Parvekkeen sisustusidea – Kesä 2018

Huhti-toukokuun taitteeseen on ennustettu koleita kelejä, mutten anna sen häiritä kesävalmistelujani – parveke joutuu viikonloppuna tehojynssäykseen ja sen jälkeen alkaakin sisusteleminen… 🙂

Viime kesänä Jyskistä hankkimani kalusteryhmä sekä Muurikan kesäkeittiö ovat olleet talven yli omilla paikoillaan ja ihme kyllä, tuleva kesä lienee blogihistoriani ensimmäinen jona ei suurempia muutoksia tai vaihdoksia tule kalusteiden osalta tapahtumaan. 🙂 Olen edelleen hyvin hyvin tyytyväinen viime kesän valintoihin ja tykkään myös kovasti tuosta tummasta värimaailmasta. ♥

Uusien kesäkukkien ja -kasvien lisäksi ei montaakaan asiaa ostoslistalle päätynyt. Ferm Livingin ruukkulaatikkoon iskin silmäni jo viime vuonna ja haaveilen mahduttavani sen makuuhuoneeseen avautuvan ikkunan edustalle. Jyskin viime kesäinen vaaleanharmaa kaitaliina on nähnyt parhaat päivänsä ja sen korvaan kestävämmän kaliiberin Pappelinalla, kauniin valkoisella Svea-kaitaliinalla, jonka pariksi tilasin Pappelinan ulkokäyttöön soveltuvat Sunny-tyynyt. Minimaalisella valkoisuudella saan ripauksen raikkautta lähes mustalle parvekkeelle.

Kasveja ja kukkia kipaisen hakemaan vasta toukokuun puolella kun tämä uutisoitu “siperialainen takatalvi” väistyy. Toivottavasti sääennusteet osoittautuvat huuhaaksi ja saisimme kerrankin vappuna nauttia aurinkoisesta säästä ja yli 10 asteen lämpötilasta… 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

* tuotekuvat: Ferm Living, Pappelina, sisältää kaupallisen linkin

4 kommenttia “Parvekkeen sisustusidea – Kesä 2018

    1. Jantunen: Parvekkeen ympärillä kiertävät kivet peittävät Ikean Runnen-lattiaritilöiden ympärille jääneet aukot ja sadevesirailon. Kivien alla vesi pääsee kulkemaan estoitta kohti poistoränniä. 🙂 Mustat sileät järvikivet ostin vuosia sitten Plantagenista enkä usko että niistä luovun koskaan, ainakaan jos tässä kodissa asustelen. 🙂

  1. Muistaakseni Jyskissä myydään tuollaisia samanlaisia ruukkulaatikoita mutta huomattavasti edullisemmin. Värinä oli ainakin vaaleanharmaa 🙂

    1. Petu: tummanharmaa oli myös jyskissä, on vaan aavistuksen kiikkana ja pelkään että kun tuuli ottaa kasveihin kiinni niin koko häkkyrä kaatuu, pahimmillaan kohti ikkunaa joka hajoaa. Matalampi malli jos löytyisi niin ei olisi niin väliä kiikkanuudesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *