Vaatesäilytys – Kengät, alusvaatteet, asusteet &urheiluvaatteet

Makuuhuoneen orrella roikkuu valtaosa vaatteistani ja ne joita en henkaroi ovat päätyneet olohuoneen puolelle laatikostoon tilapäismajoitukseen…

Kenkiä on kahdessa laatikossa ja näille haluaisin paikan eteisestä, kunhan ensin keksisin niille oikeanlaisen kaapin tai laatikoston, joka ei tukkisi pientä eteistä. Varastoon voisin tietysti kausikengät viedä säilöön vääräksi vuodenajaksi, mutta koska Helsingissä ilmat ovat mitä ovat, ei pelkän vuodenajan puitteissa voi ennustaa sen enempää takki- kuin kenkätarvettakaan. 🙂

Konmari-metodia hyödyntäen järjestelin pienet vaatekappaleet ja asusteet Ikean pahviseen lokerikkoon. Alusvaatteiden ja sukkien lisäksi lokerikosta löytyy mm. pari alustoppia ja vyö.

Lokerikon lisäksi laatikosta löytyy paikat meikkipussille ja sateenvarjolle. Viereisessä laatikossa on urheiluvaatteita – treenikengät, parit trikoot ja topit.

Domo Designin orrelta löytyy nyt myös housut, jotka saa näppärästi ripustettua vyölenkeistään. Vyölenkittömille housuille, joita omistan kahdet, on omat BEdesignin Lume-housuhenkarinsa.

Huomenna postausaiheena on tytön vaatesäilytys ja uusi rekki, jonka hänelle ostin – neuletakit ja mekot kun ovat liian pitkiä mahtuakseen henkarin kanssa Muuramen kaappin sisälle. Testasin rekkiä myös omaan makkariini ja jaan muutaman kuvan siitäkin huomisen postauksessa. 🙂

Kivaa tiistaita kaikille!

10 kommenttia “Vaatesäilytys – Kengät, alusvaatteet, asusteet &urheiluvaatteet

  1. Meri: Reppu on Tiger of Swedenin nahkainen reppu, jonka ostin alesta viime vuonna. 🙂

 1. Terve Miia,

  eteisen yhdeksi säilytysratkaisuksi kannattaa kurkata Lundian Fuuga mallisto. Itse olen ihastunut niiden yksinkertaiseen muotoiluun ja puhtaan valkoiseen mattaväriin. Omalla hankintalistalla on nyt keväälle Fuugan kaappi. Mallisto on modulisarja, joten siitä saa kätevästi rakennettua omiin tarpeisiin sopivan. Itsekin haluan pieneen työhuoneeseeni kapean kaapin säilytystä varten ja Fuugassa on kahdessa eri syvyydessä kaappeja. Sarja on täydentynyt myös vetolaatikostoilla ja viime viikolla, kun kävin Laternassa kurkkimassa mallistoa livenä, niin siellä oli jo modulin uusia osia, mm. laatikostoja esillä 🙂

  1. Linda-Maria: Fuuga on kiva, täytyy käydä katsomassa sitä liikkeessä. 🙂 Kalusteen maksimisyvyys on 40cm ja korkeus 45cm, alaosassa pitää olla joko sokkeli tai sitten sen verran ilmatilaa että mahdun pyyhkimään kivet ja hiekan sieltä pois. Eteisen seinät ovat vinottaisia, joten ikkunan alle ei mahdu kuin 114cm leveä kaluste. Mittamaksimit rajaavat suurimman osan kaikista löytämistäni kivoista kaapeista ja hyllyistä pois, moduuleista saattaisi saada sopivan kokoisen kyhättyä kasaan. 🙂 Kiitos vinkistä!

 2. Moikka

  Missä ihmeess säilytät neuletakit/neuleet? Siis mikäli sellaisia omistat 🙂 Minä olen neulefriikki ja laatikoihin mahtuu vain pari paksua neuletta..

  1. Sari: Neuleet säilytän tuossa orrella myös, siellä joukossa kaksi onkin (pitempi neulemekko ja perus neule). 🙂

  1. Nanna: Näin on ja tarkoituksena olisi löytää niille paikka eteisestä kunhan löytyisi se puuttuva kaluste minne ne siellä saisin. 🙂 Kalusteella saa olla leveyttä maksimissaan 114cm, korkeutta 45cm ja syvyyttä 40cm – aikamoiset mitat siis, eivät mene mihinkään standardeihin. 😀

 3. Entä jos teetätät siellä missä se sun sänkyki on tehty? Saat semmoisen kuin haluat ja sen värisen mitä toivot.

  1. K: Tuukka tekee pääasiassa sänkyjä, mutta voisin tietysti yrittää houkutella hänet nikkaroimaan minulle jonkinlaisen hyllykön / laatikoston. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *