Kohti uutta kotia – Uusi talomallisto Kastelli LEVEL

Yhteistyössä Kastelli-talot Oy

Oman talon rakentaminen on nyt entistäkin helpompaa ja kustannustehokkaampaa Kastellin lanseeraaman Kohti uutta kotia -kampanjan (13.1.-4.3.) ja siihen kuuluvien etupakettien muodossa.

Kohti uutta kotia – Kustannustehokas valinta!

Kastellin uusi minimalistinen tyyli, jossa panostetaan määrän sijasta laatuun, vie talonrakentamisen kustannustehokkuuden uudelle tasolle. Myös vihreät arvot ja nykyaikainen energiatehokkuus on huomioitu Kastellin kasvaneessa valikoimassa ja Kohti uutta kotia -kampanjan aikana kaikki Kastelli-talojen ostajat saavat rahanarvoiset edut, joihin lukeutuu mm. energiatehokas Ekopaketti sekä Kastelli GREEN, joka on moderni vaihtoehto hirsirakentamiselle.

Kastelli LEVEL – Talonrakennuksen uusi aikakausi!

Kastellin uuden LEVEL-talomalliston peruspaketissa on jo valmiiksi huomioitu nykypäivän sisustusvaatimukset ja seinien perusväriksi on valittu harmahtavan maalarinvalkoisen sijaan kaunis paperinvalkoinen. Myös kiinteiden kalusteiden muotokieli ja kodin yleisilme on valmiiksi ajaton ja helposti muunneltavissa asukkaiden oman sisustustyylin mukaiseksi.

Kohti uutta kotia -kampanjatuotteisiin kuuluu myös Kastelli Collection -sisustusmallisto, jonka valikoimasta löytyy kauniin skandinaaviset pintamateriaalit kodin kaikkiin tiloihin lattiasta kattoon. Kohti uutta kotia -kampanjan aikana Kastelli-talojen ostajat voivat vaihtoehtoisesti valita myös sisustustuotteita Kastelli Collection -esitteestä, alla muutama esimerkki malliston vaihtoehdoista:

Ekologista ja kestävää asumista

Kastellin uutuusmalliston talosuosikkini on yksikerroksinen 4h+k+khh+s sisältävä LEVEL 93/110, jonka huoneistola on 93m2. Siihen haluaisin ehdottomasti hyödyntää ekopaketin, jonka avulla omakotitalossa asuminen olisi entistä vihreämpää. Ekopakettiin kuuluu sähköauton latauspiste, aurinkosähköjärjestelmä ja kotona-poissa-kytkin, jonka avulla voi varmistaa, ettei turhia sähkölaitteita jää päälle ja säästää energiakuluissa, kun koti on tyhjillään esimerkiksi työpäivän tai loman aikana.

Kastelli LEVEL -talopaketit ja niihin saatavat lisäpalvelut edustavat tulevaisuutta, tarjoten kustannuksiltaan kompaktin budjettiratkaisun, jossa mistään ei kuitenkaan tarvitse tinkiä. Tutustu ja ihastu Kastellin uuteen talomallistoon ja lue lisää Kohti uutta kotia -kampanjaeduista! Kampanja voimassa 4.3.2018 asti!

Tutustu esitteisiin:

 Kivaa tiistaita kaikille!

2 kommenttia “Kohti uutta kotia – Uusi talomallisto Kastelli LEVEL

  1. Ei, ei saa julkaista tämmöisiä kun kanssabloggarit painii kamalien sisutuskriisien kanssa! 😀 Haaveissa olisi rakennuttaa kämppä jossain vaiheessa, mutta onneksi edes tonttia ei vielä ole 🙂

    1. Essi: No älä, arvaa vaan millainen kutka minulla on kun kävin läpi Level-taloja ja totesin vielä tuon edullisen talomallin olevan just sellainen millaisen haluan. 🙂 Mies just nauroi että ostetaan se talo, pannaan raksalle tohina heti päälle ja muutetaan jonnekin vähän syrjemmälle, josta tonttimaan saan kohtuuhintaan nopeasti hankittua. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *