Kevätmieltä & blogiarvontaa

Kyllä se kevät sieltä vielä tulee, vaikka eilen karmeassa räntätuiskeessa tarpoessa oli kieltämättä melko toivoton olotila. 🙂 Tänään onneksi on ihan eri ääni kellossa; aurinko paistaa, linnut laulaa ja lumet sulaa – ja iloisella mielellä päräytän käyntiin keväisen arvonnan, jonka palkintona on Iittalan kaunis Kastehelmi-maljakko!

Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttiboksin puolella mikä postaukseni on inspiroinut, innostanut, ilostuttanut tai koskettanut sinua kuluneen vuoden aikana (tai miksei aikaisemminkin)! Voit myös jättää minulle postaustoiveita – mistä aiheesta haluaisit kenties lukea lisää? 🙂 Sana on vapaa!

Osallistumisaikaa on perjantaihin 6.4.2018 klo 23:59 asti! Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinto on omakustanteinen, palkinto postitetaan voittajalle särkyvälisän kera.

Aurinkoista tiistaita kaikille!

205 kommenttia “Kevätmieltä & blogiarvontaa

 1. Ehdottomasti eniten on ilostuttanut viimeisin videopostaus, katsoin sitä hymyillen ja hymyilin vielä pitkään jälkeenkin 🙂 Siitä välittyi niin hyvää tuulta ja aurinkoa 🙂 Ihanaa kevättä!

 2. Olen tykännyt erityisesti parvekepostauksista, ovat inspiroineet sisustamaan omaakin parveketta. Myös kaikki järjestelyvinkit ja siivoamiseen liittyvät jutut ovat mieluisia (siivousinnostusta edelleen odotellaan täällä…). Kokonaisuutena blogisi on kärkikolmikossani, moni muu on pudonnut matkan varrella pois. Syynä ehkä sekin, ettei yhteistyöpostauksia ole liikaa, mieluummin luen tarkasti valittuja omakohtaisia kokemuksia kuin jatkuvaa mainostusta.

 3. Oi voi niin olisin vailla maljakkoa. Kaunis vaalea koti hyvällä maulla sisustettu. Omaan makuuni liian tyhjää mutta kuitenkin tykkään kovasti.

 4. Juuri huomasin kaupassa nämä maljakot. Tykkään tosi paljon kastehelmestä. Niistä tulee lapsuuskin mieleen, synttäreillä ne kuului aina kattaukseen.
  Tykkäsin lattiapostauksista ja aloin miettiä olisiko bambu meillekin seuraava lattiamateriaali. En ollut ennen siitä vaihtoehdosta kuullut.

 5. En osaa valita yhtä tiettyä postausta, mutta aina kun ostat jonkin uuden huonekalun, luen postauksen innoissani. Tykkäsinpä tuotteesta itse tai en. 🙂 yhdellä tuotteella saattaa olla vain niin suuri merkitys. Olisi kiva nähdä taas keittiön kaappiesi sisältöä ja innolla odotan muuttuuko tyttäresi huone toimivammaksi kokonaisuudeksi. Ihanaa kevättä! ☺

 6. Kaikki mikä liittyy tavaramäärän pienentämiseen on ollut inspiraationa omalle minimalismi”uralle” 🙂

 7. Ehdottomasti postaukset koskien keittiösi uudistusta. Se on nimittäin aivan upea ja mielenkiinnolla seurasin remontin etenemistä 🙂

 8. Tämä maljakko on ollut hankintalustalla, olisi ilo jos onni suosisi 😍
  Eniten olen tykästynyt järjestely/siivous videoihin..

 9. Minua on inspiroinut aikanaan sellainen videopostaus, missä järjestelit vaatekaappia ja raakkasit sieltä vielä pois sellaisia mitä et käytä, lajitellen muutamaan eri kasaan. Oli hienoa nähdä, miten osaat ottaa kaapista pois sellaiset, mitä et oikeasti käytä enää edes kotivaatteena. Siitä lähti myös oma vaatekaappini sisällön muutostyö.

 10. Todella ihana maljakko! <3
  Minun mieleen eniten ovat olleet videopostaukset. Niitä on kiva katsoa kerta toisensa jälkeen 🙂

 11. Tutustuin blogiisi ihan muutama päivä sitten Savon Sanomien jutun kautta. Heti löytyi kaksi juttua, joista olen haaveillut kevään tultua: amppelit tyyliin Fanni K ja nyt tuo Kastehelmen maljakko. Rakastan Kastehelmi-sarjaa ja minulla löytyy sitä niin alkuperäisenä versiona kuin uudempana tuotantonakin.

 12. Libri hyllyjen hankinta ja niistä tehdyt postaukset. Jos eivät pirulaiset maksaisi niin paljon, ostaisin samanlaiset itsellenikin.

 13. Olen seurannut blogiasi alkumetreiltä asti. Ja olen aina pitänyt siitä kuinka blogi pysyy ajanhengen mukaisena vuodesta toiseen mutta tyylilleen uskollisena..VALKOISENA.<3
  Hymyn kasvoille toi viime viikon LEVIS vaatepose. Meillä kun on samanikäiset tyttäret niin pitihän ne tilata meillekin. On ollut ihanaa saada vinkkejä vuodesta toiseen. Tämän blogin innoittamana on tullut tilailtua sisustustarraa lastenhuoneen oveen, valkoinen matto olkkariin piensisustusta stockalta, kristalli lamppua, eero aarniota yms. Joten haluan kiittää.. KIITOS <3

 14. Blogisi on monipuolinen. Hyviä sisustusideoita eli vähempikin tavara riittää saamaan kauneutta kotiin.

 15. Monet jutut ovat inspiroineet minua ja saaneet katsomaan sisustus asioita uudelta kannalta.
  Ihanaa on ollut lukea aina monipuolisesti kaikesta sisustukseen liittyvästä mitä olet kirjoittanut vuosien varrella ja siksi en osaa nytkään valita tähän yhtään lempparia, kun niitä on niin monta.
  Viimeisimpänä suureen suosioon meilläkin katsottuna / luettuna monta kertaa ja meilläkin ajankohtaisena ollut projekti,
  oli avohyllyjen tulo ja tavaroiden sijoittelu niille kauniisti, ihanien maljakoiden kera.
  Nyt toivon, että arpaonni suosisikin ja tämä ihanuus kastehelmi maljakko rantautuisi meidän uuteen avohyllyyn joka vielä kaipaa pientä kukka piristystä maljakon kera näin kesää odotellassa.

 16. Tykkäsin siitä libri-hylly postauksesta. Jotenkin niin kauniit ja raikkaat kuvat. Video postaus oli myös ihana. 😀

 17. Minä olen saanut sinulta monia vinkkejä tarjouksista ja edullisista ostoksista.
  Vaikka sinulla on monia kalliita investointeja, olet myös aina muistanut meitä “halvemman hinnan perässä juoksijoita”. Kiitos siitä 🙂

 18. Eniten on inspiroineet kaikki järjestely- ja karsimispostaukset. Niistä olen saanut inspiraatiota omankin kodin siivoukseen ja järkkäilyyn. 🙂

 19. Lapsiaiheiset postaukset kiinnostavat ja niistä tykkään 🙂
  Itselläni on pikkuinen poika jonka huonetta tykkään sisustella ja ostella hänelle kivoja vaatteita

 20. Ihanaa valkoista pintaa silmän kantamattomiin unohtamatta vihreää Bottna-vivahdetta! Vastaanpa vähän eri tavalla kuin muut: viimeisimmän “postauksen” luin eräästä remontointilehdestä, jossa esiteltiin Oma Koti Valkoisen lattian päivitystä. Vanhan parketin tilalle asennettiin hieno bambulattia.

 21. Aiemmin julkaistut minimalismiaiheiset postaukset olivat hyviä. Sain niistä paljon inspiraatiota ja toivonkin niitä lisää ☺️ kodin sisustuksen esittely ja tavaroiden karsimisprojektit ovat myös mielenkiintoisia.

 22. Uuden sänkysi kauneus ja käytännöllisyys sytyttivät, eipä sillä, kaunista on kodissasi muuallakin 😉

 23. Viime kesänä yhdet Finlaysonin pussilakanat tuli tännekin kun niihin blogissasi ihastuin. Muuten inspiraatio iskee noissa tavaroiden karsimisjutuissa. Jyskin postitus oli myös lähiaikoina mielenkiintoinen.

 24. Ikea Industriell postaus, odotan innolla näitä uutuuksia! Puualusta – Ylijäämäparketin hyötykäyttöä, kaunis ja käytännöllinen tapa hyödyntää monesta turha roina. Toivoisinpa, että meilläkin olisi ylimääräistä parkettipalaa jossain lojumassa. 😉

 25. Blogisi on yksi niitä harvoja, joita olen seurannut jo usean vuoden ajan. Huomaan itsekin, että vuosi vuodelta makuni muuttuu yhä pelkistetymmäksi. Pidän erityisesti aktiivisuudestasi, joten kiitos, että jaksat/ehdit tekemään uusia päivityksiä näin ahkerasti. Mielenkiinnolla seuraan tuotekokeilujasi ja sisustusinnovaatioita. Blogisi on myös positiivisella otteella kirjoitettu, jatka samaan malliin!

 26. Hieno maljakko! Minun mieleeni ovat järjestelypostaukset ja videopostaukset, myös Ikea juttuja on kiva lukea.

 27. Olen kulkenut blogisi mukana alkuajoista lähtien. En osaa nimetä yhtä postausta tai aihetta, mikä olisi ollut paras, niitä on ollut niin paljon. Joitakin kuitenkin mainitakseni, olet inspiroinut minua tavaran karsimisessa, parvekkeen sisustamisessa, valkoisen värin käytössä ja “mustanpuhuvassa” vaatetuksessa. Olen liikuttunut koiriesi poismenosta, parisuhde- ja perheasioistasi sekä aikanaan blogien välisestä kuohunnasta. Olen ihaillut miten olet vastannut kommenttiboksissa ilkeäsävytteisiin kommentteihin. Blogisi on osa arkeani, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Blogisi innoittamani olen vuosia sitten ostanut muun muassa Hayn hee tuolit ja tarjotinpöydän. Hayn kalusteet ovat edelleen mieluisia valkoisella parvekkeellani. Kiitos viimeisistä noin seitsemästä vuodesta! On ollut ilo seurata blogiasi. ❤

 28. Paljon kivoja postauksia ja hyviä vinkkejä saanut omaan kotiin. Vaikea valita yhtä, mutta parvekkeen muutos rantakivineen oli upea. Aina innolla odotan uutta postausta.

 29. Luen innolla blogiasi, sinulla on kaunis koti. Pidän eniten uutuuksien esittelystä, koska olen kohta muuttamassa ja kalusteet kaipaavat uusimista. Kastehelmi sarja on lempparini.

 30. Libri hyllyjen hankinnasta kertovat postaukset tulivat kuin tilauksesta 😀 Olen etsinyt kapeaa ja korkeaa säilytyskalustetta ja nyt se taisi löytyä! 🙂

 31. Viimeisin videopostaus oli kiva. Siitä sai hyvän kuvan siitä miltä teillä nyt näyttää remontin jälkeen.

 32. Blogisi suola on ehdottomasti Konmaritus, joka on ja pysyy ja uskallat mennä vielä pidemmälle. Sain blogisi kautta aikanaan vinkin kyseiseen kirjaan ja luettuani molemmat osat jäin kaipaamaan sitä, mistä monet eivät ole puhuneet: miten mennä vielä pidemmälle? 😀
  Rakastan minimalismia ja etenkin sen tuomaa helppoutta vaatehuollossa, kun sävyt on koko perheellä samat ja vaatetta vähän, ei sesonkihuoltoon mene kuin pieni hetki. Ja aina tietää, mitä omistaa ja mistä se löytyy kun jotakin tarvitsee.
  Toivepostaustakin olisi, siivous ja karsimis videopostaukset saavat valtavan inspiraatiopiikin aikaiseksi. Eli niitä toivoisin 🙂

 33. Heippa! Parvekepostaukset ovat jääneet mieleen. Itsekin tykkään pyöritellä kesäaikaan terassin sisustusta suuntaan jos toiseen:)

 34. Hei, minä olen kaikkein mieluiten lukenut budjetointiin/säästämiseen liittyviä postauksia vuosien takaa. On todella mielenkiintoista verrata ja samaistua esim. design-huonekalun säästämiseen liityen sekä kuulla näkemyksiä asioista joista voi tinkiä. 😊

 35. Videopostaukset ovat ehdottomia lemppareitani! 🙂 Etenkin ne, joissa karsit vaatteitasi ja kenkiäsi höpötellen samalla, myös minimalismi-sarja oli suosikkini ja sain siitä paljon inspiraatiota. Tuoreimmista postauksista olen tykännyt seurata remonttisi etenemistä ja valmiin lopputuloksen fiilistelyjä. 🙂 Mukavaa kevään jatkoa!

 36. Konmaritukseen liittyvät postaukset ovat inspiroineet ja olen saanut huokaista helpoituksesta, kun on sielunsisko tässä asiassa 🙂 Ja tietenkin koiraan liittyneet postaukset ovat tuoneet kyyneleen silmäkulmaan..

 37. Tuo edellinen postauksesi philips hue valaistuksesta oli itseäni kiinnostava ja sai etsimään lisää tietoa aiheesta

 38. Eniten kosketti postaus Miffen poismenosta, koiraihmisenä silmät kostui 🙁 Viime kuun Q&A oli mielestäni kiva, vaikka olenkin blogiasi seurannut jo pidempään. Toivottavasti jossain vaiheessa tulee taas sauna/kylpyhuone aiheista sisältöä blogiin 🙂

 39. Valaistus osana sisustusta ja tunnelman luojana on inspiroinut. Fanni K -mallisto ihastutti. Kaipaan ideoita sohvan valintaan.

 40. Ainoa säännöllisesti seuraamani blogi, josta tuntuu, että jokaisesta postauksesta inspiroituu! Erityisesti pidin Muji -löydöistä, joista inspiroituneena hankin itsekin ko. lampun. 🙂

 41. Luin mielenkiiinnolla valolistojen laittamisesta sekä uudesta bambulattiasta, se on kyllä hieno!
  Maljakko on kaunis!

 42. Ihana maljakko! Rakastan kastehelmi-sarjaa ja tämä olisi ihana lisäys kokoelmiin. Viherkasvi-postauksista olen saanut inspiraatiota. 🙂

 43. Keittiöremonttipostaukset oli mielenkiintoisia ja inspiroivia, keittiösi on todella kaunis. Ja mielenkiinnolla – ja kunnioituksella – seuraan kuinka saatkin pidettyä tavaramäärän niin maltillisena, minäkin haluaisin oppia samaan!

 44. Olen aina tykännyt blogisi järjestely- ja siivouspostauksista, mutta kyllä lattiaremonttipostaukset olivat kaikista eniten odotettuja! Mukavaa kevättä 🙂

 45. Paljon on vuosien varrella tullut postauksia, jotka erityisesti ovat herättäneet mielenkiinnon. Juuri se postaamiesi aiheiden monipuolisuus on ollut mielestäni mukavaa ja piristävää. Näin Hullujen Päivien lähestyessä olen miellläni seurannut millaisia löytöjä olet tehnyt kuvastosta ja samalla niistä inspiroituneena on tavara jos toinenkin löytänyt tiensä minunkin kotiini. 🙂

 46. Video postaukset on ollut aina mukava katsoa. Aivan mahtava blogi kaiken kaikkiaan, on ollut kiva seurata. Ei ole ollut liikaa mainos postauksia siitä plussat päälle.
  Kastehelmi sarja on niin ihana, joten mahtava palkinto arvonnassa.

 47. Viherkasvipostauksestasi inspiroituneena tuli ostettua itsellenikin kotiin iso viherkasvi. Pieniä kasveja täällä on useita, mutta upea peikonlehti olohuoneessasi suorastaan pakotti ostamaan näyttävän kasvin. Omani on kylläkin jukkapalmu, koska uskoisin kykeneväni pitämään sen hengissä 🙂

 48. Monipuolisuus on ehdoton 👍. Erilaiset kasveihin ja parvekkeeseen sekä järjestelemiseen liittyvät postaukset ovat suosikkejani.

 49. Eniten kiinnostaa järjestelyyn liittyvät postaukset. Luen blogiasi sääännöllisesti. Kastehelmen maljakkoa katselinkin jo kaupassa, kiva arvonta.

 50. Libri-hylly postaus 😍 niin kaunis hyllykkö. Juuri sellaiselle olisi tarvetta, mutta hinta on omalle kukkarolle hiukan liian suolainen.

 51. Mä oon vasta alkanut lukemaan sun blogiasi, vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kaikki sisustusjutut on enemmän kuin tarpeen uuden kodin myötä 🙂 viimeisipänä mieleen on jäänyt just sun q&a postaus, oli kiva lukea millainen olet ihmisenä ja muutenkin kuka blogin takana on 🙂

 52. On vaikea sanoa yhtä ainutta postausta, joka olisi jäänyt mieleeni, sillä niitä on niin monia. Olen seurannut sinua jo pitkään ja pidän siitä, että olet monipuolinen postaaja ja sinulla on vinkkejä sisustuksesta, asupostauksiin, ruokavinkkejä ja paljon muita ihania juttuja, missä olet itse mukana. Kerrot paljon omia henkilökohtaisia asioita avoimesti, sinuun on helppo tutustua. Haluaisin oppia sinulta tavarasta luopumista.

 53. Hei, todella mielenkiintoinen, monipuolinen ja inspiroiva blogi! Kauniit kuvat tuovat lisäksi silmäniloa. Mukava on, että blogissa on runsaasti ideoita, joita voi toteuttaa myös vuokra-asunnossa.

 54. Kaikki järjestelyyn ja konmariin/minimalismiin liittyvät postaukset ovat olleet kiinnostavia. Oma elämäntilanne on hyvin erilainen ja tavaramäärä, siksi jotenki mielenkiintoista nähdä miten vähemmän on enemmän.

 55. Pitkään aikaan ei olekaan tullut kommentoitua omien kiireiden ynnä muiden asioiden vuoksi. Jonkin verran on postauksia rästissä mutta olen tykännyt videopostauksista. Edelleen luen ja roikun mukana vaikka ei ole tullut kommentoitua! 😊

 56. Eniten tykkään jutuista joissa vähennät tavaraa. Ne oikeasti inspiroivat kovasti. Yritän olla haalimatta tavaraa,mutta annoin itselleni nyt luvan tavoitella maljakkoa koska pääsiäisenä räsäytin rikki tulppaanimaljakkoni ja tuo kaunis Kastehelmi korvaisi sen täydellisesti ☺ Kiitos kun laitat minuun puhtia. Käyn joka päivä katsastamassa jutun aiheet 😀

 57. Tykkäsin tytön huoneen muutos postauksesta 🙂 ihanan vihreän sävyinen lopputulos. Myös kaikki remppa postaukset oli kivoja. Osallistun arvontaan, tarvitsen maljakkoa kipeästi 😀

 58. Niinkin vanha juttu kuin Artekin pöydän maalaus johdatti sivuja lukemaan. Tuon jälkeen on löytynyt monen monta hyödyllistä ja arkea piristävää juttua 😊

 59. Lattiaremonttipostauksesi ovat inspiroineet minua, uuden kodin rakentajaa. 🙂 Ja maljakko olisi upea syntymäpäivälahja!

 60. Pidän kastehelmi sarjasta♡ Kaikki postauksesi ovat mielenkiintoista luettavaa! Mieleeni jäi postaus vinkki vihersisustajan kirjasta Kaunista ja Vihreää koska itselleni viherkasvit sisustuksessa ovat tärkeitä.

 61. Hei!
  Mua on inspiroinut tavaran vähentämisestä ja järjestelystä kertoneet postaukset. Ilahduttaa se, että kirjoitat monipuolisesti eri aiheista. 🙂

 62. Vuosien varrella on ollut mukava saada vinkkejä sisustukseen. Ehkä kuitenkin isoin juttu on ollut KonMarin löytäminen blogisi avulla sekä tavaran vähentämiseen liittyvät juttusi. Videopostaukset tuovat mukavaa ekstraa blogiisi samoin kuin hieman henkilökohtaisemmat postauksesi. Positiivisesti mieleen on jäänyt esimerkiksi muutaman vuoden takainen kirjoituksesi, jossa avasit taloussuunnitteluasi.

  Tavaroiden karsimiseen ja niiden säilyttämiseen sekä siivoamiseen liittyviä postauksia toivon jatkossakin. Samoin hyvään oloon tähtääviä juttujasi (ruokavalio, kauneudenhoito) olisi mukava lukea lisää. Tuote-esittelujen osalta itseäni kiinnostavat enemmän yksittäiset laadukkaat tuotteet kuin ketjujen mallistojen esittely. Ne jutut, joissa tuote on päätynyt kotiisi, ovat ihanan persoonallisia eikä niitä koe mainostamiseksi.

  Tällaiset arvonnatkin ovat silloin tällöin hauska lisä blogiisi. Kevätaurinkoa kaikille! 🙂

 63. Pidän siitä, miten reippaasti lähdet aina uudistamaan kotia, lattiaremppa suit sait, tai maalaus…itse olen vähän hitaampi, joten maljakolla uudistaisin sisustustani.

 64. Videopostaukset erityisesti jääneet mieleen. 🙂 Minimalismia ja tavaroiden karsimista itsekin koitan harjoittaa.. 🙂 Videosi ovat toimineet hyvänä inspiraattorina. En tiedä onko kaukaa haettu kun sinulla ei pihaa ole, mutta kuitenkin tunnut tietävän ja olevan kiinnostunut kasveista.. Haluaisin kuulla millaisen pihan sinä suunnittelisit, jos pitäisi.. ☺ Meillä kesällä alkamassa pihaprojekti ja tällaiset jutut kiinnostaisivat!

 65. Nämä uuteen lattiaasi liittyvät postaukset ovat viimeisimmäksi inspiroineet 🙂

  Kastehelmi-maljakko on ihana ja tulisi takuuvarmasti käyttöön!

 66. Remontti postaukset. Täältä olen saanut monta ideaa mitä omaan kotiinkin olis kiva saada tai on jo tulossa. 😊 Odotan aina innolla uutta postausta! :😊

 67. Videlopostauksesi ovat olleet tosi kivoja,piristäviä pläjäyksiä.Blogiasi luen päivittäin ja paaaaaljon on mukaan tarttunut sisustamiseen liittyen sekä paras mielestäni on ollut oman kodin tavaroiden karsiminen.Kiva blogi jatka samaan malliin.Iloista kevättä 😊

 68. Olen seurannut blogiasi kauan. Mieleeni on erityisesti jäänyt tavaroiden laskemispostauksesi. Tämä antoi sysäyksen minullekin tavaramäärän läpikäymiseen. Kiitos siitä!

 69. Blogiasi on ylipäätään kiva lukea, koska vaikka pääpaino on sisustusasioissa, on mukava lukea väliin lifestylejuttujakin. Keittiöremonttia seurasin erityisellä mielenkiinnolla, mutta kuten sanottu, muutkin jutut uppoaa!
  Tässä vasta mietinkin, valoisuuden lisääntyessä paljastaen pöly- ja likamäärän, kuinka jonakin vuonna (en muista milloin) joulun alla sinulla oli postaussarja mitä minäkin viikkona siivota, että jouluksi paikat on puhtaana.. niiiin että ehkäpä tässä itsellä pitäisi inspiroitua ja tehdä samantapainen viikkosuunnitelma itselle kevääksi; ottaa jonkin päivän agendaksi pestä väliovet ja karmit jne.
  Postaustoiveiksi en osaa ehdottaa mitään, nyt täytyy vastata tylsästi “jatka samaan malliin”. 🙂

 70. Minusta viimeisin videopostaus oli tosi kiva! Kaikki juttusi ovat kyllä hyviä ja inspiroivia, ihana valkoinen koti. ☺️ seuraan blogiasi ahkerasti 👍

 71. Tää niin innostava blogi! Nautin blogisi kauniista ulkoasusta ja vaihtelevista kirjotuksista! Juuri näin, sopivassa suhteessa kotia/sisustusta mutta silti väliin mahtuu myös hyvinvointia ja muotia. Paljon uusia ideoita tarttunut kotiin blogin myötä 🙂

 72. Lattiaremppa postaukset tuli nyt ensimmäisenä mieleen, sillä niiden seurauksena aloin haaveilla meillekkin uutta lattiaa. Nyt pitäisi saada vielä isäntäkin innostumaan moisesta operaatiosta 😀 Ihanaa kevättä!

 73. Järjestely ja karsimispostaukset ovat olleet kiinnostavia, Myös Muuramensäilytysratkaisut ovat kiinnostaneet. Ja tottakai valkoinen koti!

 74. Mie tykkään kaikista järjestely ja säilytysratkaisu postauksista tosi kovasti. Niistä saan inspiraatioita myös omaan kotiini☺tykkään myös kun postaat usein. Ihanaa kevättä miia sinulle.

 75. Kevät on siivouksen kulta-aikaa 🙂 Innostun aina siivousaiheisista postauksista, joissa on inspiroivat kuvat puhtaasta valoisasta kodista.

 76. Mielenkiintoisin oli keittiöremppapostaus, mutta myös kaikki sisustukseen liittyvät ovat olleet kivoja. Kesäisin parvekepostaukset kiinnostaa erityisesti.

 77. Nyt en pysty vastaamaan kysymykseen, koska olen ollut poissa reilun vuoden. Mutta täällä ollaan jälleen.

 78. Kurkistan aina blogisi koska sieltä löytyy paljon ajankohtaista tietoa alennuksista ym. Ihailen myös järjestelmällisyyttäsi ja energiaasi joka sinusta välittyy. Sisustusjutut ovat kuitenkin ehdottomasti ykkösiä!

 79. Tavaroiden karsimista ja säilytystä koskevat postaukset ovat napanneet ja inspiroineet käymään omiakin tavaroita läpi!

 80. Ihana ja innostava Kevätsiivous ala Tasokoti. Ihana valkoinen koti. Maljakko on upea ja haluaisin sellaisen.

 81. Moi! Mun mieleen on ehdottomasti olleet minimalismi-postaukset ja käytännön vinkit tavaramäärän kärsimiseen ja organisoimiseen. Niitä toivon myös jatkossa, samaa zeniä tavoitellessa! 😉

 82. Videopostaukset ja järjestelypostaukset, missä pääsee näkemään kaappien/laatikoiden sisältöä 😊

 83. Siivousta ja järjestelyä käsittelevät postaukset ovat olleet inspiroivia. Ne ovat antaneet innostusta oman kodin järjestelyyn.:)

 84. Itseäni kiinnostaneet asiat ovat jääneet erityisesti mieleen ja niitä ovat olleet ainakin memobottle, uusi bambulattia sekä lasiset väliovet. Myöskin hetki sitten kuvaamasi video koko asunnosta nosti mukavia ajatuksia mieleen. Teillä oli niin kaunista ja rauhallista, sellaista, jossa itselläkin olisi varmasti hyvä olla. Viherkasvit täydensivät jo ennestään kauniisti sisustetun kodin.<3

 85. Aivan ihana maljakko! Minun lemppari oli se videopostaus, jossa esittelit kauniin ja siistin asuntosi. Itselle iski hirveä siivousinspiraatio 😀

 86. Kesäsiivous vaatekaappiin! Ja kaikki vaatekaappiin liittyvät postaukset ovat mieleeni, niitä käyn lueskelemassa useimpiakin kertoja. Minimalistiset vaatteiden ja tavaroiden säilytyspostaukset antavat aina intoa järjestellä jotain omassakin kodissa ja näin tulee aina raivattua turhaa tavaraa kiertoon. Kiitos blogistasi! 😊

 87. Tavaran karsiminen ja Stokkan Hullut Päivät tärpit 🙂 ne on jääneet päälimmäisenä mieleen – mielelläni käyn kuitenkin lukemassa kaikki postaukset. Aurinkoista kevättä 🙂

 88. Tykkään lukea tällä hetkellä erityisesti järjestely- ja karsimisjuttuja, koska yritän tehdä kotona jonkinlaista kevätsiivoa (tuhoa).

 89. Mulla on erityisesti jäänyt kuluvilta vuosilta mieleen keittiöremontti ja uuden keittiön postaukset. Niistä inspiroituneena laitettiin myös oma keittiö remonttiin samalla ovimallilla. Nyt nautimme uudesta, ihanasta keittiöstämme, osittain ehkä myös sinunkin ansiostasi. Kiitos! 😘

 90. Monikin juttusi on inspiroinut, mutta viimeisimpänä mainittakoon juttu jossa kontaktoit miesystäväsi keittiön tasot.Muutimme juuri, ja asunto on muuten mieluinen mutta keittiöremppa on ajankohtainen noin vuoden päästä.Käytimme ideaasi, ja itseasiassa valitsimme ihan saman kuosinkin, tosin toteutus eroaa siinä että päälystimme kaakeleista vain alimman rivin ja tasot.Kiitos tästä ideasta!
  Yhdessä tyttären kanssa tämän idean toteutimme, ja samalla tutustutin teinin blogiisi, teillä kun tuntuu olevan samantyylinen sisustusmaku muutenkin 🙂

 91. Parvekkeen muodonmuutos tummaksi rohkaisi valitsemaan omallekin parvekkeelle tummempia sävyjä, omasi oli niin kodikas 🙂

 92. Paljon kaikkea kivaa, uusia ideoita. Erityisesti keittiöjutut nyt kiinnostuslistalla, koska ajankohtaisia itsellekin.

 93. Eniten olen inspiroitunut blogisi myötä siitä miten vähällä tavaramäärällä ihminen tulee toimeen. Sain sinun esimerkistäsi kimmokkeen karsia omaa omaisuuttani, tämä taisi siis olla aikaa ennen konmaria 🙂

 94. Video postaukset ovat ihania. Toivoisin sinulta kosmetiikka ja meikkituotteiden videoita, uusia, eli mitä nyt käytät. Blogisi on aivan ihana ❤

 95. Kyllä niistä tavaran raivaus/vähentämis videoista saa aina hyvää energiaa käydä myös omia rojulaatikoita ja vaatekaappeja läpi.

 96. Inspiroivimpia postauksia ovat ehdottomasti olleet minimalismia koskevat tekstit! Oma tyylini niin sisustuksessa kuin vaatteissa on todellla mustavalkoinen ja yksinkertainen, joten on ollut kiva saada vinkkejä! Hyvää kevättä 🙂

 97. Sinun kertomat kokemukset hankkimistasi tavaroista ovat vaikuttaneet meidän kodin hankintoihin. Olen saanut inspiraatiota keittiömme valaistukseen sinulta sekä terassin lattialaattojen valintaan. Tykkään kun kerrot rehellisesti mielipiteesi hankinnoistasi. Viimeisimpänä innostuksena olen kiinnostunut jonkinlaisen keinun kiinnittämisestä lapsille keittiö/olohuone akselille. Mukavaa kevättä 🙂

 98. Kattauspostaukset ovat olleet mieleeni. Iittalan Essense viinilasit myös kotiutuneet meillle🤗Kiitos loistavasta juustokakkureseptistä, kakkuja tehty useampia.

 99. Tavaroiden karsinnasta ja minimalismista lukeminen on ollut mielenkiintoista. Myös postaukset tavaroiden laskemisesta ovat olleet mielenkiintoisia ja innostaneet myös karsimaan oman kodin tavaramäärää.

 100. Viimeisinpänä inspiroiduin Ikean Indistriell -postauksesta, en ymmärrä miten tuollaisen malliston tulo on mennyt ohi silmien! Pakko hankkia pari tuolia ja maljakkoa 😍

 101. Keittiöön liityvät jutut inspiroivat minua viime kesänä ja syksynä paljonkin, koska suunniteltiin omaa keittiöremonttia 😊 Myös tuote-esittelyistä olen saanut monta hyvää ideaa ❤️

 102. Onpa kaunis maljakko! Itse omistan vain näitä kirkkaita tuikkukippoja mutta olen suunnitellut alkavani kerämään kirkkaita laseja:)
  Itse tykkään eniten remppaprojekteistasi,remppahullu kun olen!
  Iloa kevääseesi!

 103. Parvekepostauksista olen saanut todella hyviä vinkkejä 🙂 Muutenkin kaikki sisustusjutut ovat aina mieleeni!

 104. Suosikkejani ovat parveke- ja viherkasvipostauksesi, sillä olen viherkasvifani ja sisustan innolla omaa parvekettani.
  Hyvää kevättä! Maljakko olisi ihana!

 105. Tätä maljakkoa juuri hypistelin ja mietin pitäisikö ilahduttaa itseä lahjalla, mutta päädyinkin ostamaan vessapaperia 😣 pidän varsinkin postauksistasi jotka koskevat uusien mallistojen ilmestymistä, tietää mitä odottaa ja pysyy kartalla vain lukemalla blogiasi, ei tarvitse monia sivuja kahlailla!

 106. Tänään tulin intopikeena katsomaan joko olisit tehnyt suosikki listaustasi Hulluilta Päiviltä. Sähköpostiin nimittäin tipahti tuoteluettelo. 30 päivän vaatehaaste tyylinen postaus on kiva koska se on itselläkin toteutettavissa.
  Kastehelmi vaasi on upea ja juurikin tulppaanien kera.
  Hauskaa kevään odotusta

 107. Lastenhuoneen sisustukseen liittyvät jutut ovat olleet mielestäni erityisen hyviä. Niistä olen saanut monia vinkkejä ja ideoita itsekin toteutettavaksi.
  Aurinkoista kevään jatkoa, kiitos mukavasta blogista!

 108. Ihana kastehelmi-sarja, minulle kummitätini sitä keräili jo seiskyt luvulta lähtien, ihan uusi tuleminen! Kaikki sun aiheet on kivoja lukea, erityisesti viherkasviblogit, niidenkin ‘uusi tuleminen kotien sisustukseen on ihan jees!!

 109. Oi, Kastehelmen maljakkoa mulla ei vielä ole, erikokoisia lautasia kyllä ja tuikkukippoja. Tämä sopisi hyvin joukkoon 🙂

  Inspiroivia postauksia on ollut niiiin paljon, etten kyllä osaa näin äkkiseltään sanoa yhtä tai edes muutamaa “kaikkein parasta”. Viimeisimmistä postauksista vaatehaaste oli mielenkiintoinen, etenkin ne oivaltavat kuvat kuinka erilaiselta sama vaatekerta näyttää eriltä paidan helmaa eri tavalla asettelemalla. ps. Tällä viikolla on joka päivä ollut jotain raitavaatetta päällä 🙂

 110. Olen seurannut jo monta vuotta blogiasi, ja on vaikea päättää mikä olisi innostavin postaus. Mielestäni aiheet vaihtelevat juuri sopivasti, pysyen pääsääntöisesti kuitenkin sisustuksessa. Viherkasvien sijoittelut ja tikashyllyjen vaihto-postaus on ehkä jäänyt viime aikoina eniten mieleen. Sekä myös vaatteiden karsiminen, se oli todella mielenkiintoinen 🙂
  Arvonnassa mukana siis 🙂

 111. Parvekepostauksesta olen saanut hyviä ideoita! Myös siivousainepostauksesta löysin erinomaisen puhd.aineen. Siivousjutut inspiroivat, onneksi!

 112. Itse olen lukenut blogiasi jo reilun viiden vuoden ajan, ja saan siitä paljon vinkkejä ja inspiraatiota omaan sisustukseen. Tavaraa on tullut karsittua raa’alla kädellä, koska postauksiesi myötä olen tajunnut, että vähemmälläkin pärjää. Videopostaus koko asunnosta jäi mieleen, koska siinä näkyi asunnon mittasuhteet paljon selkeämmin kuin kuvissa, kaunis koti teillä!

 113. Toivon lisää siivousvinkkejä ja tavaroiden karsintaan liittyviä blogipostauksia. Ne ovat inspiroineet ja auttaneet selättämään oman kodin sotkupesät. Meillä kaksi tarhaikäistä muksua ja kolme karvaista kissaa, joten sotkua ja tavaraa riittää. Blogiasi olen lukenut jo monta vuotta, nuorimmaiseni oli 1v kun blogiisi eksyin ja siitä asti blogisi on kuulunut tämän äitylin arkeen, kiitos siitä!

 114. Mun suosikkeja on minimalismi ja tavaran karsimis-postaukset. Meillä remontti menossa ja tuntuu, että sitä tavaraa vaan tursuaa joka paikasta, vaikkakin paljon on jo lähtenyt 😅.

 115. Videopostaus oli niin hauska idea. Kaunis kotisi ja sinun hymysi jäi mieleen. Hyvää kevättä ☀️💐!

 116. Eniten minua on innostanut ja inspiroinut lasten huoneen postaus, halusin heti hankkia pojalleni samanlaisen sängyn. Kiitos siitä postauksesta ja mukavaa kevättä Miia 🙂

 117. Blogissasi eniten itseäni on inspiroinut sinun järjestelmällisyys ja minimalistinen linja sisustuksessa. Itse kuulun juuri tähän samaan ryhmään, less is more! 😁😍

 118. Lattiaremontti oli kiva seurata, koska itselläni on sama homma edessä 🙂 myös aikoinaan keittöremonttia oli kiva seurata koska muutos oli huikea.

 119. Ihana blogi kokonaisuudessaan. Vaaleus on kaunista. Ideoita kotiin, parvekkeelle ja tavaran karsimiseen.

 120. Parvekepostaus oli todella hyvä. Blogeissa usein esitellään isoja, kauniita terasseja, vaikka monilla meillä kuitenkin on epätoivon edessä kalustettavat pienet parvekkeet. Koskaan ei voi saada liikaa ideoita miten betoniparvekkeesta loihditaan kaunis kesähuone.

 121. Ihania postauksia on paljon 😊 Joulukuinen postaus valolistoista asennusohjeineen tuli tarpeeseen, kun olen pähkäillyt, miten varsinkin synkästä eteisestämme saisi ensi kesän remontissa valoisamman.
  Kastehelmen kukkamaljakko on aivan ihana, jospa kerrankin arpaonni osuisi kohdalle 😍

 122. Keittiö uudistus 👍 Kevättä odotellessa ja omia kukkia pihalla, sillä välin kukkia ihanaan maljakkoon 😍

 123. minimalismiaiheiset sekä bambumateriaaliaiheiset on jääneet hyvin mieleen, ihana design sun blogissa<3, osallistun hurmaavan maljakon arvontaan, olen iät ja ajat rakastanut näitä kastehelmiastioita<2

 124. Blogisi on kerrassaan ihana. Valoisa ja ihana! En osaa sanoa yhtään yksittäistä juttua mikä olisi saanut hymyn huulille.

  Kaunis vaalea sisustus ja ihanan pirtsakka sinä. Tykkään koko kokonaisuudesta!

 125. Kadehdin ihanan avaraa, vaaleaa ja niin puhdasta kotiasi! Itselläni värimaailma kotonani on myöskin vaalea ja se innoittaa seuraamaan blogiasi sekä saamaan uusia udeoita. Lastenhuoneen sisustusta seurailen tällä hetkellä ja imen uusia tuulia, puputeline tytön huoneen seinällä olis must hankinta meillekin 👌🏻Aurinkoista kevään jatkoa!

 126. Olemme muuttamassa kesällä uuteen kotiin, jossa tulee remontti. Olen seurannut sinua ja inspiroivaa blogiasi, juurikin keittiö/parveke ym sisustukseen liittyen. Kaunista ja valoisaa. Ajatonta. Tyylikästä. Inspiroit kovasti ja saan ideoita paljon. Toivottavasti remppa sujuu meillä hyvin, ja saadaan tavoiteajassa valmiiksi 🙂 Mukavaa ja aurinkoista kevättä sinulle. Jatka vain samaan malliin!

 127. Minusta uusi sänkysi on ihana ja sen valmistajasta oli kiva lukea. Samoin uudesta lattiastasi oli mukava lukea.

 128. Tavaroiden vähentämisen jutut. Olikohan se 1000 tavaran haaste tai joku sen tyylinen juttu kun löysin blogisi. Monipuolinen blogi, tykkään kun on kotiin liittyvää, vaatteista ja kosmetiikasta tarinoita. Mukavaa kevättä!

 129. Hifii-harrastajan valinta oli erityisen mielenkiintoinen, puoliso kun on innostunut hifi-harrastaja. Esittelin hänellekin tuota ja tykkäsi, joskin totesi että laitteita on paljon enemmän. Ideointia vaan peliin, totesi tuohon huushollin sisustaja.

 130. Kaunis keittiösi on ollut seurannassani jo pitkään ja tykkään lukea postauksiasi siitä. Maljakko tulisi tarpeeseen, koska puuttuu vielä kastehelmi-kokoelmastani.

 131. Parvekesisustuksesta tykkään lukea, sillä kaipailen ideoita omalle parvekkeelle! Postauksesi ovat kuitenkin aina mielenkiintoisia, olipa aihe mikä tahansa 🙂

 132. Lattianvaihtoa oli mielenkiintoista seurata. Uusi on niin kauniin värinen ja tuo valkoisen sisustuksen kauniisti esiin.

 133. Remontointijutut. Omassa talossakin olisi aihetta monenlaiseen remontointiin mutta vielä toistaiseksi olen vain lueskellut muiden rempoista.

 134. Videopostaukset ovat mielenkiintoisia. Inspiroivia ovat olleet myös remonttipostaukset, niin isommat kuin pienemmätkin.:)

 135. Suuri kiitos kaikille osallistujille! ❤️ On ollut todella ihana lukea teidän kommentteja ja olenkin listannut teidän suosikkiaiheet ja postaustoiveet itselleni talteen. Siivous- ja minimalismijuttuja moni nosti esille ja niitä lupaan teille jakaa – heti ensiviikolla julkaisen isohkon postauksen tavaroiden järjestelystä ja ansoista joihin sisustaja helposti astuu. 🙂

  Tämän arvonnan voittajaksi valikoitui Randomin arvontakoneen avustuksella nimimerkki Kirsikkapuu, voittajaan on oltu yhteydessä suoraan sähköpostitse. Onnea Kirsikkapuulle, otathan yhteyttä minuun pikimmiten osoitetietojesi kera niin laitan paketin matkaan! 😘

  Mikäli voittajasta ei kuulu mitään ensi viikon keskiviikkoon 11.4. mennessä, arvotaan palkinto uudelleen kaikkien osallistuneiden kesken.

  Aurinkoista viikonloppua kaikille! 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *