Seletti – Rohkealle & räväkälle sisustajalle

Italialainen vuonna 1964 perustettu Seletti on aina ollut oman tiensä kulkija ja heidän hauskat hiiri- ja apinavalaisimensa ovat löytäneet tiensä myös suomalaisiin koteihin, sisustusblogeihin ja lastenhuoneisiin. Nyt nämä italialaiset räväyttävät oikein kunnolla – uusi Seletti Wears Toiletpaper -mallisto on hurja, värikäs ja leikkisä – täysin ääripäässä meidän skandinaavien harmoniseen vaaleuteen verrattuna. Katsokaa ja hämmästykää! 🙂

Hurjaa vai mitä? 😀 Värien yhdistely on todella inspiroivasti toteutettu, mutta apua mitä kuoseja. 😀 Peppulautaselta olisi varsin mielenkiintoista lounastaa, voi olla että menisi spagetti väärän kurkkuun kun ruoan alta paljastuisi pala kannikkaa. 😀

Myös spagetti-lakanat, hamppari-nojatuoli ja hodari-sohva ovat todella räväkän ihmisen valintoja – räväkkyyttähän ei tunnetusti italiaanoilta puutu. 🙂

Näissä Monkey- ja Mouse-valaisimissa on jotakin hypnoottista, tuollainen hiiri sopisi kieltämättä meillekin, sillä onhan se aika sympaattinen kaveri. 🙂

Seletti Wears Toiletpaper on virkistävän erilainen mallisto kohauttaen erikoisuudellaan samaan tapaan kuin Lordin euroviisuvoitto vuonna 2006 – keskisormea massamaakareille! 😀 Itse en osaisi kuuna päivänä kuvitella omaan kotiini yhtäkään kyseisen malliston tuotetta ja pitäydyn tutussa rauhallisessa vaaleudessa jatkossakin.

Mitä mieltä sinä olet? Sytytkö Selettin uutuuksille? 🙂

*Kuvat: Seletti

14 kommenttia “Seletti – Rohkealle & räväkälle sisustajalle

 1. Huh, jopas on erikoista. Mitään noista en huolisi omaan kotiin😄 Mikä sinulla oli tässä mainoksessa tarkoituksena? On nimittäin niin eri tyylistä settiä.

  1. Anski: tämä ei ollut mainos. 😀 Seuraan aktiivisesti sisustusrintaman tapahtumia, trendejä ja uutuuksia ja tämä Seletti wears toiletpaper -mallisto on hämmästyttävä ja hyvin erikoinen. 😀 Ehdottomasti postauksen arvoinen, harvoinpa tulee näin rajuja mallistoja julki nimittäin. 🙂

  1. Päivi S: Sanos muuta, ihan hauskojahan nämä ovat esim toimistoissa tai aulatiloissa katseenvangitsijoina mutta että kotioloissa… 😀

  1. Aikku: todella rohkeita ja erikoisia ovat, varmasti jäisi muu sisustus jalkoihin jos tuollaisen peppu-taulun tai s***t nojatuolin rykäisisi olohuoneeseen 😂

 2. Ensimmäisen kuvan Luminaire mallisto on ihana! Ensimmäinen sängynpääty jonka voisin oikeasti kuvitella ostavani (aina ajatellut ettei tule vastaan niin kivaa että sellaisen haluaisin). Googlaamalla löytyi kuva sinistä seinää vasten ja valaistuna, todella todella kaunis <3 Kiitos siis vinkistä, en varmaan olisi löytänyt tätä merkkiä ilman tätä postausta 🙂 Tuo uusi mallisto ei kyllä iske, mutta luminairen mallistosta kelpuuttaisin myös tuollaisen söpön peilin.

  1. Marissa: Luminaire on kaunis, tykkään siitä itsekin paaaaaljon paljon enemmän kuin tästä räväkästä uutuudesta. 🙂

 3. Tykkään kyllä väreistä ja esimerkiksi Designers Guildin värikylläiset sisustukset ovat mieleeni. Näiden kalusteiden huumori ei nyt vaan oikein iskenyt minuun. Taidan olla tosikko. 😂😂😂

  1. Hippu-76: Designers Guildin värinkäyttö on kyllä maailman parhaimmistoa, juuri Akateemisessa selailin heidän kirjaansa ja henkäilin turkoosin sinertävää sävymaailmaa kirjan keskiaukeamalla. <3

 4. Tykkään isosti…kiitos vinkistä.
  Ekan kuvan tapetti ja kiipeilevät apinalamput…tykkään myös Selettin kultakuorisista banaanilampuista ja kissalampuista.
  Kyllä meille mahtuisi väriä, eripariastioita, erityisesti liljakukkainen ja kissa/hiirikuosinen nojatuoli sopisi loistavasti kirjastotyöhuoneeseeni rupisammakko ja spagettityynyillä….

  1. mari: ne kultaiset lamput ovat todella suosittuja maailmalla, todella usein näkyvät ulkomaalaisissa sisustuslehdissa ja ne ovat kyllä huikeat katseenvagitsijat. 🙂 Hui, spagetti-kuvioiset tyynyt? Olet kyllä todella rohkea sisustaja, itse en niistä syty johtuen ehkä siitä että ensivilkaisulla luulin niiden olevan matoja. 😀 Peukku sinulle!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *