Mietin jo alkuvuodesta Pappelinan muovimaton ostoa. Hylkäsin kuitenkin idean, en oikeastaan edes muista miksi... :)

Tänään imuroidessani ruokapöydän alla olevia (2 kpl 140x200cm) mattoja mieleeni muistui tuo Pappelina. Voi miten helppo se olisi pitää puhtaana eikä koirien raksutkaan uppoaisi enää maton nukkaan (mistä niitä saa sitten yksitellen poimia pois). Laitoin Sisustuksen Koodiin tiedustelun voisiko heidän kauttaan tilata Pappelina Svea Metallic White-mattoa koossa 180 x 260cm. Toivottavasti se onnistuisi!!!! :)

Tässä kuva matosta:

sveavit_big.jpg

Onko teillä kokemusta Pappelinan matoista? Ovatko maineensa veroisia?
Entä mikä on mielipiteesi muovimatoista yleensä? Itse en olisi vuosi sitten voinut edes harkita muovista mattoa, tuli aivan 90-luku mieleen... hyi yöks. Mutta sitten "törmäsin" tähän Pappeliinaan ja kaikki ajatukseni menivät uusiksi! Muovimatto joka ei vaikuta muoviselta matolta, what a brilliant idea! <3