Kaunista & Vihreää – Vihersisustajan unelmakirja

Kukkala-blogiakin kirjoittavan Sanna Raskun viime vuonna ilmestynyt Kaunista ja Vihreää on teos, johon jokaisen vihersisustuksesta innostuneen kannattaa tarttua. Kirja on äärimmäisen inspiroiva ja täynnä upeita ideoita kodin sisä- sekä ulkotiloihin.

Sanna Rasku on työssään puutarha-alan ammattilaisena toiminut leikkokukkien, viher- ja ruukkukasvien myynnin ja markkinoinnin parissa niin Lontoossa kuin Amsterdamissakin – kokemus ja näkemys onkin oivalla tavalla saatu siirrettyä suoraan kirjan kansien väliin.

Kirjassa jaetaan sisustuksellisten istutusideoiden lisäksi myös rautaisia vinkkejä, joilla kasvit saa pysymään hengissä. Tämä on täyttä kultaa niin aloitteville kuin kokeneemmillekin viherpeukaloille! 🙂

Kaunista ja Vihreää kuuluu suosikkikirjakauppani Adlibriksen puutarhaosaston erikoiskampanjaan ja löydät sen näppärästi etuhintaan täältä:

→ adlibris.com/kaunistavihreaa

Mukavaa maanantai-iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *