Ystävänpäivän blogiarvonta ♥︎

Sain Kotoisa-sisustusohjelman bloggaajaillasta eilen mukaani lahjakassin, jonka sisältä paljastui varsin ihania juttuja. Koska en voi aivan kaikkea lahjaksi saamaani itselläni pitää, haluan laittaa lahjakassin parhaimmiston eteenpäin pienen blogiarvonnan muodossa… 🙂

Ystävänpäiväarvonnan palkinto koostuu Temalin mustasta pannunalusesta ja kahdesta Vallilan mustavalkoisesta Kerttu-sarjan kulhosta, joiden kuosin on suunnitellut lahjakas Eveliina Netti. Aamiaiskulhon halkaisija on 13,5cm ja ne kestävät sekä mikroa että konepesua.

Voit osallistua pika-arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi tai vaikkapa postaustoiveesi tämän illan aikana 14.2. klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti huomenna torstaina ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinto postitetaan voittajalle. 🙂

♥ Ihanaa ystävänpäivää kaikille! ♥

158 kommenttia “Ystävänpäivän blogiarvonta ♥︎

 1. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Postaustoiveita ei tule mieleen joten toivottelen teille vaikkapa hyvää ystävänpäivää! <3

 2. Ihanaa ystävänpäivää Miia! Senpä innoittamana olisi mukava kuulla (vaikka vain raapaisu) sinun ystävyyssuhteistasi, esimerkiksi onko sinulla lapsuudenystäviä vai kenties tuoreempia ystävyyssuhteita, onko ystäväpiirissäsi myös sisustusintoilijoita vai kohtaako ”juttunne” muuten? 🙂

 3. Ois kiva joskus nähdä sun ottamia kuvia ja mietteitä sellaisesta kodista joka ei ole yhtään sun “maun mukainen”. Esimerkiksi vaikka vanhasta puutalosta.
  Tykkään blogista vaikka sistustyylisi on ihan erilainen kun mun. Jotenkin “vapauttavaa” lukea ihan eri tyylisestä sisustuksesta juttuja kun ei koko aika varsinaisesti pyöri mielessä että ois mäkin tahtoisin tollasen ja mitenhän ton toteuttaisi kotona vaan voi nauttia kauniista kuvista.

 4. Hyvää ystävänpäivää ja kiitos inspiroivasta blogista! Olisi kiinnostavaa lukea vinkkipostaus eri huoneiden säilytysjärjestelyistä, ainakin itse kaipaan esim. kylpyhuoneeseen tyylikästä ja toimivaa säilytyskokonaisuutta. Miten sinä olet saanut “rumien tavaroiden” piilotuksen toimimaan? 🙂

 5. Kiva arvonta! Blogiasi on ihana seurata, pidän siitä, että on varma maku ja tavaroita/huonekaluja/vaatteita ei osteta vain ostamisen ilosta vaan tarkkaan harkiten. Samaa toteutan itse enenevissä määrin.

  Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaen,
  Mervi

 6. Voi kun olisi jättimäinen hali, niin voisi antaa kaikille maailman ihmisille ystävänpäivähalin 🙂 Varsinkin yksinäisille ihmisille. Hyvää ystävänpäivää!! <3

 7. Mukana arvonnassa. Olen pohtinut, että minnenon ihana olohuoneen mattosi kadonnut? Onko se tulossa vielä takaisin vai tuleeko tilalle jotain ihan uutta?

 8. Hyvää Ystävänpäivää kaikille!! ❤ Toivon sinulta järjestelyyn ja siivoamiseen liittyviä blogipostauksia, french wardrobestasi olisi mielenkiintoista kuulla lisää. Kosmetiikkasovellus on nyt minullakin käytössä, odotan postaustasi uusista kosmetiikkatuotteista.

 9. Iloista ystävänpäivää Miialle ja lukijoille! 💞Postaustoiveena “turvalliset” kosmetiikkatuotteet aina ihonhoidosta meikkeihin.

 10. Mukana arvonnassa ja postaus toiveita olisi eteisestä joku kiva juttu ja kaikki vaate/asu/siivous jutut kivoja🎀

 11. Ehdinpäs mukaan! Ihanat palkinnot 🙂 Vihersisustajan vinkit ja reseptit ovat aina mielenkiintoisia lukea 🙂

 12. Nyt kyllä tulee sinulta postauksia siihen malliin, ettei meinaa perässä pysyä 🙂
  Mukana arvonnassa.
  Ja mukavaa loppuiltaa näin ystävänpäivänä.

 13. Ihanaa ystävänpäivää ja kiitos kivasta blogista 😊

  Tykkään kaikista järjestelyyn, tavaran karsimiseen ja siivoukseen liittyvistä jutuista. Niitä siis toivoisin edelleen!

 14. Kiitos kivasta blogista, seurannut olen jo monen monta vuotta mutta nyt vasta ensimmäisen kerran kommentoin. Arvonnassa mukana 😊.

 15. Ihana arvonta, mukana! ❤
  Olet haka löytämää kauniita käyttöesineitä – minä kaipaisin vinkkiä kierrätykseen ja nimenomaan sen suhteen, että mihin mitäkin säilöisi kun roskiskaappiin ei mahdu? Kierrätän nykyään esim. kaikki muovit, mutta keräysastia on suuren marketin pihassa, jossa käyn vain kerran viikossa…

 16. Kiva arvonta, mukana ollaan! Postaustoive: jos/kun hankitte uuden koiran perheeseenne odotan innolla siitä postausta. Hyvää ystävänpäivää!

 17. Ihania, mukana arvonnassa!! Ja hyvää ystävänpäivää😊
  Olisi kiva kuulla työstäsi, olen ainakin ymmärtänyt että tekisit muutakin kuin tätä blogia?

 18. Kerään juuri tuota sarjaa joten olisi ihana voittaa juuri tämä palkinto! 😍 Pannualustakaan en omista. Ihanaa ystävänpäivää!

 19. Jee! Vielä kerkesin mukaan arvontaan – kulhoja ei voi olla koskaan liikaa, etenkään näin söpöjä! Toivon, että tekisit uuden postauksen vaikkapa siivouksesta, teillä on aina niin puhdasta.

  Oikein kivaa ystävänpäivää Miialle ja lukijoille. <3

 20. Olen seurannut esim Facebookissa miten joihinkin kuviin ihmiset suorastaan ovat hyökänneet sinua kohtaan kun on puhuttu sisustuksen keskeneräisyydestä/ neuvoista. “Hyi liian kliininen!” “Hyi, en tykkää” kommentit ovat kamalia lukijoilta. Olisi mukava kuulla ajatuksiasi bloggaamisen raadollisuudesta, tavallaan siitä raadollisuudesta mihin altistat kuvasi joka kerta kun postaat. Harmi etten ehtinyt osallistua arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *