Iloa auringonsäteistä

Ulkona paukkuu kirpeä pakkanen ja sisätiloissa paahtaa etelän helle – aurinko paistaa niin ihanasti että väkisinkin suunpielet kääntyvät ylöspäin hymyyn… 🙂 Valo on kertakaikkiaan se kaunein sisustuselementti…

Vaikken talvesta ja pakkasesta juurikaan välitä, on silti pakko todeta että tälläinen keli on Suomen säässä kultaa. ♥ Pimeää ja ankeaa talvea on saanut sietää ihan riittävästi ja nautiskelemme tytön kanssa siitä että aurinko paistaa, pakkanen natisee kivasti kengän alla ja sauna lämmittää mukavasti pulkkamäkireissun jälkeen. Ainoa toiveeni olisi omistaa kokovartalo-toppapuku tai jonkinmoinen pilkkihaalari, jotta tarkenisi ulkona hieman pitempään. 🙂

Aurinkoista ja ihanaa pakkaspäivää kaikille!

4 kommenttia “Iloa auringonsäteistä

  1. Moi! Artek fanina kiinnitin huomiota, että sulla ei ookkaan sitä Artekin pöytää minkä tilasit joskus? Vai onko mulla vaan menny ohi, että sellainen on välillä ollut?

    1. Leena: pöydän toimituksessa tuli viivästyksiä ja useamman kuukauden odotuksen jälkeen purin kaupat. Toimitusaika ei pitänyt miltään osin paikkaansa ja puoli vuotta on liian pitkä aika makuuttaa rahoja pöydässä jota ei ole saanut. Takapakki oli toistaalta ihan hyvä sillä aion teettää ruokapöydän puusepällä, mallikin on jo valmiina ja kesän kynnyksellä olisi tarkoitus tuo pöytäprojekti pistää alulle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *