Kevätmessut 2018 – Inspiroivin messukohde

Yhteistyössä Messukeskus / Kevätmessut

Kevätmessut eivät jättäneet kylmäksi tänäkään vuonna ja erityisesti yksi tietty messukohde oli ylitse muiden. Tälle inspiroivalle messutoteutukselle haluan omistaa ikioman postauksensa, sillä kuvia tuli napsittua niin runsaasti etten millään saisi kaikkea Kevätmessu-aineistoani mahtumaan yhteen postaukseen. 🙂 Saanko siis esitellä Kevätmessujen parhaimman, kauneimman ja inspiroivimman kohteen – Ideapuutarhan!

Ideapuutarhaksi nimetyn yleiskoristelualueen teemana on satumainen Liisa Ihmemaa ja sen suunnittelusta vastaa viime vuotiseen tapaan maisemasuunnittelija Tanja Niemisen ja maisema-arkkitehti Tiina Holmbergin Puutarhaetsivät.

Fantasiamaisessa ideapuutarhassa iloitellaan väreillä, tutustutaan Liisaan, Irvikissaan, kaniin ja hatuntekijään, vieraillaan hulluilla teekutsuilla, hassutellaan peilisalissa ja inspiroidutaan ruusupuutarhassa. Ideapuutarhaan on istutettu yli 24 000 kukkasipulia, satoja eri ruusulajikkeita, sekä runsaasti tuttuja sekä erikoisempiakin kasveja.

Olin aivan häkeltynyt siitä miten upeita koristuksia huovasta voikaan tuunailla – kukkaketoja, etanoita, matosia, perhosia ja vaikka mitä… Uskomatonta taituruutta ja mahtava inspiraationlähde vappujuhlien koristeluun niin sisälle kuin uloskin. Tämä on ehdottomasti kaikkien aikojen säväyttävin messukohtaaminen ja pelkästään tämän maagisen Ihmemaan kokeminen ja näkeminen on jo hyvä syy lähteä Kevätmessuilemaan! 🙂

Ideapuutarhan kulmasta löytyi tälläinen rentoutumisnurkkaus, jossa pääsee nauttimaan takkatulen loimusta ja huumavasta tuoreen puutarhan tuoksusta. Kuvakulman takaa avautuu vielä erillinen sohvaryhmä, jossa lisätilaa messujen väsyttämille jaloille.

Ideapuutarhan löydät Kevätmessualueen keskiöstä hallista 6! Tutustu Kevätmessujen ohjelmistoon ja aikatauluihin täällä:

→ kevatmessut/2018

Inspiroivaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *