Japanilaishenkinen jakkara – BoConcept Shogun

Tanskalaisen BoConceptin kalusteiden minimalistinen muotoilu, skandinaavinen värimaailma ja japanilaishenkinen tyyli edustavat kokonaisuutena juuri sitä linjaa, josta sisustussydämeni nykyisin kipinöi. Shogun-jakkaraa olen katsellut jo useamman vuoden, mutta koska Artek on minulle jakkaroiden ehdoton ykkönen, en ajatellut ostavani Shogunia koskaan omaksi. Uusi sänky ja makuuhuoneen japanilaishenkinen tyyli saivat minut kuitenkin toisiin ajatuksiin ja no… voiko jakkaroita koskaan ollakaan liikaa? 🙂

Kaarevan istuimen päällä on todella mukava istua ja yllätyin siitä miten painava tämä Shogun on, hyvä että sen jaksaa itse edes nostaa – yksi Shogun painaa yhtä paljon kuin kolme Artekin klassikkojakkaraa pinossa. Leveyttä sillä on 48cm, syvyyttä 27cm ja korkeutta perinteiset 45cm. Painoa se kestää 125kg saakka, joten mistään heppoisesta istuimesta ei todellakaan ole kyse. 🙂

Huomenna luvassa on sisustusuutuuksia tv-ohjelman merkeissä, innolla odotan että pääsen illalla teille postailemaan aiheesta. 🙂

Kivaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia “Japanilaishenkinen jakkara – BoConcept Shogun

 1. Jakkara on kiva, mutta omasta valkoisesta olen joutunut reklamoimaan jo kahdesti istuinpinnan krakeloitumisen vuoksi. Mustassa jakkarassa tätä ongelmaa en ole havainnut.

  1. Ansku: Voi ei, tuo ei ollut yhtään hyvä uutinen. 🙁 Täytyykin olla tarkkana ja seurata miten pinta käyttäytyy, kiitos kun kerroit!!! <3

 2. Onko jakkaralla tarkoitus istua ollenkaan kun se on tuolla vaatteiden alla? Vai tuleeko se johonkin muuhun kohtaan? Mihin?

  1. Ninnu: on tarkoitus istuakin, mutta pääasiallisesti se toimii laskutasona vaatteille (kuten neuletakki ja villasukat) jotka riisun ennen nukkumaanmenoa. Ne kun aikaisemmin laskin vaan lattialle kun muuta paikkaa ei ollut. 🙂

 3. Kaunis jakkara😍 Tykkäsin kovasti siitä hauskasti nimetystä Pentti-jakkarasta. Onko se vielä sinulla jossain?

  1. Anski: Shogun on todella kaunis, ihana tuo kaareva istuin. <3 Pentti-jakkaran annoin kummitytölle, joka on suuri Pentti-fani muttei pysty taloudellisesti tällä hetkellä panostamaan oman Pentin ostamiseen. Pentistä on hänelle enemmän hyötyä ja iloa, koska en keksinyt sille rempan ja uuden sohvan saapumisen jälkeen kunnollista paikkaa. 🙂 Harkinnassa on hankkia puunvärinen välipentti myöhemmässä vaiheessa, eteiseen olen sitä kaavaillut kenkäkaapiston vierelle… kunhan ensin löytäisin sen kaapin / hyllyn kengille. 🙂

 4. Hei Miia! Kiva kuulla, että Shogun on löytänyt paikkansa tyylikkäässä kodissa. Sopiiko tämän jakaa BoConceptin some-kanaviin? 🙂

  1. Suvi / BoConcept: Heips Suvi, tottahan toki saatte jakaa juttua omissa somekanavissanne. 🙂 Ihana jakkara ansaitsee huomiota, on nimittäin ihan nappiostos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *