Stockmann X Serax – Pop Up Shop

Seikkailimme tytön kanssa tänään Helsingin Stockmann-tavaralossa ja sen neljännestä kerroksesta putkahti vastaan Seraxin ikioma pop-up-shop täynnä kaikenlaista ihanaa. Olin kyllä kuullut että Seraxin uusi Merci-mallisto tulee Stockmannille myyntiin, mutta että ihan kokonainen osasto – ah ihanuutta! 🙂

Valkoiset kalusteet ja tuo ruukku olivat se ensimmäinen asia, joka loisti silmääni kun nousimme liukuportaita ylöspäin kohti neljättä kerrosta. Olen rakastunut – tuohon sohvaan ja ruukkuun… sekä Piet Boonin suunnittelemaan valkoiseen Serax-astiastoon, josta pölisen lisää hieman alempana postauksessa. ♥

Merci on osa Seraxin La Nouvelle Table -astiasarjaa, joka on syntynyt yhteistyössä pariisilaisen Merci-lifestyleliikkeen kanssa. Astiasarjaan kuuluu useita erivärisiä, -kokoisia ja -mallisia osia, jotka inspiroivat yhdistelemään osia luovasti. Suunnittelun yhtenä inspiraationlähteenä toimii japanilainen bentō-kulttuuri.

Seraxin uutuuksissa nähdään kauden trendikkäimpiä värejä – murrettuja maanläheisiä ja aitoja sävyjä. Astioiden tuntuma on jyhkeä ja minulle tulee näistä mieleen espanjalainen viinitarha, luomuruoka ja puutarhajuhlat. 🙂

Seraxin pop-up-shopissa on uutuusastioiden lisäksi esillä paljon muutakin mielenkiintoista ja houkuttelevaa, kuten teräksisiä ruukkuja ja hyllyjä sekä iloisen vihreä kaktus-maljakko.

Ja sitten päästäänkin näihin totaalisen rakastumisen aiheuttaneisiin Piet Boonin suunnittelemiin Base-astioihin. Näen niin sieluni silmin miten kattaisin nämä ulkopinnaltaan samettisen mattaiset lautaset ja kulhot pöydälleni japanilais-skandinaaviseen tyyliin. Lautasten alle bambuiset tabletit ja Iittalan ajattomat Essence-lasit sekä pellavaiset lautasliinat siihen kylkeen. Vaaleaa muttei aivan valkoista, ja ruoaksi tietysti sushia ja alkupalakeittoa. 🙂

Tykästyin myös tuohon kasvit kangaskassiin -ideaan, sekä lasisiin maljakoihin… joita en kyllä tarvitse yhtään lisää, vaikka sydän niille palajaakin. 😀

Serax luottaa mallistoissaan perinteiseen käsityöhön ja sen huomaa tarkastelemalla tuotteita lähemmin. Teräsruukuissa, puhalletussa lasissa ja astioissa näkyy käsillä tekemisen taitavuus ja tuntu. ♥ Merci-uutuusmalliston vain Stockmannilta →stockmann.com/serax

Leppoisaa illanjatkoa kaikille!

*Kuvauslupa Stockmann, sisältää kaupallisen linkin

2 kommenttia “Stockmann X Serax – Pop Up Shop

 1. Mä itse asiassa näinkin sut ja tyttäresi Stockmannin lähellä tänään. En oo yhtään tottunu et bloggaajia kävelis vastaan ku asun pohjoisssa niin en kehdannut nykäistä hiasta ja kiittää kivasta blogista!

  Kysyin muuten joskus sulta valkoisten Vitran DSR tuolien sävystä sähköpostitse. Koska ne ei ole todellakaan kirkkaan valkoiset (kävin syynäämässä Vepsäläisellä) niin meidän keittiöön ne päätyivät lopulta mustina ja voi kuinka kauniit ne ovat. Puolisoni oli koko ajan mustan värin kannalla vaikka minä haaveilin pitkään valkoisista. Musta oli kuitenkin täysin oikea valinta!

  Kiitos inspiroivasta blogista!

  1. H: Voi vitsit, olisit vaan tullut nykäisemään! 🙂 Neiti tosin oli pahalla päällä ja kiukkuili kun piti jäädä hengailemaan Seraxin osastolle ja joutui odottamaan vähän pitempään Jungle Juice Barin Pink Panther -smoothieta. 😀 😀

   Mustana nuo tuolit on todella upeat, minusta paljon tyylikkäämmät kuin valkoisena. 🙂

   Kivaa iltaa ja aurinkoista kohta jo ovella kolkuttelevaa viikonloppua! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *