Toivepostaus: Grid-vaatenaulakko eteisessä

Pidennetyltä viikonloppulomalta on palattu tänään sorvin ääreen ja kyllä teki hyvää päästä rentoutumaan hotelliin ja erityisesti synttäri-sviittini poreammeeseen. ♥

Lukijani Elina ihastui Kristina Damin Grid-vaatenaulakkoon ja esitti minulle postaustoiveen, jossa kuvaisin sen takkirekkinä eteisessä. Elinan oma eteinen on pienikokoinen lähes neliön muotoinen tila, jossa ulko-oven lisäksi kylpyhuoneen oviaukko. Tällä hetkellä seinälle on kiinnitetty vaatetangolla varustettu perinteikäs hattuhylly ja sen alla lattialla kenkäteline. Mittojen puolesta tämä Grid-naulakko sopisi passelisti Elinan eteiseen, eikä tosiaan ole hullumman näköinen takein täytettynäkään. 🙂

Gridin vieressä on Muuramen Mup-kaappi, joka on jäänyt “ylimääräiseksi” tytön sänky-kaappi-kokoonpanosta ja sen vuoksi seikkaillut vähän siellä sun täällä. 🙂 Siirsin sen viime viikolla eteiseen kenkäkaapiksi ja laskutasoksi avaimille sekä postille, mutten tiedä miten pitkään se tuossa viihtyy… katsotaan ja funtsitaan miten tuo eteinenkin tuosta lähtee muovautumaan. 🙂

Aurinkoista pakkaspäivää kaikille!

4 kommenttia “Toivepostaus: Grid-vaatenaulakko eteisessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *