Tässä HOME-tekstin seikkailut: :D

Kuva0235.jpg

Kuva0234.jpg

IMG_5702.JPG

IMG_6208.JPG

IMG_6046.JPG

IMG_6047.JPG


IMG_6030.JPG


IMG_6065.JPG


Olen rakastunut puisiin valkoisiin kirjaimiin. Olen hankkinut vuosien varrella mm. tekstit HOME, OFFICE ja BABY... Tällähetkellä esillä on vain tytön huoneen hyllyssä olevat BABY-kirjaimet. Muut tekstit ovat vaihtaneet paikkaa aina sisustuksen muuttuessa (eli viikottain, hih) mutta tällähetkellä ne ovat kaapin perukoilla odottamassa uutta ideaa... Ajatuksena oli laittaa HOME eteisen välioveen niin että se näkyy sisääntullessa. En vaan tiedä raaskinko ruveta porailemaan reikiä ja kaksipuoleisella teipillä ne eivät pysy (kirjain on liian painava). Onko teillä puukirjaimia? Jos on niin miten olette niitä sijoitelleet?Kysyy vinkkejä kaipaava kirjain-holisti! :D