Mukavat alusvaatteet – Trendikäs mummomalli

Iltalehti julkaisi lauantaina mielenkiintoisen artikkelin, jonka aiheena oli mummomaisten alusvaatteiden trendikkyys ja se että nuoretkin naiset ovat alkaneet arvostamaan mukavuutta pitsihepeneiden sijaan. Hekumallisista alusvaatteistaan tunnettu Victoria´s Secretkin on saanut tuta nahoissaan meidän naisten arvoasteikon muuttumisen – mukavuus on uusi musta ja sensuellit pitsihömpötykset säästetäänkin nyt erityisiin tilanteisiin. Olen itse täysin samalla linjalla ja siirtynyt käyttämään korkeavyötäröisiä “mummoalkkareita” jo vuosi takaperin. Muutoksen taustalla on lempifarkkuni, korkeavyötäröiset nekin, joiden kanssa matalammat mallit tuntuvat epämukavilta…

Calvin Kleinin alusvaatteita olen tykännyt käyttää jo pitkään, mutta harmikseni kaikki omistamani alushousut ovat olleet ns. lantiomalliset eli liian matalat. Nyt malliston jatkeeksi on ilmestynyt myös korkeavyötäröinen High Waist Hipster -malli ja haukkana hyökkäsin tilamaan yhdet uutuusmallin pökät testattavaksi – ne ovat aivan huikeat, äärimmäisen mukavat ja yllättäen myös todella tyylikkäät päällä vaikka ovatkin “mummot”. 🙂 Jos siis etsit kivoja mummopöksyjä, on tässä oiva vaihtoehto joka kestää vaativammankin tarkastelun ilman klassissa mummopöksy-efektiä. 😀

Alushousujen kaveriksi tilasin niin ikään uutuusmallistoon kuuluvat kaarituettomat Triangle Unlined -rintaliivit. Nämä vasta mukavat ovatkin; materiaali on resoria myöten ihanan pehmeää ja tukea tulee juuri tarpeeksi, jotta näitä voi arkiliiveinä käyttää. Lisäplussaa annan säädettävistä olkaimista, jotka omistamissani kaarituettomissa CK-liivimalleissa ovat poikkeuksetta olleet liian pitkiä.

Vähän poikkeava aihe tuli näin sunnuntain kunniaksi kirjoiteltua, vaikka vaatetuksesta välillä täällä teille turisenkin. Hyvät alusvaatteet ovat ennenkaikkea mukavat ja koska mummot on virallisestikin nyt cooleja, ei mummoalkkareita enää tarvitse kenenkään häpeillä. 😀

Ihanaa sunnuntaita kaikille & huomiseen!

*tuotekuvat: Calvin Klein, sisältää kaupallisen linkin

6 kommenttia “Mukavat alusvaatteet – Trendikäs mummomalli

    1. Pampula: Jos Tokmannilla myytäisi Calvin Kleinin alusvaatteita niin ilman muuta voisin sieltäkin näitä ostaa ja toki myös mainostaakin jos hinta on Tokmannin tapaan kohdillaan. 🙂 Minulla ei ole todellakaan mitään Tokmannia vastaan, siellä ihan viikottain asioin ja juuri toissa päivänä ostin mm. pölyliinoja, wc-harjan, huultenrajauskynän ja sukkiakin. 🙂 Tokmanni rocks! 🙂

    1. Minna: Hinta on vähän kalliin puoleinen, mutta kangas pysyy tosi pitkään hyvänä ja maksaa itsensä takaisin aikanaan jos vertaa esim Lindexin alushousuihin. Mielummin maksan 30€ yksistä tosi hyvistä alushousuista kuin ostan kympillä huonot jotka haalistuu jo neljännessä pesussa.

  1. Hei Miia. Kyselisin sinulta Hay Traystä. Sinullahan niitä on joskus ollut? Tiedätkö että soveltuuko tämä tarjotinpöytä ulkokäyttöön? Lasitetulle parvekkeelle ajattelimme ympärivuotiseen käyttöön. En oikein löydä tästä tietoa. Hayn Hee tuolista sanotaan että tuoli on galvanoitu ennen jauhemaalauskäsittelyä. Näin ollen tuoli kestää eri sääolosuhteet ja sopii myös ulkokäyttöön. Mutta mitenhän on Trayn laita? Kiitos vastauksesta!

    1. Jenni: Soveltuu myös ulos, mutta ottaisin talveksi sen sisään ettei kosteus ja pakkanen vaan saa aikaan vahinkoa. Miehellä on meidän Hay Tray -pöytä parvekkeellaan ollut jo kolmatta kesää (ja talveakin) eikä sille ole käynyt mitään vaikkei täysin suojassa ole lumeltakaan ollut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *