Pienen parvekkeen sisustus – Kesä 2018

Ihanan kesäinen ilma hellii nyt kunnolla ja aurinkoisista päivistä pitää ottaa kaikki ilo irti – sitä kun ei yhtään tiedä mihin sää vielä kääntyy kun juhannus lähestyy. 😀 Pieni mustanpuhuva parvekkeeni on saanut uuden asukkaan korkeaksi kasvaneesta kastanjasutipuusta, jolle kävin Jyskistä ostamassa sisustukseen sopivan mustan metalliruukun…

Jyskin Svala-ruukut myydään kahden ruukun settinä, joista isomman halkaisija on 28cm ja pienemmän 22cm. Pienempään ruukkuun istutin aasinkorvani, joka sekin on muiden viherkasvieni tapaan ottanut kunnon kasvupyrähdyksen.

Parvekkeen pöydällä komeilee tuore perjantaipuskani – oranssina hehkuva ruusukimppu, jonka terälehdissä on upea liukuvärjäys. ♥

Aurinkoista viikonloppua kaikille! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *