Oma ihana olohuone & arvontamuistutus

Peikonlehti ei tykännyt olla olohuoneen seinällä – valoa taisi sittenkin olla liian vähän, koska aamun auringonsäteet eivät siihen vielä ylettäneet ja ilta-aurinko kääntyy laskuun ennen kuin ehtii olohuoneeseen paistamaan. Siispä peurahylly palasi paikalleen ja peikonlehti laskeutui takaisin lattialle…

Olohuoneen sisustuksen kanssa tarvitaan nyt aikalisä ja kalusteet saavat jäädä näille sijoilleen ainakin kesään asti. Kaksi hyllykköä suoraan vastapäisillä seinillä ei ole se optimaalisin ratkaisu, mutta nyt saa kelvata ja sillä sipulit! 🙂

Iloista illanjatkoa kaikille & huomiseen!

Ps. Vielä on muutama tunti aikaa käydä osallistumassa yhteistyökumppanini Kastellin järjestämään arvontaan, jonka palkintona on 100€ arvoinen lahjakortti ihanaan MIA design -sisustusverkkokauppaan! Käy jättämässä osallistumiskommenttisi tänne klo 23:59 mennessä: 

→ omakotivalkoinen/blogiarvonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *