Oma ihana olohuone & arvontamuistutus

Peikonlehti ei tykännyt olla olohuoneen seinällä – valoa taisi sittenkin olla liian vähän, koska aamun auringonsäteet eivät siihen vielä ylettäneet ja ilta-aurinko kääntyy laskuun ennen kuin ehtii olohuoneeseen paistamaan. Siispä peurahylly palasi paikalleen ja peikonlehti laskeutui takaisin lattialle…

Olohuoneen sisustuksen kanssa tarvitaan nyt aikalisä ja kalusteet saavat jäädä näille sijoilleen ainakin kesään asti. Kaksi hyllykköä suoraan vastapäisillä seinillä ei ole se optimaalisin ratkaisu, mutta nyt saa kelvata ja sillä sipulit! 🙂

Iloista illanjatkoa kaikille & huomiseen!

Ps. Vielä on muutama tunti aikaa käydä osallistumassa yhteistyökumppanini Kastellin järjestämään arvontaan, jonka palkintona on 100€ arvoinen lahjakortti ihanaan MIA design -sisustusverkkokauppaan! Käy jättämässä osallistumiskommenttisi tänne klo 23:59 mennessä: 

→ omakotivalkoinen/blogiarvonta

18 kommenttia “Oma ihana olohuone & arvontamuistutus

 1. Kodikkaalta ja kivalta näyttää! Olet ilmeisesti hylännyt Japani-tyylin? Et ole enää siitä puhunut kun aikaisemmin puhuit PALJON.

  1. Minna: En ole hylännyt, japanilaisuus näkyy pieninä juttuina pitkin kotia. Vaalea lankkumainen ja eläväinen lattia yhdistettynä valkoiseen on hyvin MUJI-kotimainen juttu. Samoin matalat linjat, japanilaishenkinen futon-tyyppinen sänky, isot kasvit (minulla toki vain yksi oikeasti iso ja kaksi keskikokoista), tietynlainen virtaviivaisuus ja parillisuus-ajattelu. 🙂

   Kurkkaapa muuten youtubesta MUJI House -videoita, näistä itse ammennan japanilaishenkistä inspistä oman kotini sisustukseen, alla yksi hyvä videoleike:
   https://www.youtube.com/watch?v=e7uHghjnEEE

 2. Kyllä nuo viherkasvit vaan niin tekevät olohuoneesi kodikkaan näköiseksi. Ei näytä liian valkoiselta ja steriililtä.
  Mutta nämä ovat taas näitä makuasioita 🙂

  1. Ulla: Näin on, ilman kasveja tila olisi keskeneräisen näköinen ja valju. 🙂 Viherkasvit ovat rakkautta!!! <3

 3. Hei, matto sopii hyvin tuohon. Onko se uusi? Tykkäisin lukea taas kuntoiluaiheisia ja ruokavaliopostauksia. Kiva, jos jaksat tehdä.

  1. Pilvi: Matto on sama vanha Pappelina, kaksi isoa 180x260cm kokoista mattoa rinnakkain. 🙂 Kiitos toiveistasi, laitan toteutukseen molemmat tässä kevään aikana.

   Kuntoilun kanssa on ollut suvantovaihe meneillään, selkä ei ole tykännyt pakkasista ja hermokipua on ollut enemmän. Jätin salitreenin väliaikaisesti pois ohjelmasta mutta tarkoitus olisi palata kuntoutuksen pariin kevään aikana uuden treeniohjelman merkeissä. 🙂

 4. Hei Miia,
  Olohuone näyttää tosi kivalta. Ei ollenkaan huono ajatus antaa olla noin kesään asti😊.
  Mielelläni en anna mitään vihjeitä, mutta näyttäisikö kaunis uusi hylly miltä ilman kultaköynnöstä. Oletko tutustunut Hakolan Riippu amppeliin? Ruukku siinä on vähän pieni, mutta muuten aika haluttava tuote. Mitä mieltä olet?
  Aurinkoista torstain jatkoa…

  1. Raili: Hylly on tosi kaunis ilmankin. <3 Hakolan Riippu on tuttu, aivan ihana mutta ruukku tosiaan siinä liian pieni (muistaakseni 12cm kokoinen vain). Zoomailin sitä kerran tuohon keittiön altaan päälle pikkuikkunan eteen, mutta se idea lakastui lopulta. Jos olisi hyvä paikka sellaiselle niin saattaisimpa hyvinkin ostaa Riipun omaksi. 🙂

 5. Oletko harkinnut fiksaavasi nuo Muuramen lipaston takana olevat pistorasia jotenkin, jotta kalusteen saisi seinään kiinni?

  1. AJ: En ole ajatellut tehdä niille mitään, en halua leikkailla reikiä muuramen taustalevyihin, mutta jos joskus on saatavana sellaisia pistorasioita jotka eivät olisi noin ulkonevia niin ne vaihtaisin vaikka samantien. 🙂

 6. Ihanan valoisaa ja kodikasta! Matot sitovat kaiken kivasti yhteen eikä olohuone näytä enää keskeneräiseltä. Tuolla kalustuksella voi varmasti nauttia rauhallisin mielin uudesta upeasta olohuoneesta. Jos jotain haluaa muuttaa, ei ainakaan tarvitse hätäillä vaan voi etsiä sitä oikeaa.

  1. Hippu-76: Yritän tuota kärsivällisyyttä nyt harjoitella sisustusasioissa, ei ole yhtään huono juttu osata sietää keskeneräisyyttäkin. Sillä tavalla välttää ainakin suurimman osan hetken huumassa tehdyistä hutiostoksista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *