DC-Fixausta Iltalehdessä – Mitä miehen keittiölle kuuluu nyt?

Iltalehti teki eilen jutun vuoden takaisesta tuunausprojektistani, jossa uudistin miehen vuokrakodin keittiön graniitinharmaalla DC-Fix Avellino Beton -kontaktikalvolla. Moni on ehtinyt kyselemään tässä kuukausien varrella mitä muovikalvolle kuuluu – onko se edelleen ehjä vai repsottaako rumasti reunoistaan…

Vuokrakodin keittiön välitilan uudistus DC-Fixillä kokemuksia

DC-Fix muovikalvolle kuuluu hyvää! 🙂 Se on edelleen moitteettomassa kunnossa, yksikään reuna ei ole alkanut repsottamaan ja silikonisaumatkin (jotka työtason ja seinien taitteeseen pursotin) ovat erinomaisessa kunnossa. Iltalehden kommenttiboksin puolella mietiskeltiin mitä muovikalvolle mahtaa käydä jos sen päälle laittaa kuuman kattilan ja yhden kerran kokemuksella voin sanoa, että jos kattilaa ei pidä muovikalvon päällä kauaa, ei sille käy mitään. En silti suosittele laittamaan kuumia kattiloita tai pannuja suoraan muovipintojen päälle – sen enempää laminaattitasolle kuin kontaktimuovilla tuunatuille pöydillekään.

Alkuperäisen vuokrakodin keittiötuunauspostaukseni ja muovikalvon asennusohjeet löydät täältä:

omakotivalkoinen/Vuokrakodin-keittiouudistus-DC-Fix-Avellino

Vuokrakodin keittiön välitilan uudistus DC-Fixillä kokemuksia

Myös muovikalvon irroittamisesta on käyty keskustelua, sekä Iltalehden artikkelissa että blogini kommenttiboksissa kautta aikojen, ja omakohtainen kokemukseni on että DC-Fix irtoaa alustastaan kohtuullisen helpolla ja siististi, erityisesti jos alla on lasitettua laattaa tai sileäpintaista laminaattia. Olen oman kylpyhuoneeni allastasoa tuunaillut useammankin kerran ja vaihdellut DC-Fix -kalvon väriä ja kuosia fiiliksen mukaan. Satunnaiset liimajäämät irtosivat vaivattomasti ja alkuperäistä pintaa vahingoittamatta Universal Stone -puhdistusaineella.

Lue lisää kylppärituunauksestani ja Universal Stonesta täältä:

omakotivalkoinen/DC-fix-kylpyhuone

omakotivalkoinen/Universal-Stone-pinttynyt-lika

 * * *

Huomenna sukelletaan viihteen pariin ja heitetään jalat hetkeksi kaakkoon… Kivaa perjantai-iltaa kaikille! 🙂