Sisustuksen osalta olen tyytyväinen tällä hetkellä ainoastaan makuuhuoneeseemme. Sinne menen mielelläni rauhoittumaan, jopa keskellä päivää. Lapsiperheessä kun kaaos syntyy sekunneissa (+ kaksi sotkevaa koiraa) on ihana tietää että edes yksi huone on siisti ja kaunis. :)


Aina ei ole ollut niin. Makuuhuone oli pitkään täysin "sisustamatta". Se viimeinen tila jota yritetään laittaa kuntoon, sitten joskus... :)

Ensin poistettiin kiintokalusteet (3 vaatekaappia joiden alla oli parketti, kiitos rakennuttajan!) ja maalasimme seinät harmaalla, annoimme vanhan jenkkisänkymme pois ja siirsimme vaatesäilytyksen kokonaan toiseen makuuhuoneeseen. 
Muistan istuneeni täysin tyhjässä huoneessa ja miettineeni että mitäs nyt sitten..? Halusin valkoisen makkarin mutta olin silloin tosi tykästynyt pähkinän sävyyn. Siispä päätimme ostaa BoConceptin Limo vuoteen pähkinäviilulla sekä valkoisella nahkapäädyllä (tyhmä valinta jota ehkä nyt hieman kadun). Ensin ei huoneessa sängyn lisäksi ollut mitään muuta:

1IMG_5687.JPG

Verhoina oli tuolloin Villa Stockmann sarjan harmaat silkkiverhot (samanlaiset kuin nyt valkoisena). 
Ja väripilkkuna sisustuksessa vaaleanpunainen jota löytyi myös muista huoneista. Miehestä oli tosi mukavaa nukkua "possulakanoissa", hih :D.

Sitten into harmaaseen lisääntyi:


Ostin alennuksesta väliaikaisen satiinisen päiväpeiton joka oli kooltaan hyvin pieni, toinen puoli sängyn kyljestä vilkkui paljaana, mutta hätä ei lue lakia...juujuu :). Tyhmä ostos oli tuokin väliaikaratkaisu vaikkakin köyhdyin vain pari kymppiä... Myös huovat ja viltit olivat kova sana, niitä löytyi useita (valkoisia ja harmaita).
Lemppari pöytälamppuni pääsi paraatipaikalle.... lattialle... :D 


2Kuva0197.jpgTällöin löysin myös "The dream"-valaisimen kattoon, jossa oli aiemmin ollut Citymarketin kympin spottivalaisin joka poltti lamput koko ajan. Valaisin on Lamp Gustafin Glamour kristalliplafondi, ympärysmitta huikeat 65cm. Kiva oli kyllä sitten sitä asentaakin, kokonainen päivä melkein meni ja ärräpäät lensivät.

IMG_5919.JPG

Myös valkoinen nahkainen tuoli siirtyi jossain vaiheessa "vaaterengiksi" makkarin puolelle. Kokeilussa harmaa nukkamatto joka päätyi varastoon viikon jälkeen. Mikään siinä ei täsmännyt, ei koko eikä väri... Sittemmin sen olen jo myynyt pois. :)

3Kuva0195.jpg


Tässä tuoreempaa kuvaa viime helmikuulta. Pähkinän värinen lipasto siirtyi makkariin ja uusi päiväpeite saapui kotiin. Huomatkaa vanhat jalkalistat, kukahan ne aikoinaan valitsi kun ne eivät sopineet yhtään lattian sävyyn. Lattia kun on tammiparkettia ja listat punertavat kuin kirsikka, hmmm?! 

4IMG_5953.JPG

5IMG_5955.JPG


6IMG_5973.JPG


7IMG_5975.JPG

Viimeinkin alkaa lopputulos hahmottumaan kun verhot vaihtuivat valkoisiksi. Lisäksi ostin verhojen kanssa samaa sarjaa olevia koristetyynyjä luomaan muhkeutta petaukseen.


8IMG_5951.JPG


9IMG_6035.JPG

Koristeoksat tuomassa tunnelmaa, koristevaloilla ja ilman.... :) <3


10IMG_5977.JPG


Beståt valtasivat viimein myös makuuhuoneemme.... I´m in <3!


11IMG_6037.JPG


Lopulta alkoi olla valmista. Jalkalistat vaihdettiin korkeaan antiikkilistaan ja kauan kaipaamani Kartellin Jolly-pöydät saapuivat! Ihanaa, SE ON VALMIS! (ainakin seuraavaan sisutusmaniaan asti, hih :D)

12kaja.JPG


13IMG_6580.JPG


14IMG_6577.JPG
<3 <3 <3 <3 <3 LOVE<3 <3 <3 <3 <3

PS. Muistakaahan osallistua arvontaan, vielä vajaa vuorokausi aikaa! :)