Meillä oli hyvin tuskaisa viimeyö. 9-vuotias poikakoiramme Roope on yskinyt vajaan viikon (kuin olisi karva kurkussa) ja perjantaina alkoi läähätys, jonka luulin ensin johtuvan helteestä ja painostavasta ilmasta. Roope ei nukkunut lainkaan perjantaina, perjantain ja lauantain välisenä yönä, eikä lauantai-päivänäkään. Vaelteli vaan pitkin asuntoa ja aina makuulle asettuessaan nousi heti ylös. Lauantaina alkuillasta hengitys kävi hyvin raskaaksi ja myös yskiminen lisääntyi huomattavasti. Olimme yhteydessa eläinlääkäriin joka käski samantien lähtemään näytille eläinsairaalan päivystykseen, epäilee sydämessä olevan jotain pahasti vialla.

Valitettavasti lääkärin epäily osoittautui oikeaksi ja sydämestä löytyi sivuääni sekä rytmihäiriöitä. Sydämen vajaatoiminnan vuoksi nestettä oli kertynyt keuhkoihin joka hoitamattomana aiheuttaa "hukkumisen". :(

Nyt sitten yritetään kotihoitoa kahdella sydänlääkkeellä sekä nesteenpoistolääkkeellä. Seuraavat 3 päivää ovat ratkaisevat. Nyt on niin surullinen mieli, enkä tiedä mitä ajatella. Roope on ollut aina terve, ei mitään oireita jotka olisivat voineet tälläiseen viitata. Molemmat koiramme ovat "samasta perheestä" mutta 4-vuoden ikäerolla (sama äiti- ja isihauva). Rodultaan sekarotuisia, joista "äitihauva" on cockerspanieli ja "isihauva" villakoira. Kummallakaan vanhemmista ei tietääkseni ole ollut sairauksia. Äitihauva Nöpö 12-v on elossa edelleen ja isihauva Saku meni haukkujentaivaaseen 15,5 vuotiaana.

Tässä muutama kuva mun rakkaista! <3

IMG_5276.JPG
RAKAS ROOPE 9-V <3

IMG_5523.JPG
PIKKUSISKO 5-V <3

IMG_5536.JPG
ROOPE EDESSÄ, SISKO TAKANA <3

IMG_5538.JPG
MAMAN MURUT JA NIIN RAKKAAT <3

NYT AIOIN KESKITTYÄ TÄYSIN ROOPEN HOITAMISEEN JA YHTEISEN AJAN VIETTOON PERHEEN KESKEN! TULEN KERTOMAAN SITTEN MITEN KÄVI! :(

Toivottavasti palaan asiaan hyvillä uutisilla!