Kevätmessut 2018 – Vihersisustajan aarreaitta

Yhteistyössä Messukeskus / Kevätmessut

Kevätmessujen inspiroivimman messukohteen kruunun saaneen Ideapuutarhan (→ postaus täällä) ohella löysin runsaasti muutakin kaunista ja innostavaa katseltavaa ja osteltavaa. Tämän vuoden messuista jäi mieleeni erityisesti viherkasvien ja kesäkukkien monipuolisuus ja runsaus, ja jos olet aikeissa tehdä piipahduksen messuvilinään niin suosittelen tekemään kesäkukka- ja viherkasvihankinnat täältä ihan jo messuhintojenkin vuoksi. Jos olisin ollut (siskon) autolla liikenteessä, olisin todellakin rahdannut kaikki parvekkeelle istutettavat kesäkukat täältä… mutta koska kuljin julkisilla kahden kantokäden varassa, jouduin vain haaveilemaan ihanista kukista ja kesäkeitaasta. 🙂

Tässä Kevätmessujen parhaita paloja!

HUONE ett RUM

HUONE ett RUM on tunnettu ilmakasvivalikoimastaan ja yllätyinkin positiivisesti siitä miten runsaasti heidän messupisteellään oli tarjolla myös tavanomaisempia mehi- ja viherkasveja. Erittäin suosittuja Monstera Monkey Maskejakin siellä oli, kuten myös kaktuksia jos jonkinlaisia.

HUONE ett RUM osastolla 6r18


Plantsteps

Kevätpuutarhaosastolla sijaitsevan Plantstepsin kasviportaat bongasin jo vuoden takaisilta messuilta ja tämä nerokas innovaatio ihastuttaa kovasti edelleen. Teollistyyliseen kupariseen putkistoon istetut kasvit ovat u-p-e-a-n näköiset! Loft-kodin ehdoton ykkösjuttu ja upea katseenvagitsija toki muunkin tyylisiin koteihin.

Plantsteps (Kasviportaat Oy) osastolla 6n99


Kukkakaari & Freshmarket

Kukkakaarella meinasin seota tyystin, katsokaa mikä värien loisto ja kukkien kavalkaadi! ♥︎ Mukaan lähti tulppaaneita ja ruusuja… ja siihen käsivoimat sitten loppuivatkin. 🙂

Samalla pisteellä voit laittaa myös suun makiaksi Freshmarketin tuoretorin smoothieilla. Suosittelen maistamaan, niin on hyvää ja tuoretta että melkein tuntee miten vitamiinit valtaa kehon! Oma suosikkini on appelsiini-porkkana, mutta myös vihreä green on huippuhyvää!

Kukkakaaren kaunottaret ja herkulliset Freshmarket tuoretorin smoothiet osastolta 6p48


TOKMANNI

Mitä olisi Tokmanni ilman ämpäreitä? 🙂 Viimeisenä haluan nostaa esille tämän Tokmannin messupisteen, joka ei ollut koolla pilattu vaan hyvillä tarjouksilla kruunattu. Jos etsit kesäksi grilliä tai terassilaattoja (parvekkeelle tai pihalle) suuntaa varpaasi kohti Tokmannin osastoa. Aikamoinen kuhina kävi myös messutarjouksena olleen porepaljun ympärillä… olisipa meilläkin tilaa tuollaiselle!

Tokmannin huipputarjoukset osastolla 6h90

 * * *

Kevätmessut ovat avoinna vielä tänään sunnuntaina klo 10-17, lisätietoa aikatauluista ja näytteilleasettajista täältä: → kevätmessut/2018

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia “Kevätmessut 2018 – Vihersisustajan aarreaitta

    1. Nina K: HUONE ett RUM:n piste oli täynnä ihania kasveja, tykkäsin myös kovasti tavasta jolla olivat niitä istutelleet. Koristekivet menivätkin ostoslistalle ja haluaisin parvekkeen lasikaiteen reunaan tuunata jonkinlaisen “aavikkomaisen” kivilouhos-kasviryppään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *