Videopostaus: Lastenhuoneen sisustus 2018

Tytön huoneen vihreä tehosteväri on kuin keväinen tuulahdus räväkkää raikkautta. Muuramen sänkyyn Marimekon Bottna-kankaasta ommellut pehmusteet sekä verho ovat iloinen näky lasioven läpikin katseltuna. ♥

Pieni huone on haastava kuvattava ilman laajakuvaobjektiivia, joten kuvasin teille kokonaiskuvia toivoneille lyhyen videon, jonka avulla saatte kattavamman kuvan kalusteiden asettelusta.

Lattialla ei toistaiseksi ole mattoa, enkä tiedä milloin sellaisen ostan… on ollut niin helppo ja nopea siivota pölyliinamopilla kun ei ole imuria tarvinnut kaapista kaivaa esille. Matto asettaa myös haasteita, sillä sen optimaalinen koko on 120x230cm, eikä se saa olla pitkänukkainen tai liukua lattialla. Pappelinan kaltainen konepestävä ja helppohoitoinen muovipunosmatto olisi mahtava, mutta tuossa koossa ei ole tarjolla ainuttakaan mallia. Puuvillainenkin matto voisi olla potentiaalinen vaihtoehto, mutta sen pitäisi olla turvallisuuden takia sellainen, joka ei menisi ruttuun. Mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa kuitenkaan on, antaa asian ottaa aikansa ja matto löytyy kun on löytyäkseen. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

14 kommenttia “Videopostaus: Lastenhuoneen sisustus 2018

 1. muistanko oikein et tytölläsi oli jossain vaiheessa avaroomin sänky? Miksi luovuit siitä? Haluaisin kuulla kokemuksia, koska olen itse siitä kiinnostunut. Ehkä teillä tullu vastaan jotain, mitä en osaa ajatella/huomioida, mikä teidät laittoi sängyn vaihtamaan. Tuo Muuramen sänky ei ole koskaan itseäni sykähdyttänyt. Hyvä jos teillä siitä tykätään 🙂

  1. PaJa: Meillä on AVAroomin sänky, jonka alla oli säilytyslaatikot ja olimme siihen oikein tyytyväisiä. Uudenveroisena sen kirppistelin eteenpäin tämän parven tieltä. Syy sängyn vaihtamiseen oli tytön monta vuotta kestänyt haave parvesta, serkullaan kun sellainen on, jollaisen hänelle aikanaan lupasin kunhan koulu ensin alkaa. Nyt rempan myötä halusin uudistaa myös neidin huoneen ja parvi oli edelleen tytölle ykköshaave. AVAroomin sängyt ovat mahtavia, niistä on pelkästään positiivista sanottavaa ja jos haluaa sängyn jonka alla on reilusti säilytystilaa niin ehdottomasti kannattaa heiltä peti hankkia. <3

  1. S: En halua uudelle lattialle laittaa liukuesteverkkoja, niistä kun saattaa jäädä ikävät jäljet. Edelliset liukuesteverkot sulivat kiinni tammiparkettiin ja auringonvalossa näki tytön lattiassa sellaisen haalean ruudukon jäljet – ei hyvä. Siksi vältän kaikenlaisia kumiverkkoja ja liukustoppereita viimeiseen asti. 🙂

 2. Kiitos mielenkiintoisesta videopostauksesta! Sen välityksellä tila hahmottui tosiaan paremmin. Selkeää ja raikasta. Omaan makuuni hivenen askeettista. Värimaailma on minusta todella onnistunut. Oletko ajatellut laittaa pupu-lampun alle nurkkaan nojatuolia, säkkituolia tai vastaavaa? Siitä syntyisi ihana lukunurkkaus.

  Tuo verho on kyllä kiva keksintö. Siitä täysi kymppi! Sängyn alle syntyy sen avulla melkein kuin maja. Onko tuossa tilassa jonkinlainen valaistus?

  Rentouttavaa viikonloppua!

  1. Hippu-76: Huone saattaa siistinä olla joidenkin mielestä askeettinen, mutta tyttö kun siellä kavereineen on 5 minuuttia touhunnut niin eipä ole askeettisuudesta tietoakaan. 😀

   Pupu-lamppunurkkaan on tulossa jonkinlainen säkkituoli tms, mahdollisesti Nordic Swan Livingin mallistosta. Heidän säkkituolinsa on kooltaan pienehkö mutta hyvin muotoiltu, jolloin siinä on aikuisenkin mukava istuksia. Sen kolmionmuotoinen selkänoja ihastuttaa. 🙂 Perinteistä säkkituolia en halua, jonkinlainen muoto pitää tuolissa olla.

   Sängyn alla on tytön maja, siellä monesti kavereidenkin kanssa leikkivät. Majaan olen asentamassa älytoimintaisen Philips Huen valolistan, kunhan tässä kevään mittaan kerkiän ja budjetti sallii. Makuuhuoneessa sellaiset jo onkin ja tarkoitus on koko kotiin vaihtaa Huet. 🙂

   Kivaa viikonloppua! <3

 3. Näin jossakin blogissa Ava-roomin parvisängyn. Minusta se oli kiva. Kevyen ja siromman näköinen mielestäni. Muuramet näyttää aika ahtaalta “möykyltä yhdessä nurkassa.
  Verhot toisivat tilaan pehmeyttä, nyt jää kylmä fiilis huoneesta.

  1. Suomineito: Meillä tykätään enemmän tuosta Muuramen mallista, sen kanssa sai saumattomasti tuon hyllystönkin ja kokonaisuutta voi muokkailla fiiliksen mukaan. 🙂

 4. Hei, olisin kysellyt Avan vaatekaapin henkareista, että ovatko aikuisten kokoisia? Mistä hankittu? Itse olen tuskaillut, kun Ikean lasten puuhenkari on liian pieni ekaluokkalaiselle, mutta aikuisten hieman liian suuri. Kaunis kokonaisuus huoneessa! 😊

  1. Katarina: Avan henkarit ovat lasten kokoa, Clas Ohlsonilta olen ne ostanut. 🙂 En tiedä ovatko kooltaan sen isompia kuin Ikeankaan, mutta ihan hyvin niissä 134/140cm kokoiset paidat pysyvät. Seuraavaan vaatekokoon siirtyessä joudutaan mekin kyllä vaihtamaan henkarit aikuisten kokoon, isomman puseron olkasaumat ei näissä pikkuhenkareissa enää mene kohdilleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *