Keväisen keltainen asupostaus – House of Brandon

Yhteistyössä House of Brandon

House of Brandonin lastenvaatevalikoima on kasvanut kohisten ja tarjoilee monipuolisesti uutuusvaatteita sekä isoille että pienille tytöille ja pojille. Erityisen ilahtunut olen Mayoralin kevätmallistosta, josta löysin tytölle maailman suloisimman ja mukavimman asukokonaisuuden…

Mayoralin harmaat trikoolegginsit ovat aivan huikeat – läheltäkin katsottuna näyttää siltä että niiden materiaali on oikeaa farkkua, puhumattakaan trendikkäistä repaleista sekä kuvioista.

Mayoralin auringonkeltainen huppari on myös ihanan tyttömäinen, materiaali on pehmoista trikoocollegea ja sen etutaskuissa kimaltelee keltakultaiset timangit. ♥︎

Kolmas Mayoralin kevätuutuus on tämä kaunis A-linjainen mekko, jonka helmassa seikkailee söpö hiirulainen. Mekon selkämys on todella kaunis ja supersöpöilyn lisäksi sen etukappaleesta löytyy rokahtavia mininiittejä. Mustat legginsit jalkaan, mekko päälle ja neuletakki tai keltainen huppari harteille, täydellinen asukokonaisuus pienille ja vähän suuremmillekin neitosille. 🙂

Olen ollut mukana seuraamassa House of Brandonin nousujohteista toimintaa jo vuosia ja on ollut upea nähdä miten hienosti he ovat saaneet kasvatettua ja laajennettua tuotevalikoimaansa, viimeisimpänä lastenosaston osalta. ♥︎

House of Brandonilla vietetään tänään ystävämyyntejä ja tarjolla on paljon erikoishintaisia tuotteita naisten-, miesten-, urheilun- ja kosmetiikan osastoilla. Päivitä vaatekaappisi ja meikkipussisi, ja tee edullisia löytöjä täältä:

houseofbrandon/ystavamyynti

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia “Keväisen keltainen asupostaus – House of Brandon

  1. Ihania vaatteita! Sun tyttäresi näyttää ihan mallilta, niin kaunis, ja upeasti poseeraa☺.
    Oma tyttäreni on jo 16, niin ostaa itse omat vaatteensa. On niin vahva oma maku, etten enää osaisi mitään ostaakaan😀
    Kun hän oli pieni, ostin kyllä mielummin hänelle kuin itselleni.

    1. Marja K: Kiitokset kauniista sanoistasi! <3

      Tyttö ei enää laita päällensä mitään mistä ei itse tykkää. 😀 Täälläkään ei äiti aina saa tahtoaan läpi, kuten silloin kun neiti oli pienempi. 😀 Onneksi neiti osaa aika fiksusti pukeutua ja sään mukaankin ilman suurempia erimielisyyksiä, ei ole tarvinnut vielä vääntää kättä paljaista nilkoista ja pipotta kulkemisesta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *