ja farkkujenkin taskuun. 🙂

Memobottle litteät vesipullot Mukama.com - Minimalistin valinta
Memobottle litteät vesipullot Mukama.com - Minimalistin valinta

Memobottle A7 – Pikkuruinen juomapullo

Pikkuruinen A7 Memobottle™ -juomapullo kulkee mukana huomaamatta ja mahtuu mukaan taskuun. Pullon tilavuus on 180ml ja omassa käytössäni se on tarpeellinen lisävaruste, mahdollistaen vesihörpyt mutta silti säästäen tilaa pienikokoisesta käsilaukustani. Kaikkien Memobottle™-pullojen mukana tulee musta ja valkoinen muovikorkki, pullot kestävät pakastusta ja lämpöäkin 50°C:n asti. Pullojen pesu pitää hoitaa käsin (ei saa pestä astianpesukoneessa) – oma niksini on täyttää pullo kuumalla vedellä puolilleen, tiputtaa pari tippaa astianpesuainetta joukkoon, ravistella voimakkaasti ja huuhtoa puhtaaksi.

Memobottle litteät vesipullot Mukama.com - Minimalistin valinta
Memobottle litteät vesipullot Mukama.com - Minimalistin valinta

Leather Sleeve suojatasku

Memobottlen A5-, A6-, ja A7-kokoisille juomapulloille on nyt saatavilla konjakinruskea premium-nahasta valmistettu Leather Sleeve -suojatasku, joka sopii pulloon kuin hansikas. Se pidentää pullon käyttöikää ja parantaa käyttömukavuutta sekä tuntumaa. Laadukas premium-nahka paranee ja patinoituu kauniisti käytön myötä. Valikoimaan on saapunut myös nahkainen Leather Lanyard -kantohihna, joka sopii kaikkiin Memobottle™-pullomalleihin.

Memobottle litteät vesipullot Mukama.com - Minimalistin valinta

Saatavana nyt myös vaihtokorkit

Myös vaihtokorkkeja on yleisön toiveesta lisätty valikoimaan ja nyt Memobottle™-pullot voi kustomoida sopimaan paremmin laukun ja asusteiden kanssa. Pullon mukana tulevien korkkien lisäksi saatavana on erikseen myytävä kirkas muovikorkki sekä metallisia Memo Lid -korkkeja teräksen, kuparin ja mattamustan sävyissä, lisätietoa täältä: mukama.com/memobottle-korkit

Memobottle litteät vesipullot Mukama.com - Minimalistin valinta

Osallistu Memobottle A6 juomapullon ja suojataskun arvontaan

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa omakseen Memobottlen A6-kokoinen juomapullo ja konjakinruskea nahkainen suojatasku! 🙂 Memobottle-tuotesetin arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkut.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.1.2018 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinnon tarjoaa yhteistyökumppanini Mukama ja se postitetaan voittajalle.

 * * *

BPA-vapaasta muovista valmistetut Memobottlen vesipullot olivat aikoinaan rakkautta ensisilmäyksellä ja sillä tiellä edelleen ollaan. Puolitoistavuotta olen jo näissä tilaihmeissä vettä mukanani kantanut (postaus TÄÄLLÄ) enkä voisi enää kuvitellakaan sullovani laukkuun perinteistä pyöreää pulloa.

Maailmallakin suuren suosion saavuttanutta Memobottlea jälleenmyy Suomessa mukama.com, käykäähän äkkiä nappaamassa omanne ja tuette samalla maailman vesijärjestön toimintaa. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan nimittäin yksi dollari tärkeän asian tukemiseen – jokaisella on oikeus juoda puhdasta vettä! ♥

EDIT: Tilapäisesti loppuunmyytyjä A5-kokoisia Memobottleja on tulossa lisää 15.1! 🙂