#JYSKgoesKESÄ – Kevätmalliston lanseeraus

Miten mieletön auringonpaiste olikaan tänään, kun tanskalainen sisustusjätti JYSK lanseerasi kevät-mallistonsa kauniissa Meripaviljongissa Helsingissä. Ulkona paikkui kunnon pakkanen ja merikin oli umpijäässä, mutta sisällä tunnelma oli mukavan kesäinen…

JYSKin kevätmallistossa nähdään kolme erilaista mutta yhdisteltävää teemaa. Skandinaavisen klassinen Simplified Luxury tukeutuu selkeisiin sisustuksen peruslinjoihin, Urban Roots painottuu luonnonmateriaaleihin boheemeilla twisteillä maustettuna, sielultaan lämminhenkinen Hygge vuorostaan leikittelee rentoudella ja sen taustalla oleva motto on “epätäydellisyys on täydellistä”.

Maaliskuun lopussa myyntiin ilmestyy myös joukon uusin tuttavuus Scandinavian Sense -tuotesarja, joka koostuu orgaanisesta puuvillasta valmistetuista tekstiileistä. Erityisen tästä sarjasta tekee se että tuotteissa käytetty puuvilla on 100% GOTS-sertifioitua*. Tätä mallistoa odotan itse kovasti, sillä iskin silmäni alla olevassa kuvassa vilahtavan betonijakkaran lisäksi mm. orgaanisiin puuvillapyyhkeisiin.

*GOTS (Global Organic Textile Standard) on maailman johtava puuvillan ja muiden materiaalien luonnonmukaista tuotantoa kuvaava standardi.

Pitäkäähän silmät auki loppukuusta kun tuoteuutuudet alkavat rantautua JYSK-myymälöihin -lupaan että joukossa on muutamia todellisia sisustushelmiä, joista itsekin olen ihan kipinöissäni! 🙂 Tänä keväänä ja kesänä JYSK painottaa mallistossaan juuri niitä asioita, jotka minua sisustuksessa eniten inspiroi – trendivärien lisäksi valikoimassa nähdään paljon neutraaleja skandinaavisen sisustuksen pohjasävyjä, aitoja materiaaleja, kuosien ja kuvioiden sijaan ihania struktuureja, ja jykevistä materiaaleistaan huolimatta monien kalusteiden muotoilusta huokuu sirolinjaisuus ja kalustekokonaisuuksien keveys! ♥︎

Ihanaa myöhäisiltaa kaikille!

6 kommenttia “#JYSKgoesKESÄ – Kevätmalliston lanseeraus

    1. Nipotinip: Kyllä ja ei, luomuksi ei voi sanoa kaikkea joka on orgaanista, ainakaan jos kosmetiikasta on kyse. 🙂

    1. KastehelmiB: Ihania juttuja tulossa, ainakin tuo Scandinavian Sense kannattaa kurkata kuun lopussa, sieltä takuulla löytyy sellaisia tuotteita joista innostut. 🙂

    1. Jasmin: Saattoivatpa hyvinkin osua silmään koska usein Jyskissä asioin, mutta koska en tuolloin betonijakkaroista muista olleeni kiinnostunut, niin eivät jääneet mieleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *