Katsaus IKEA Kesä 2018 -mallistoon

IKEA kesä 2018 -malliston pressimateriaali on julkaistu ja helmikuussa myyntiin tulevassa IKEA-kesämallistosta löytyy varsin boheemeja juttuja. Valkoinen, harmaa ja luonnonmateriaalit ovat vahvasti pääosassa ja kokonaisuuksia maustetaan herkullisilla väreillä villisti yhdistelemällä. Omia kesäsuosikkejani ovat kaikenlaiset ruukut ja viherkasvipurnukat, sekä uudet SOMMAR 2018 -astiat…

Vaikka ulkona paukkuukin parhaillaan pakkanen jopa täällä etelärannikolla, virittyy mieli mukavasti kesään näitä kuvia katselemalla – ihana tunnelmallisuus ja eloisuus, rentous ja boheemit vivahteet… tykkään kovasti! ♥

Inspiroivaa iltaa kaikille & huomiseen!

Kuvat: Ikea

2 kommenttia “Katsaus IKEA Kesä 2018 -mallistoon

  1. Siis ihanat pressikuvat, parhaimmat pitkään aikaan! Itsekin vähän kuulostelin tuohon bohon suuntaan, joten kiva nähdä että sitä nyt todella on tarjolla 🙂

    1. Essi: Kuvissa on ihana tunnelma, just sellainen rento ja boheemi josta postauksessasi puhuitkin. 🙂 Peukut bohelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *