Perjantaipuskan lumossa

Perjantaipuska jaksaa ilahduttaa joka kerta yhtä paljon, tällä kertaa keltaisen ja violetin väreissä…

Tästä maljakosta kysellään minulta tasaisesti ja olen sanonut sen olevan Saiturinpörssistä vaikka kyseessä tosiaan on H&M Homen käsinpuhallettu maljakko. Saiturinpörssi myy tismalleen samanlaista maljakkoa yhtä edulliseen hintaan ja menen aina sekaisin että kummasta kaupasta tämän aikoinaan löysinkään… Saiturista kun usein teen loistavia löytöjä. 🙂

Kynttiläkokoelmani polttomissio on hyvässä vauhdissa ja talven aikana olen saanut poltettua loppuun jo viisi kynttilää. Jäljellä on enää tämä Balmuirin viime syksyn uutuus ja neljä muuta osittain poltettua tuoksukynttilää, jotka riittävät alkuvuoden tunnelmointitarpeisiini. 🙂

Tunnelmallista perjantai-iltaa kaikille!   

4 kommenttia “Perjantaipuskan lumossa

  1. Olen parin kuukauden aikana ottanut isoja askeleita kaappien raivaamisessa ja kodin siivoamisessa. KonMarin jatko-osasta on ollut todella paljon iloa. Eilen illalla imuroin kodin puolessa tunnissa. Tänään tulin töistä kotiin reilun kaupan ruusukimpun kanssa. Ihanaa nauttia työnsä tuloksista. 😃💐

    Levollista viikonloppua kaikille!

    1. Hippu-76: Eikö olekin mahtava tunne kun saa siivottua nopeasti. 🙂 Kukat kruunaavat viikonlopun, varsinkin nuo markettien edulliset kimput ovat kivoja piristyksiä, minunkin tulpaanit ovat ihan tuosta K-Marketin kukkatarjouksesta. 🙂

  2. Termi on suupuhallettu, ei käsinpuhallettu. 😉 Mutta todella kauniilta näyttää kukat tuossa maljakossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *