Kaivelin kuva-arkistojani ja totesin että eteisemme on kokenut ehkäpä suurimman muutoksen. :)

Tästä se kaikki alkoi: (tekstit kuvan alla)

1IMG_5259.JPG

Kiintokaapit vielä paikoillaan! Ja voi yök, avonainen tankokaappi! :(
Huomatkaa myös keittiön valkoinen jääkaappipakastin ja korkea kaappi jossa säilytimme ennen..... muutamaa kattilaa ja pannua! Hih! :)
(Musta seinä kaappien oikealla puolella, jei!)

2IMG_5349.JPG

Eteisen kattovalaisimena rikkinäinen kiinteäasennettu plafondi. Purku vaiheessa selvisi että sähkökytkennät oli tehty vituralleen ja lamppu oli koko ajan oikosulussa, GREAT! 

Myös väliovi listoineen sekä jalkalistat vaihtuivat myöhemmin ja tuo aikoinaan hotellista pelastettu jättikokoinen palapeili säi lähtöpassit jätelavalle.

3.JPG

Pähkinävaihetta kun elettiin, piti tietysti kokeilla Ikean Lack-hyllyjen asennusta... Alempi hylly on on tässä kuvassa kynttilänjalkojen varassa kun testaan käykö se kenkiä varten tuohon alas.... No siihen sen sitten laitoinkin. :)

4IMG_5703.JPG

Valkoinen vaihe! Lackit vaihtuivat valkoisiksi ja lisäsin koukut tuohon ihanaan gyproc-seinään. Tuo ei ollut livenä kauhean paha, ei tosin kovin hyväkään....

5Kuva0224.jpg

Tässä sitten paikkaillaan reikiä, ei niitä ollutkaan kuin 29kpl! Argggh!
Kittiä meni puoli tuubia, kerroksia meni 4 ja kuivuminen kesti 3 päivää. 
Never again, sanon minä! :)

6Kuva0330.jpg

Eteisen kaapisto sai lähteä. Onneksi alla oli parketti (sen tietysti selvitimme ennen purkamista, lattiaremontti kun olisi hieman paisuttanut budjettia)
Olohuoneen vanhat matot kokeilussa, tila oli vieläkin tyhjempi ilman niitä :).

7Kuva0233.jpg

8Kuva0235.jpg

Näissä kuvissa "Lack-paikka-seinä" sai uuden maalipinnan Tikkurilan K488 sävystä. Vanha BoConceptin taso siirtyi eteiseen ja HOME-teksti lepäilee kivasti ja ottaa vieraat vastaan... :)

9Kuva0740.jpg

Ostimme Ikeasta 3 kpl Mongstad peilejä, jäimme miettimään pitäisikö hankkia vielä se neljäskin kun tilaa jäi juuri sopivasti... Eteisessä tällä hetkellä kromin värinen pystynaulakko takeille.


10IMG_6064.JPG

11IMG_6065.JPG

BoConceptin pähkinätaso sai häippästä, tilalle tietysti Beståa keskikokoisena (korkeus jaloilla 138cm). Myös valkoiset silkkiverhot ostin Stockmannilta tuomaan ripauksen luxusta.

12IMAG0055.jpg

13IMAG0056.jpg

Suurin remontti valmistui keväällä 2011 eli välikattoon asennettiin spotit, väliovi vaihtui 3-peiliseen oveen ja kaikki listat uusittiin. Takit päätyivät Ikeasta ostettuun seinänaulakkoon ja Bestå-kaappi siirtyi keittiöön. Aikaisemmin tv-tasona toiminut korkeakiiltoinen Askon Dinah-senkki päätyi vuorostaan eteiseen.

14IMG_6208.JPG

Pikkuneidin söpöt loafferit kokoa 21 <3

15IMG_6378.JPG

16IMG_6377.JPG

Lopputulos! <3

Kamala palapeili poistettiin, kaikki seinät kitattiin ja maalattiin Tikkurilan sävyllä G488. Askon Dinah-senkin tilalle tuli (again :D) Bestån täyskorkea kaappi (jalustan kanssa korkeus 202cm) jonne siirtyi kaikki kenkä-, takki-, laukkusäilytys. Neljäs peili haettiin Ikeasta ja Kartellin Louis Ghost ja LouLou Ghost pääsivät kenkien pukemista helpottamaan. Pyöreän maton löysin aikoinaan alesta hintaan 34,90. Siinä on joku ihme pinnoite joten lika ei tartu siihen lainkaan. :)

17IMG_6519.JPG

Viimeisenä mun lempikuva! Tää on vaan tosi onnistunut! <3

Tulipas pitkä juttu... Ja muutos on kyllä huikea, en voi muuta sanoa! :D

EDIT: OSA KUVISTA ON KÄNNYKKÄKUVIA JA KUVANLAATU SIKSI HUONO