Tulppaaneja & tunnelmaa

Kesäaikaan siirtymisessä on yksi hyvä puoli, se miten ihanasti valoa riittää pitkälle iltaan. ♥ Koska loppuviikko menee pitkälti pääsiäispuuhien parissa, ostin perjantaipuskan jo ennakkoon. Mikähän mahtaakaan olla tämä tulppaanilajike, jonka terälehtien reunat ovat kauniisti lerpallaan? Tietääkö teistä kukaan?

Tyttö suuntaa kohta untenmaille ja minä uppoudun Netflixin maailmaan, katseltavana olisi parikin uutta leffaa sekä liuta hyvien sarjojen uusia jaksoja. Herkkuja tekisi mieli, mutta taidan purra hammasta ja tyytyä ihan vaan teen lipittelyyn tänä iltana. 😀 Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Tulppaaneja & tunnelmaa

    1. Marija: Tämän hetken lempparini ovat Netflixistä Lucifer (päätähti Tom Ellis on roolissa aivan super, silmäkarkkia kerrakseen) ja Riverdale. Myös Dynastia on hyvä (jos haluaa vaan relata). Helix on outo mutta hyvin koukuttava. The 100 on myös katsomisen arvoinen.
      Loppuun asti olen katsonut mm. The Killing (jälkiä jättämättä) joka on kautta aikain yksi parhaista sarjoista. Jos rikostarinat kiinnostaa niin Real Detective kannattaa katsella, siinä jokainen jakso kertoo oman tarinansa perustuen tositapahtumiin.

      Millaisia sarjoja olet tykännyt katsella? Osaisin ehkä suositella tarkemmin jos tietäisin vähän millaisia yleensä katselet. 🙂 Itse olen kaikkiruokainen, aika laidasta laitaan tykkään katsella ohjelmia sarjapuolelta.

  1. Käsitykseni mukaan nämä tulppaanit ovat ns. liljatulppaaneja, jotka ovat lumoavia myös keväisessä kukkapenkissä. Jos ikinä laitattaisit esim. parvekkeellesi tulppaaneja ruukkuun kasvamaan, suosittelen sinulle liljatulppaanilajiketta nimeltä Tres Chic, joka on täysin valkoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *