Keittiömme odottaa lopullista remontointia. :D  Seinää tulee kaatumaan ja kaikki menee uusiksi. Tässä kuitenkin kuvia tämän hetkisestä tilanteesta... olkaapa hyvät! :)

IMG_6109.JPG

IMG_6110.JPG

IMG_6111.JPG

IMG_6374.JPG


Keittiömme oli alunperin U-muotoinen jossa hirvittävä vitriinikaapisto-saareke-härpäke. Täysin toimimaton, jokainen ovi aukesi toisen eteen ja kolme kaapinovea eivät auenneet kokonaan (liesituulettimen lasi oli tiellä tai vedin). 

Tuunasimme hieman köökkiämme ja purimme vitriini-saareke-härpäkkeen kokonaan pois, nappasimme laatikoston siitä ja sahasimme pöytälevystä sen päälle oikean kokoisen palan. Myös typerät valolistat otin pois. Kuten huomaatte niin laatikoston päällä lepäilee rennosti toinen työvalaisimista. Molemmat saavat lähteä sähkömiehen avittamana kun keittiöremontti starttaa. Mitään ei säästetä, myös joulukuussa 2010 ostetut rosteriset kodinkoneet menevät silloin myyntiin. :) 

Alla kuvia kamalasta vitriinikaapisto-saareke-härpäkkeestä:

IMG_6076.JPG

IMG_6094.JPG


HELTEISTÄ MAANANTAINA! :)

Ps. huomasinkin että keittiömmehän on muuttunut noista kuvista melkoisesti, mm. yläsokkeli on poistettu kokonaan ja seinät maalattu (sekä liesituulettimen putki)... Uusimmat kuvat ovatkin siis edelleen muistikortilla, hyvä minä! :D hihhii